GoniaP Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Menrzuś']zgoda jest pełna :loveu:, ale muszę, bo Moderator zawarczał Dobrej nocki Wam :multi::loveu:[/quote] A to, to jest wytłumaczenie!! :evil_lol: Dobrej nocki!!! Quote
Menrzuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='GoniaP']A to, to jest wytłumaczenie!! :evil_lol: Dobrej nocki!!![/quote] Śmigaj pod kołderkę Dobrej.... Quote
GoniaP Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Śmigaj pod kołderkę Dobrej....[/quote] czyli samotnej, TZ wyjechał :p Quote
Menrzuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='GoniaP']czyli samotnej, TZ wyjechał :p[/quote] Przecież masz Tośkę - miło futrzastą :lol: Quote
GoniaP Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież masz Tośkę - miło futrzastą :lol:[/quote] Przyjdzie mi spać z kotami, bo Tośka i Bobo rezydują na dole.... Boją się schodów :cool1: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Nawet z kotami - śpij dobrze......dobranoc Quote
GoniaP Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Nawet z kotami - śpij dobrze......dobranoc[/quote] Jak kamień, obiecuję :lol: Słodkich snów :loveu::loveu: i do jutra :) Quote
Menrzuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='GoniaP']Jak kamień, obiecuję :lol: Słodkich snów :loveu::loveu: i do jutra :)[/quote] Do dzisiaj :loveu:.... pa pa śmigam już Quote
halbina Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Do wyra wszyscy, ale już! :mad: Dobranoc! :loveu: Quote
Agniest Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ooooooo, zarwało się trochę nocki co ? :evil_lol: to teraz wstawać na kawkę, tylko mi uprzątnij to trzecie zwierzątko domowe ze stołu.....:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='halbina']Do wyra wszyscy, ale już! :mad: Dobranoc! :loveu:[/quote] Taaaa jest psze pani - jak widać dostosowałem się do polecenia :evil_lol: [quote name='Agniest']ooooooo, zarwało się trochę nocki co ? :evil_lol: to teraz wstawać na kawkę, tylko mi uprzątnij to trzecie zwierzątko domowe ze stołu.....:evil_lol:[/quote] Dobra kawka....mmmmmm.....dobra :p zwierzątko samo gdzieś szurnęło, tak więc nogi do góry jak będzie sie przemieszczało :evil_lol: Cześć Agniestko :multi: Quote
GoniaP Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='halbina']Do wyra wszyscy, ale już! :mad: Dobranoc! :loveu:[/quote] Ja też się dostosowałam :loveu: [quote name='Agniest']ooooooo, zarwało się trochę nocki co ? :evil_lol: no tylko troszeńkę :eviltong: [/quote] [quote name='Menrzuś'] Dobra kawka....mmmmmm.....dobra :p [/quote] Dzień dobry wszystkim!! Ja też z kawką sobie siedzę, już po długim spacerku w lesie z moimi potffforami :lol: Pogoda w Poznaniu okropna, siąpi deszcz, brrrr, a my byliśmy jedynym trio w lesie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='GoniaP']Ja też się dostosowałam :loveu: Dzień dobry wszystkim!! Ja też z kawką sobie siedzę, już po długim spacerku w lesie z moimi potffforami :lol: Pogoda w Poznaniu okropna, siąpi deszcz, brrrr, a my byliśmy jedynym trio w lesie :evil_lol:[/quote] Witanko :multi: I jakie sny Ci kotki wymruczały? Mnie zaraz pieski do lasu wyciągną - 10:30 to świeta godzina dla nich i dokładnie ją pilnują Quote
GoniaP Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Witanko :multi: I jakie sny Ci kotki wymruczały? [/quote] Tak pięknie mruczały, że nie pamiętam :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='GoniaP']Tak pięknie mruczały, że nie pamiętam :evil_lol:[/quote] Mi Sylwa skutecznie chrapaniem zagłuszała......czekam na antychrapacza. Może pomoże :p Quote
Agniest Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 i dzień tak szybko zleciał..........miłego weekendu :) Quote
Menrzuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Agniest']i dzień tak szybko zleciał..........miłego weekendu :)[/quote] Miłego Agniestko :multi: Quote
halbina Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 a ja zaspałam... do pracy... na... 9.50... :roll: :oops: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Teraz to ja będę Ciebie gonił do wyrka - zobaczysz :mad: Quote
Iza i Avanti Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Wieczór dobry! Choróbsko przeniosło się na mnie... :-( Quote
Menrzuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Wieczór dobry! Choróbsko przeniosło się na mnie... :-([/quote] Bidulka :glaszcze:..... teraz to pewnie w masce chodzisz. A co z Zuzią, lepiej? Quote
halbina Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 bry wieczór... i dobranoc... idę na spacer z psiulami, a potem do wyrka... bo jutro muszę wstać na 8.00... Quote
Menrzuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='halbina']bry wieczór... i dobranoc... idę na spacer z psiulami, a potem do wyrka... bo jutro muszę wstać na 8.00...[/quote] No to dzisiaj Ciebie nie będę gonił :lol: Śpij dobrze :multi: Quote
halbina Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='halbina']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ja Ci dam chichranie - sio do łóżka :mad::p Quote
Recommended Posts