Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Agniest']A w Nowy Rok mąż postanowił mi zrobić przyjemność i zaprosił mnie do kina na film:.........uwaga! : "Obcy kontra Predator" :diabloti: w skrócie: 1,5 godz. zabijania wszystkiego co się nawinęło, treści brak :evil_lol: no może trochę efektów specjalnych :evil_lol: Polecam wszystkim chcącym sprawić przyjemność swoim żonom :diabloti::diabloti:[/quote] Dziękuję - nie skorzystam :evil_lol: Jakoś nie przepadam za oglądaniem filmów w kinach.....za dużo rzeczy mnie w nich denerwuje [quote name='GoniaP']No ale ja już na kanapie siedzę :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] ..... i to z całym Twoim zwierzyńcem....ledwo się mieścicie :p Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='GoniaP']A Tobie co chciały wyrwać?:eviltong::oops::eviltong::cool3:[/quote] Jeszcze nie było żadnych pomysłów, oprócz ogólnego pobicia bejsbolem :evil_lol: [quote name='Agniest']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:........ to prawda..... :evil_lol: dużo tu się działo, jak sobie wspominam śmieję się do siebie, a właściwie do monitora :lol:[/quote] Ja to pamiętam jak "oberwałaś" od Asiorki za, wg Niej, zbytnie przymilanie się :diabloti::diabloti: Quote
Agniest Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 taaaaa, o tą "słodkość" chyba chodziło, cycuś... :) Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Agniest']taaaaa, o tą "słodkość" chyba chodziło, cycuś... :)[/quote] Nooooo....cycuś :diabloti: Przeloty na miotle, różowe kolory.....ale sie działo :lol: Ale mi sie na wspominki zebrało....cały rok z Wami - to kupa czasu Quote
Agniest Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 przyznam po cichutku, że wczoraj gdy nadrabiałam zaległości i trafiłam na te piekne słowa Halbinki i Imbirki, że to co nas tu połączyło jest niezwykłe - to mi aż łezki w oczkach stanęły.... Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Agniest']przyznam po cichutku, że wczoraj gdy nadrabiałam zaległości i trafiłam na te piekne słowa Halbinki i Imbirki, że to co nas tu połączyło jest niezwykłe - to mi aż łezki w oczkach stanęły....[/quote] Eeeeech.....idę sie przewietrzyć na spacerku ze zwierzakami, a Ty wracaj do pracy, bo się jeszcze rozczulisz :roll::loveu: Fajnie czasami sobie powspominać.... :lol: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Agniest']miłego spacerku :)[/quote] I już po - psiaki utytłane, ale wybiegane....najedzone śpią :p [quote name='Iza i Avanti']Hejka Koffffffffffffani! :-)[/quote] Cześć Iza :multi:.... Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='AgaiTheta']Hejka Hejka :loveu:[/quote] Hejka :loveu: Wciąż pitraszę :p Quote
halbina Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Agniest']przyznam po cichutku, że wczoraj gdy nadrabiałam zaległości i trafiłam na te piekne słowa Halbinki i Imbirki, że to co nas tu połączyło jest niezwykłe - to mi aż łezki w oczkach stanęły....[/quote] :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :calus: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='halbina']:kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :calus:[/quote] Mi też, mi też :roll: Quote
Imbirka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Dzieńdoberek:cool3: Menrzuś, co Ty tutaj wygadujesz.... ja wcale nie mam focha i napewno nie na dogo... a po drugie to co mi tu przypominasz o moich jajnikach? To przez Ciebie Asiorka na nie polowała:razz::razz::razz::evil_lol: A tak już serio, to trzymajcie jutro za nas kciukasy, Imbir będzie miał zabieg:shake: Quote
halbina Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Mi też, mi też :roll:[/quote] co "mi też"?... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Imbirka napisał(a):Dzieńdoberek:cool3: Menrzuś, co Ty tutaj wygadujesz.... ja wcale nie mam focha i napewno nie na dogo... a po drugie to co mi tu przypominasz o moich jajnikach? To przez Ciebie Asiorka na nie polowała:razz::razz::razz::evil_lol: A tak już serio, to trzymajcie jutro za nas kciukasy, Imbir będzie miał zabieg:shake: Spoko....bedę trzymał....obdwa :cool1: halbina napisał(a):co "mi też"?... :evil_lol: nooooooooooooo......też :razz: Quote
halbina Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 idź do Danusi, Menrzusiu, w tej sprawie... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 halbina napisał(a):idź do Danusi, Menrzusiu, w tej sprawie... :evil_lol: Mądralińska.....predzej do Argona :lol: Quote
halbina Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 skoro tak... współodczuwam! :evil_lol: off: http://forum.kroliki.net/viewtopic.php?p=38232#38232 kto chce króliczka? a może chociaż dom tymczasowy się znajdzie? Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='halbina']skoro tak... współodczuwam! :evil_lol: off: http://forum.kroliki.net/viewtopic.php?p=38232#38232 kto chce króliczka? a może chociaż dom tymczasowy się znajdzie? to chyba prośba do odwiedzających ten wątek, bo u mnie byłaby jatka z powodu Sylwy :lol: Quote
halbina Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 tak, dla tych, którzy lubią takie stworzonka i moga pomóc, np rozsyłając info wśród znajomych... Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 halbina napisał(a):tak, dla tych, którzy lubią takie stworzonka i moga pomóc, np rozsyłając info wśród znajomych... do kogo by tu wysłać? :hmmmm:.....hmmmmmm....może do Imbirki i Creditki :razz: Nieeeeee....do Goni :evil_lol: Quote
halbina Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 wysyłaj, ale one tu odczytają pewnie też... dochodzisz do postu z samych piąteczek... :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 No to gdzie mam wysłać? Wszystkie moje znajome to dogomaniaczki :roll: Quote
halbina Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 no i dzięki DOGO!!! Danusia może spać spokojnie! :evil_lol: Quote
Recommended Posts