Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agniest']A w Nowy Rok mąż postanowił mi zrobić przyjemność i zaprosił mnie do kina na film:.........uwaga! : "Obcy kontra Predator" :diabloti:
w skrócie: 1,5 godz. zabijania wszystkiego co się nawinęło, treści brak :evil_lol: no może trochę efektów specjalnych :evil_lol:
Polecam wszystkim chcącym sprawić przyjemność swoim żonom :diabloti::diabloti:[/quote]

Dziękuję - nie skorzystam :evil_lol: Jakoś nie przepadam za oglądaniem filmów w kinach.....za dużo rzeczy mnie w nich denerwuje

[quote name='GoniaP']No ale ja już na kanapie siedzę :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

..... i to z całym Twoim zwierzyńcem....ledwo się mieścicie :p

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoniaP']A Tobie co chciały wyrwać?:eviltong::oops::eviltong::cool3:[/quote]

Jeszcze nie było żadnych pomysłów, oprócz ogólnego pobicia bejsbolem :evil_lol:

[quote name='Agniest']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:........ to prawda..... :evil_lol:
dużo tu się działo, jak sobie wspominam śmieję się do siebie, a właściwie do monitora :lol:[/quote]

Ja to pamiętam jak "oberwałaś" od Asiorki za, wg Niej, zbytnie przymilanie się :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Agniest']taaaaa, o tą "słodkość" chyba chodziło, cycuś... :)[/quote]

Nooooo....cycuś :diabloti:
Przeloty na miotle, różowe kolory.....ale sie działo :lol:
Ale mi sie na wspominki zebrało....cały rok z Wami - to kupa czasu

Posted

przyznam po cichutku, że wczoraj gdy nadrabiałam zaległości i trafiłam na te piekne słowa Halbinki i Imbirki, że to co nas tu połączyło jest niezwykłe - to mi aż łezki w oczkach stanęły....

Posted

[quote name='Agniest']przyznam po cichutku, że wczoraj gdy nadrabiałam zaległości i trafiłam na te piekne słowa Halbinki i Imbirki, że to co nas tu połączyło jest niezwykłe - to mi aż łezki w oczkach stanęły....[/quote]

Eeeeech.....idę sie przewietrzyć na spacerku ze zwierzakami, a Ty wracaj do pracy, bo się jeszcze rozczulisz :roll::loveu:

Fajnie czasami sobie powspominać.... :lol:

Posted

[quote name='Agniest']miłego spacerku :)[/quote]

I już po - psiaki utytłane, ale wybiegane....najedzone śpią :p

[quote name='Iza i Avanti']Hejka Koffffffffffffani! :-)[/quote]

Cześć Iza :multi:....

Posted

[quote name='Agniest']przyznam po cichutku, że wczoraj gdy nadrabiałam zaległości i trafiłam na te piekne słowa Halbinki i Imbirki, że to co nas tu połączyło jest niezwykłe - to mi aż łezki w oczkach stanęły....[/quote]
:kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :calus:

Posted

Dzieńdoberek:cool3:
Menrzuś, co Ty tutaj wygadujesz.... ja wcale nie mam focha i napewno nie na dogo... a po drugie to co mi tu przypominasz o moich jajnikach? To przez Ciebie Asiorka na nie polowała:razz::razz::razz::evil_lol:

A tak już serio, to trzymajcie jutro za nas kciukasy, Imbir będzie miał zabieg:shake:

Posted

Imbirka napisał(a):
Dzieńdoberek:cool3:
Menrzuś, co Ty tutaj wygadujesz.... ja wcale nie mam focha i napewno nie na dogo... a po drugie to co mi tu przypominasz o moich jajnikach? To przez Ciebie Asiorka na nie polowała:razz::razz::razz::evil_lol:

A tak już serio, to trzymajcie jutro za nas kciukasy, Imbir będzie miał zabieg:shake:

Spoko....bedę trzymał....obdwa :cool1:

halbina napisał(a):
co "mi też"?... :evil_lol:

nooooooooooooo......też :razz:

Posted

halbina napisał(a):
tak, dla tych, którzy lubią takie stworzonka i moga pomóc, np rozsyłając info wśród znajomych...

do kogo by tu wysłać? :hmmmm:.....hmmmmmm....może do Imbirki i Creditki :razz:
Nieeeeee....do Goni :evil_lol: