Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra cioteczki - żegnam sie z Wami na 8 dni...powinienem być tutaj w sobotę wieczorem. Jak mnie nie będzie, tzn że Argonowi spodobał się nowy tryb życia :evil_lol:
Buziolce wszystkim.....na razie :hand:

Posted

noooo co do imienia niestety nic nie mogę wymyśleć :placz:
dla dziewczynki miałam kilka takich fajnych..kosmiczych... a dla chłopca nic :placz:
Nie chce jakiegoś pospolitego.. chce jakieś nietypowe.....
:D
może macie jakies propozycje :razz:

co do samopoczucia, noo gruba jestem okrutnie..wygladam na jakieś 2 miesiace więcej ;)
aż się boje co będzie w styczniu.....

a tutaj mój synalek ..jak ładnie pokazuje cioteczkom( bo wujaszka nie ma) ..... fakulca :twisted: a potem straszy piąstkami :)

http://video.google.pl/videoplay?docid=-5374863792786916700&hl=pl

czytaliście :( ???

http://www.schronisko.prv.pl/

potwory :(

Posted

Widziałam fotki:multi::multi::multi::loveu:

[quote name='Asior']

a tutaj mój synalek ..jak ładnie pokazuje cioteczkom( bo wujaszka nie ma) ..... fakulca :twisted: a potem straszy piąstkami :)

http://video.google.pl/videoplay?docid=-5374863792786916700&hl=pl

czytaliście :( ???

http://www.schronisko.prv.pl/

potwory :(
:loveu::loveu::loveu:Ale boksuje:evil_lol::loveu::loveu:

Człowiek, to brzmi dumnie... :angryy::angryy:

Posted

ok ok
Bo Państwo fajni i od 15 lat zawsze mieli boksery ;)
Niedawno zdechł im psiak i znowu chcą jakiegoś a u nas jakoś ostatnio boksów nie było....a Państwo właśnie ze ślaśka...

Posted

Jestem już powrócona do Łodzi:cool3:... niestety:roll:

Danusia12 napisał(a):
Pewnie, że było....nawet 23C w cieniu :lol: .....tak się dzisiaj nagrzałem w słoneczku....wśród drzewek....eeeeech....fajnie było

kurcze, było tak fajnie i ciepło, a ten cały tydzień zapowiada się kiepściuchny:cool3:
Menrzuś, miłego wypoczynku i wracaj z mnóstwem fotek:lol:

Asiorku, gratulacje, ale maluch rozrabia nieźle:razz::evil_lol:

Posted

La pegaza, wysłałam Państwu zdjęcie.. a nuż się skuszą.. (choć wydaje mi się ze chcieli pręgowanego, bo takie były ich wszystkie psy.... No ale wysłąłam tego też ... Jak byście coś wiedzieli o jakimś do 3 lat to piszcie mi tu, bo naprawde fajny domek się szykuje ;)

Posted

Danusia12 napisał(a):
Dobra cioteczki - żegnam sie z Wami na 8 dni...powinienem być tutaj w sobotę wieczorem. Jak mnie nie będzie, tzn że Argonowi spodobał się nowy tryb życia :evil_lol:
Buziolce wszystkim.....na razie :hand:

ło rany :placz: a ja nie byłam przygotowana psychicznie, że Menrzusia nie będzie :placz:
na kawkę tradycyjnie z rana przychodzę - a ich nie ma !! :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']Asiorku, a przeglądałaś stronę www.bokserywpotrzebie.pl tam są prawie wszystkie boksie...

Taaak taaak tą stronę Państwu podałam...
Jedanak la_pegaza wczoraj mi wkleiła zdjęcie psiaka

Państwu się spodobał..ale czy ktos mi powie gdzie on przebywa?????? Bo ponoć trzeba się spieszyć, bo już jest ktoś na niego chętny :razz:

Posted

Asiorku to jest Tiger oddany przez właścicieli:

Tiger ma 2 lata i 10 miesiecy , jest ułozonym psem , nie robi szkod szybko nawiazuje kontakt emocjonalny z nowymi osobami , da sie odrazu pokochac. Moze teraz co lubi , lubi wszelkie zabawy z pileczkami, z pluszowymi zabawkami , lubi jak sie mu je zabiera , lubi zabawy na sile jak mu sie wyrywa smycz lub cos innego a on zazwyczaj tego nie chce oddac. Nie ma tez problemow z jazda w samochodzie jest nauczony jedzic z przodu na wycieraczce lub na siedzeniu pasażera, ma podstawowe szczepienia zrobione , na nic nie chorowal jest zdrowym psem , ma bardzo mięciutką sierść w porowniaiu z innymi bokserami .Jesli chodzi o jedzenie lubi wszytsko , lubi rowniez sucha karme ( najbardziej chapi ) , nie ma z nim problemu jesli chodzi o jedzenie. Naprawde jest nam bardzo ciezko go oddac ale naprawde nie mamy innego wyjscia a nie mamy serca oddac go do schroniska . Wiec mamy nadzieje ze znajda sie ludzie ktorzy go zabiora do siebie i szybko pokochaja.

Edit: teraz dopiero zauważyłam, że sie już zalogowalaś na forum