Menrzuś Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='szyszka.fr']Witam!! Ja dalej zaryrana, tylko czekam na weekend Foty SUPER!:loveu::loveu: dla psiakow prawdziwy raj znalezliscie, faflaki jak zwykle cudniaste i w formie:evil_lol: czekam na wiecej zdjec i dokladne sprawozdanie:diabloti: Spoko - fotek starczy.....tak, tam był ich raj...ciągłe biegi, kopanie dołków, pomoc w znoszeniu opału do domku :lol: Od tego biegania, to żadnego marudzenia z jedzeniem nie było - wszystko wmiatały, do ostatniego chrupasa :evil_lol: Quote
halbina Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 i ja mogę się pod tym, co napisałą Szyszka, podpisać! faflaki kochane!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
szyszka.fr Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 HALBINA!! A Ty tak z nienacka!! Co robilas jak Cie nie bylo? szkola sie zaczela to pewnie tez ryrasz :) Quote
halbina Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Oj... ryram... ryram... :roll: a komputer zdechł i wszystko straciłam z dysku, Menrzusiu!!! :oops: Quote
Menrzuś Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 halbina napisał(a):Oj... ryram... ryram... :roll: a komputer zdechł i wszystko straciłam z dysku, Menrzusiu!!! :oops: Cóż Halbinko?:multi: Quote
szyszka.fr Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Danusia12 napisał(a):Spoko - fotek starczy.....tak, tam był ich raj...ciągłe biegi, kopanie dołków, pomoc w znoszeniu opału do domku :lol: Od tego biegania, to żadnego marudzenia z jedzeniem nie było - wszystko wmiatały, do ostatniego chrupasa :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: ale cos pogoda to Wam nie dopisala:evil_lol: jak zdrowie? przeziebienie wyleczyles? Quote
Menrzuś Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 szyszka.fr napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: ale cos pogoda to Wam nie dopisala:evil_lol: jak zdrowie? przeziebienie wyleczyles? taka do.....była, ale i tak było fajnie U mnie juz prawie po wszystkim, ale Danusię całkiem rozłożyło Quote
Menrzuś Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 halbina napisał(a):mrugam sobie na zielono... ;) piękniste to oczko :multi: Quote
halbina Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 a Ciebie za dwa posty czeka magiczna liczba... "a imię jego... 40 i 4" i to podwójnie... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ciekawie to brzmi.....zobaczymy komu odpowiem tym postem, bo teraz już uciekam :razz: Quote
Asior Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 miii odpowiedz miiiiii :multi::multi::multi: Quote
Imbirka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 helloł śpiochy:multi::multi::multi::multi: wstawać i fotki dawać:cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Asior napisał(a):miii odpowiedz miiiiii :multi::multi::multi: odpowiadam, odpowiadam :multi::multi::multi: halbina napisał(a):Asiorek... ptasiorek... :evil_lol: Halbinka....ptaszynka....:evil_lol: Imbir1 napisał(a):helloł śpiochy:multi::multi::multi::multi: wstawać i fotki dawać:cool3::diabloti: dobra, już dobra.....zara wstawię :eviltong: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Niedziela Pieski z rana zostały wypuszczone do ogródka i co chwila było słychać tętent przebiegających pod oknami bestii, warczenie, szczekanie..... ulubione miejsce Sylwy - kępka wrzosów....na łące jak dojrzała wrzosy, to od razu tarzanko odchodziło o.c.d.n. Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Wrócili, wrócili:multi::multi: Fotki:loveu: A gdzie Wy w ogóle byliscie??:evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Menrzuś, tylko 5 szt? :cool3: muszę trochę pokrakać:p Quote
Menrzuś Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Wrócili, wrócili:multi::multi: Fotki:loveu: A gdzie Wy w ogóle byliscie??:evil_lol: A wrócili, wrócili :p W Grzybowie - między Kościerzyną, a Wdzydzami Imbir1 napisał(a):Menrzuś, tylko 5 szt? :cool3: muszę trochę pokrakać:p A kracz se, kracz :eviltong: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dalej niedzielny poranek Sylwa cały czas kradła mi drewno na opał :lol: Deszcz pada - odpoczynek południowy Pomoc w obróbce zdjęć :evil_lol: c.d.o.n. Quote
Bodziulka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Danusia12 napisał(a): Pomoc w obróbce zdjęć :evil_lol: to już wiemy, kto się ukrywa jako Męrzuś :evil_lol: Quote
halbina Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 to było do przewidzenia... :evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 :ices_bla:o kurcze, :hmmmm: a myślałam, ze do Argona mówię nunuś:roll:, ale gafę strzeliłam:roll::oops: http://img239.imageshack.us/img239/6898/p9090015nn0.jpg :p:loveu::loveu::cool2::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Bodziulka']to już wiemy, kto się ukrywa jako Męrzuś :evil_lol: [quote name='halbina']to było do przewidzenia... :evil_lol: [quote name='Imbir1']:ices_bla:o kurcze, :hmmmm: a myślałam, ze do Argona mówię nunuś:roll:, ale gafę strzeliłam:roll::oops: http://img239.imageshack.us/img239/6898/p9090015nn0.jpg :p:loveu::loveu::cool2::loveu::loveu: Ale dowcipne - ha ha ha :eviltong: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Niedziela popołudnie. Trzeba było pójść na maślakowisko nazbierać sobie obiadek. Sarenka - na szczęście bestie nie zauważyły. c.d.o.n. Quote
Recommended Posts