Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agniest']bo my jak wszyscy porządni ludzie zaczynamy pracę od 8.00 :)
doberek :)[/quote]
to jest rozpusta:cool3::evil_lol:
[quote name='szyszka.fr']
Imbirka ja nie wiem jak Ty to robisz?? o tak nieludzkiej porze zaczynasz prace..[/quote]
ja też nie wiem jak ja wstałam o takiej nieludzkiej godzinie:cool3:
[quote name='Danusia12']Imbirka dwa etaty trzepie - Imbir bardzo dużo je i ciągle jest głodny :evil_lol:
[/quote]
a skąd wiesz?:evil_lol:
[quote name='Danusia12']Święta prawda - to jakieś pokomunistyczne zboczenie, żeby łazić na 6-tą do roboty.[/quote]
pracownicy tak przychodzą do pracy, od czasu do czasu ktoś z biura też musi być o tej godzinie - to się nazywa kontrola:diabloti:
[quote name='madzia i medor']Witajcie ludzie pracujący:cool1::cool1:[/quote]
[quote name='Danusia12']A witajcie, witajcie ich :cool1:[/quote]
ktoś musi pracować, żeby lenić mógł się ktoś:p:eviltong:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Danusia12'][quote name='szyszka.fr']

Ja też sie kiedyś u Agniestki buntowałem, ale Ona jest niewzruszona :evil_lol:
Jak kiedyś byliśmy w Paryżu, to właśnie było po jakimś wybuchu w metrze, tak więc wszędzie było pieszkom. Pociągiem tylko do Chantilly było.[/quote]
bo Ty nie jestes szyszka......:diabloti: ja bunt delikatny acz konkretny bede robic, Agniest dobra dusza , wiec sie nie obrazi jak jej nawrzucam, w koncu ciekawam jaka sie Zabulce miewaja i rodzinka

to sobie kilometrow narobiliscie, ja tez nieraz musialam piechota wracac bo akurat strajkowali, swoja droga strajkuja na okraglo i to wszyscy poczta, nauczyciele, lekarze, uczniowie, ostatnio adwokaci, a nawet kiedys burmistrz jakiegos miasta, nawet bogacze kiedys strajkowali przeciwko euromilionowi na Champs-Elysees, bo nie podobalo im sie , ze ktos moze sie wzbogacic z dnia na dzien. Dwa lata temu metro nie dzialalo miesiac czasu z powodu strajku, wiec byl przymusowy urlop.

Kiedys jak jeszcze z TZ-tem bylismy mlodzi i piekni (teraz tylko piekni :evil_lol: )
wieczorami lazilismy po Paryzu, teraz sil czlowiek nie ma, no i ile mozna zwiedzac!

:crazyeye: ale sie rozpisalam!

Posted

[quote name='Imbir1']to jest rozpusta:cool3::evil_lol:

ja też nie wiem jak ja wstałam o takiej nieludzkiej godzinie:cool3:

a skąd wiesz?:evil_lol:

pracownicy tak przychodzą do pracy, od czasu do czasu ktoś z biura też musi być o tej godzinie - to się nazywa kontrola:diabloti:

ktoś musi pracować, żeby lenić mógł się ktoś:p:eviltong:[/quote]

Aleś się tu naprodukowała :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='szyszka.fr'][quote name='Danusia12']
bo Ty nie jestes szyszka......:diabloti: ja bunt delikatny acz konkretny bede robic, Agniest dobra dusza , wiec sie nie obrazi jak jej nawrzucam, w koncu ciekawam jaka sie Zabulce miewaja i rodzinka

to sobie kilometrow narobiliscie, ja tez nieraz musialam piechota wracac bo akurat strajkowali, swoja droga strajkuja na okraglo i to wszyscy poczta, nauczyciele, lekarze, uczniowie, ostatnio adwokaci, a nawet kiedys burmistrz jakiegos miasta, nawet bogacze kiedys strajkowali przeciwko euromilionowi na Champs-Elysees, bo nie podobalo im sie , ze ktos moze sie wzbogacic z dnia na dzien. Dwa lata temu metro nie dzialalo miesiac czasu z powodu strajku, wiec byl przymusowy urlop.

Kiedys jak jeszcze z TZ-tem bylismy mlodzi i piekni (teraz tylko piekni :evil_lol: )
wieczorami lazilismy po Paryzu, teraz sil czlowiek nie ma, no i ile mozna zwiedzac!

:crazyeye: ale sie rozpisalam![/quote]

No to atakuj Agniestkę, bo mi się jakoś nie udaje....może za mniętki jestem :evil_lol: A w Paryżu to się nałaziliśmy.....wyobraź sobie trasę:hotel przy Operze, Notre Dame, Luwr, wieża Eiffla...i wszystko wąskimi uliczkami. Fajnie było... i nie chodziło o zwiedzanie :lol:

Posted

[quote name='szyszka.fr'][quote name='Danusia12']
swoja droga strajkuja na okraglo i to wszyscy poczta, nauczyciele, lekarze, uczniowie, ostatnio adwokaci, a nawet kiedys burmistrz jakiegos miasta, nawet bogacze kiedys strajkowali przeciwko euromilionowi na Champs-Elysees, bo nie podobalo im sie , ze ktos moze sie wzbogacic z dnia na dzien. Dwa lata temu metro nie dzialalo miesiac czasu z powodu strajku, wiec byl przymusowy urlop.
[/quote]
Fajnie w tej Francyji... ale i unas strajkują już prawie wszyscy, więc doganiamy Europę... :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']Aleś się tu naprodukowała :evil_lol: :eviltong:[/quote]
bo ja jestem człowiek pracy i nie lenię sie tak jak co poniektórzy:eviltong::p

Posted

[quote name='halbina'][quote name='szyszka.fr']
Fajnie w tej Francyji... ale i unas strajkują już prawie wszyscy, więc doganiamy Europę... :evil_lol:[/quote]

Jacy wszyscy, no jacy? Nie strasz Szyszki bo nie przyjedzie po boksia :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']No to nagadaj Jej - ożesz Ty Imbirowa mać :evil_lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
już niedługo też idzie do pracu, zacznie inaczej gadać:diabloti:

Posted

[quote name='halbina']mieliście radzić w sprawie sprzątania stajni Augiasza...
mam dalej bajzel na kółkach... :roll: i nowego tymczasowicza... :p[/quote]

A cotu radzić....zwierzaki do łazienki i do roboty :diabloti:
Ciebie to chyba .....nie ważne co :evil_lol: jeszcze jeden?

Posted

[quote name='Imbir1']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
już niedługo też idzie do pracu, zacznie inaczej gadać:diabloti:[/quote]

Nareszcie....Ona kiedys rozwali to forum :p

Posted

[quote name='halbina']jeszcze jeden... :P ale malutki
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32488&page=65[/URL][/quote]

Robisz schronisko u siebie? Ale fajny to jest :lol: