Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agniest']bo my jak wszyscy porządni ludzie zaczynamy pracę od 8.00 :) doberek :)[/quote] to jest rozpusta:cool3::evil_lol: [quote name='szyszka.fr'] Imbirka ja nie wiem jak Ty to robisz?? o tak nieludzkiej porze zaczynasz prace..[/quote] ja też nie wiem jak ja wstałam o takiej nieludzkiej godzinie:cool3: [quote name='Danusia12']Imbirka dwa etaty trzepie - Imbir bardzo dużo je i ciągle jest głodny :evil_lol: [/quote] a skąd wiesz?:evil_lol: [quote name='Danusia12']Święta prawda - to jakieś pokomunistyczne zboczenie, żeby łazić na 6-tą do roboty.[/quote] pracownicy tak przychodzą do pracy, od czasu do czasu ktoś z biura też musi być o tej godzinie - to się nazywa kontrola:diabloti: [quote name='madzia i medor']Witajcie ludzie pracujący:cool1::cool1:[/quote] [quote name='Danusia12']A witajcie, witajcie ich :cool1:[/quote] ktoś musi pracować, żeby lenić mógł się ktoś:p:eviltong: Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12'][quote name='szyszka.fr'] Ja też sie kiedyś u Agniestki buntowałem, ale Ona jest niewzruszona :evil_lol: Jak kiedyś byliśmy w Paryżu, to właśnie było po jakimś wybuchu w metrze, tak więc wszędzie było pieszkom. Pociągiem tylko do Chantilly było.[/quote] bo Ty nie jestes szyszka......:diabloti: ja bunt delikatny acz konkretny bede robic, Agniest dobra dusza , wiec sie nie obrazi jak jej nawrzucam, w koncu ciekawam jaka sie Zabulce miewaja i rodzinka to sobie kilometrow narobiliscie, ja tez nieraz musialam piechota wracac bo akurat strajkowali, swoja droga strajkuja na okraglo i to wszyscy poczta, nauczyciele, lekarze, uczniowie, ostatnio adwokaci, a nawet kiedys burmistrz jakiegos miasta, nawet bogacze kiedys strajkowali przeciwko euromilionowi na Champs-Elysees, bo nie podobalo im sie , ze ktos moze sie wzbogacic z dnia na dzien. Dwa lata temu metro nie dzialalo miesiac czasu z powodu strajku, wiec byl przymusowy urlop. Kiedys jak jeszcze z TZ-tem bylismy mlodzi i piekni (teraz tylko piekni :evil_lol: ) wieczorami lazilismy po Paryzu, teraz sil czlowiek nie ma, no i ile mozna zwiedzac! :crazyeye: ale sie rozpisalam! Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']to jest rozpusta:cool3::evil_lol: ja też nie wiem jak ja wstałam o takiej nieludzkiej godzinie:cool3: a skąd wiesz?:evil_lol: pracownicy tak przychodzą do pracy, od czasu do czasu ktoś z biura też musi być o tej godzinie - to się nazywa kontrola:diabloti: ktoś musi pracować, żeby lenić mógł się ktoś:p:eviltong:[/quote] Aleś się tu naprodukowała :evil_lol: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='szyszka.fr'][quote name='Danusia12'] bo Ty nie jestes szyszka......:diabloti: ja bunt delikatny acz konkretny bede robic, Agniest dobra dusza , wiec sie nie obrazi jak jej nawrzucam, w koncu ciekawam jaka sie Zabulce miewaja i rodzinka to sobie kilometrow narobiliscie, ja tez nieraz musialam piechota wracac bo akurat strajkowali, swoja droga strajkuja na okraglo i to wszyscy poczta, nauczyciele, lekarze, uczniowie, ostatnio adwokaci, a nawet kiedys burmistrz jakiegos miasta, nawet bogacze kiedys strajkowali przeciwko euromilionowi na Champs-Elysees, bo nie podobalo im sie , ze ktos moze sie wzbogacic z dnia na dzien. Dwa lata temu metro nie dzialalo miesiac czasu z powodu strajku, wiec byl przymusowy urlop. Kiedys jak jeszcze z TZ-tem bylismy mlodzi i piekni (teraz tylko piekni :evil_lol: ) wieczorami lazilismy po Paryzu, teraz sil czlowiek nie ma, no i ile mozna zwiedzac! :crazyeye: ale sie rozpisalam![/quote] No to atakuj Agniestkę, bo mi się jakoś nie udaje....może za mniętki jestem :evil_lol: A w Paryżu to się nałaziliśmy.....wyobraź sobie trasę:hotel przy Operze, Notre Dame, Luwr, wieża Eiffla...i wszystko wąskimi uliczkami. Fajnie było... i nie chodziło o zwiedzanie :lol: Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='szyszka.fr'][quote name='Danusia12'] swoja droga strajkuja na okraglo i to wszyscy poczta, nauczyciele, lekarze, uczniowie, ostatnio adwokaci, a nawet kiedys burmistrz jakiegos miasta, nawet bogacze kiedys strajkowali przeciwko euromilionowi na Champs-Elysees, bo nie podobalo im sie , ze ktos moze sie wzbogacic z dnia na dzien. Dwa lata temu metro nie dzialalo miesiac czasu z powodu strajku, wiec byl przymusowy urlop. [/quote] Fajnie w tej Francyji... ale i unas strajkują już prawie wszyscy, więc doganiamy Europę... :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']Aleś się tu naprodukowała :evil_lol: :eviltong:[/quote] bo ja jestem człowiek pracy i nie lenię sie tak jak co poniektórzy:eviltong::p Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina'][quote name='szyszka.fr'] Fajnie w tej Francyji... ale i unas strajkują już prawie wszyscy, więc doganiamy Europę... :evil_lol:[/quote] Jacy wszyscy, no jacy? Nie strasz Szyszki bo nie przyjedzie po boksia :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']bo ja jestem człowiek pracy i nie lenię sie tak jak co poniektórzy:eviltong::p[/quote] i znowu na mnie :placz: :placz: :placz: Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 jak to na dogomanii... pewnie admin strajkuje też... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']jak to na dogomanii... pewnie admin strajkuje też... :evil_lol:[/quote] A on po co? Źle mu? :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']i znowu na mnie :placz: :placz: :placz:[/quote] jak na Ciebie? nie tylko ty się lenisz tutaj:evil_lol: moja mać też:cool3: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']jak na Ciebie? nie tylko ty się lenisz tutaj:evil_lol: moja mać też:cool3:[/quote] No to nagadaj Jej - ożesz Ty Imbirowa mać :evil_lol: Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 mieliście radzić w sprawie sprzątania stajni Augiasza... mam dalej bajzel na kółkach... :roll: i nowego tymczasowicza... :p Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']No to nagadaj Jej - ożesz Ty Imbirowa mać :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: już niedługo też idzie do pracu, zacznie inaczej gadać:diabloti: Quote
Bodziulka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 a ja dziś sprzątnęłam 2 szafy - najgorsze przede mną - biurko :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']mieliście radzić w sprawie sprzątania stajni Augiasza... mam dalej bajzel na kółkach... :roll: i nowego tymczasowicza... :p[/quote] A cotu radzić....zwierzaki do łazienki i do roboty :diabloti: Ciebie to chyba .....nie ważne co :evil_lol: jeszcze jeden? Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 jeszcze jeden... :P ale malutki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32488&page=65[/URL] Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: już niedługo też idzie do pracu, zacznie inaczej gadać:diabloti:[/quote] Nareszcie....Ona kiedys rozwali to forum :p Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Bodziulka']a ja dziś sprzątnęłam 2 szafy - najgorsze przede mną - biurko :diabloti:[/quote] tylko nie rób filmiku...pliz :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']jeszcze jeden... :P ale malutki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32488&page=65[/URL][/quote] Robisz schronisko u siebie? Ale fajny to jest :lol: Quote
Bodziulka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']tylko nie rób filmiku...pliz :diabloti:[/quote] nawet by nie było gdzie aparatu/kamery postawić :evil_lol: Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 przecież piszę, że stajnie mam... :placz: :eviltong: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']Nareszcie....Ona kiedys rozwali to forum :p[/quote] moja mać???? eeee nie, ona jest grzeczna dziewczyna:p:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']przecież piszę, że stajnie mam... :placz: :eviltong:[/quote] To mam się ubierać i jechać Ci pomóc?:razz: Quote
Recommended Posts