Agniest Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ale ja znów jestem :loveu: kawkę popijam i witam wszystkich słonecznie ;) Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Danusia12']Nie tylko Szyszka......jeszcze nie ma Asiorki, Aga na urlopie....no i Halbinka z La Pegazą i Bodziulką przez dziurkę pewnie patrzą :evil_lol: Reszta ciotek to już napewno sobie poooooszła :-( buuuuuuu...... Ale Ty masz fajne sny na jawie o Argonku... mmmmmmm :eviltong: Madzia to Twoja mać??? O żesz ty.....nie krzesełko, a fotelik dla Pani Magdaleny :evil_lol:[/quote] nooooo faktycznie:oops::oops::oops: nikt już nie robi nalotów:shake: ASIOR gdzie jesteś kobieto?????? i nie tylko na jawie;):diabloti: noooo, moja mać:loveu:, cześć Agniestka, to ja się przyłącze do tej kawusi:lol: doberek Wszystkim:multi: Quote
Agniest Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Menrzuś, dawno ptasiego mleczka nie serwowałeś do kawusi........... Quote
Menrzuś Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Agniest']Menrzuś, dawno ptasiego mleczka nie serwowałeś do kawusi...........[/quote] Właśnie z Argonkiem się raczymy tym waniliowym - ptasie mleczko dla Agniestki raaaaz :p Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Danusia12']No właśnie :lol:[/quote] [quote name='Imbir1'] o w mordę:crazyeye: a kogo tutaj przywiało? Moja mać tu zawitała:loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote] [quote name='Danusia12'] Madzia to Twoja mać??? O żesz ty.....nie krzesełko, a fotelik dla Pani Magdaleny :evil_lol:[/quote] [quote name='Imbir1'] noooo, moja mać:loveu:, [/quote] I już czuję się jak u siebie:diabloti::diabloti::diabloti:;) Quote
Menrzuś Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='madzia i medor']I już czuję się jak u siebie:diabloti::diabloti::diabloti:;)[/quote] Jak się czujesz jak u siebie, to czemu się tajniaczysz?:eviltong: To jakaś nowa moda cycuś takiego?:eviltong: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Danusia12']Jak się czujesz jak u siebie, to czemu się tajniaczysz?:eviltong: To jakaś nowa moda cycuś takiego?:eviltong:[/quote] Tajniacze się, bo ja jestem tajniaczącym się agentem z krainy deszczowców:diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Tajniacze się, bo ja jestem tajniaczącym się agentem z krainy deszczowców:diabloti::diabloti:[/quote] aaaaaa....i zza śmietnika, spod kocyka, w ciemnych okularach, podglądasz sobie?:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Danusia12']aaaaaa....i zza śmietnika, spod kocyka, w ciemnych okularach, podglądasz sobie?:diabloti:[/quote] Prawie trafione, ino okularki mam różowe:eviltong::eviltong::eviltong:;) Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Danusia12']Właśnie z Argonkiem się raczymy tym waniliowym - ptasie mleczko dla Agniestki raaaaz :p[/quote] ja też kceeeeemmmm:cool3: co tak się sami obrzeracie, no chyba, ze gorzka czekoladka jest:p [quote name='madzia i medor']I już czuję się jak u siebie:diabloti::diabloti::diabloti:;)[/quote] patrzta jak się szybko rozgościła:cool3::diabloti: [quote name='madzia i medor']Prawie trafione, ino okularki mam różowe:eviltong::eviltong::eviltong:;)[/quote] ty też????:crazyeye::razz: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Imbir1'] patrzta jak się szybko rozgościła:cool3::diabloti: ty też????:crazyeye::razz:[/quote] :siara::siara::diabloti: A no jasne:grins: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='madzia i medor']:siara::siara::diabloti: A no jasne:grins:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurde, znowu coś po tobie odziedziczyłam:cool3::cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Imbir1']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurde, znowu coś po tobie odziedziczyłam:cool3::cool3::cool3:[/quote] Powinnaś się cieszyć:multi::multi: No bo, jakby to powiedzieć:hmmmm: Ja po prostu nie mam żadnej złej cechy:diabloti: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Powinnaś się cieszyć:multi::multi: No bo, jakby to powiedzieć:hmmmm: Ja po prostu nie mam żadnej złej cechy:diabloti:[/quote] czyli wyszło na to, że ja po Tobie jestem chodzący ideał:diabloti::diabloti::diabloti: [SIZE=1][COLOR=Silver]taaaa, zaraz pewnie Menrzuś coś mi dowali i z tego piedestału mnie zrzuci:cool3: [/COLOR][/SIZE] Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Imbir1']czyli wyszło na to, że ja po Tobie jestem chodzący ideał:diabloti::diabloti::diabloti: [SIZE=1][COLOR=Silver]taaaa, zaraz pewnie Menrzuś coś mi dowali i z tego piedestału mnie zrzuci:cool3: [/COLOR][/SIZE][/quote] Wychodzi na to, ze tak:diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Wychodzi na to, ze tak:diabloti::diabloti:[/quote] oki, odrazu się lepiej poczułam:loveu::loveu::evil_lol::p Quote
Agniest Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ale se tu plotkujecie Madziorki i Imbirki.....;) takich idealnych babek to na całym świecie ni ma :cool3: a gospodarz nam uciekł :evil_lol: dobrze, że chociaż ptasim mleczkiem poczęstował. Quote
Asior Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Danusia12']Nie tylko Szyszka......jeszcze nie ma Asiorki, Aga na urlopie....no i Halbinka z La Pegazą i Bodziulką przez dziurkę pewnie patrzą :evil_lol: Reszta ciotek to już napewno sobie poooooszła :-( buuuuuuu...... [/QUOTE] jak nie ma , jak jest :p tylko nic nie pisze bo jakoś weny nie ma :cool3: Quote
halbina Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 yeż nie mam weny... mam doła za to... :-( ryczę... kot sąsiadki złapał papużkę i bawił się nią pod moim oknem, psy usłyszałay i zaczęły skowyczeć, wyjrzałam, wybiegłam i wyciągnęłam mu ofiarę z paszczy... żyła jeszcze jakieś 10 minut, potem odeszłą w mojej dłoni za TM... ryczę... Quote
halbina Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 no i jak tu nie ryczeć z bezsilności: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74440[/URL] :placz: :placz: :placz: [IMG]http://www.bokserywpotrzebie.pl/wpotrzebie/malami_czestochowa05.jpg[/IMG] Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Agniest']ale se tu plotkujecie Madziorki i Imbirki.....;) takich idealnych babek to na całym świecie ni ma :cool3: [/quote] Achhh, mów mi tak dalej:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Agniest']ale se tu plotkujecie Madziorki i Imbirki.....;) takich idealnych babek to na całym świecie ni ma :cool3: a gospodarz nam uciekł :evil_lol: dobrze, że chociaż ptasim mleczkiem poczęstował.[/quote] jak gospodarza brak to sobie trzeba poplotkować bez niego:cool3: Menrzuś, gdzie żeś znowu przepadł?:niewiem: a ja chciałam trochę pokrakać o foteczki:p Quote
Menrzuś Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ale się kwoczki rozgdakały:diabloti: [quote name='madzia i medor']Prawie trafione, ino okularki mam różowe:eviltong::eviltong::eviltong:;)[/quote] Ten kolor na tej stronce jest zakazany:cool3: [quote name='Imbir1']ja też kceeeeemmmm:cool3: co tak się sami obrzeracie, no chyba, ze gorzka czekoladka jest:p [/quote] Kto późno przychodzi......:eviltong: a gorzkiej czekolady nie jadam i Argonek też nie lubi, więc nie jestem w posiadaniu :eviltong: [quote name='Agniest'] a gospodarz nam uciekł :evil_lol: dobrze, że chociaż ptasim mleczkiem poczęstował.[/quote] Ano jakoś tak wyszło....w poniedziałek będą Michałki :lol: Miłego weekendu:multi: [quote name='Asior']jak nie ma , jak jest :p tylko nic nie pisze bo jakoś weny nie ma :cool3:[/quote] A po co Ci wena...wsiadaj na miotłę i przylatuj :loveu: [quote name='halbina']no i jak tu nie ryczeć z bezsilności: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74440[/URL] :placz: :placz: :placz: [IMG]http://www.bokserywpotrzebie.pl/wpotrzebie/malami_czestochowa05.jpg[/IMG][/quote] Z sarkazmem można by rzec - "Człowiek, to brzmi dumnie" ... tfu. Piękna sunia, a tak juz doświadczona....eeeeeech...... [quote name='Imbir1']jak gospodarza brak to sobie trzeba poplotkować bez niego:cool3: Menrzuś, gdzie żeś znowu przepadł?:niewiem: a ja chciałam trochę pokrakać o foteczki:p[/quote] Znowu ptasiorzysz?? :evil_lol: Zobaczę co da się zrobić:razz: Quote
Menrzuś Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ostatnie zdjątka z tej serii Chodzimy na spacerki z michą.... [IMG]http://img237.imageshack.us/img237/3198/p1010007ay5.jpg[/IMG] [IMG]http://img92.imageshack.us/img92/5129/p1010009st4.jpg[/IMG] ale i tak gorąco. Prawie dwa miesiące temu jakaś dzika bestia albo ostra gałąź zrobiła ałka Argonowi, co widać jako białą kropkę na górze przedniej łapy :shake: [IMG]http://img237.imageshack.us/img237/8320/p1010010te3.jpg[/IMG] odpoczynek w cieniu... [IMG]http://img237.imageshack.us/img237/1046/p1010012sn7.jpg[/IMG] .... i smaczna trawka... jak koza :evil_lol: [IMG]http://img92.imageshack.us/img92/2396/p1010013qi0.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts