Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Danusia12 napisał(a):
Bo Admin jest uczulony na imbir :evil_lol:
Witaj :)

ja też już zaczynam dostawać wysypki na dogo:angryy:
i post mój się pojawił, czary jakieś czy cucuś:diabloti:
Agniest napisał(a):
witam wszystkich :)
o widzę, że nikogo nie ma - znaczy majówkujecie się ........ no to do zobaczenia za tydzień :)

cześć Agniest:multi: , ja jestem:p .... jeszcze

Posted

Cześć Imbirko :) rzeczywiście nam dogo podupadło na zdrowiu....... ciągle mu się cuś dzieje :evil_lol: a może naszego szanownego Admina na urlop trzeba by wysłać ?

Posted

Agniest napisał(a):
Cześć Imbirko :) rzeczywiście nam dogo podupadło na zdrowiu....... ciągle mu się cuś dzieje :evil_lol: a może naszego szanownego Admina na urlop trzeba by wysłać ?

Admin właśnie chyba jest na majówce już i już od jakiegoś czasu, bo jest coraz gorzej:cool3: posty znikają i się pojawiają, koszmar:angryy:

Posted

Servis dogomanii staje sie nie do zniesienia - Admini nic nie robią, właściciel się ośmiesza, "cudowni i wszystkowiedzący" informatycy nie potrafią skonfigurować systemu,albo może im sie nie chce.
Przepraszając Was wszystkie znikam stąd na jakiś czas :loveu:

Posted

Witajcie kochani, caly tydzien leniuchowalam, a teraz jutro od 16:30 trzymajcie kciuki, bo mam kolokwium z statystyki matematycznej i od tego zalezy jak cwiczenia zalicze i czy bede musiala zaliczac egzamin, wiec ttrzymajcie a jak tam psiaki wasze, moje mialy w srode atrakcje przyszla kolezanka z goldenem i Oskar chcial Go zjesc, ciagle na niego szczekal i ustawial a tamten cholernik maly nie dal sie Oskarowi zdominowac. W czwartek za to byla przesliczna sunia pinczerek i oba sie w niej zakochaly, lizaly po nozkach,pyszczku i wogle. Pozdrawiam serdecznie i milego weekendu.

Posted

To może ja żarcik zapodam na rozerwanie towarzystwa :)

Jasio wysłał list do swoich dziadków. Dziadek czyta list babci na głos:
"Kochani dziadkowie, wczorej poszedłem pierwszy raz do szkoły i miałem godzine wychowawczą.

Wychowawczyni powiedziała, że musimy zawsze mówić prawdę więc się Wam do czegoś przyznam. W te wakacje jak byłem u was to zszedłem do piwnicy nasrałem do słoja z kompotem i odstawiłem z powrotem na półkę. Jasio"
Dziadek skończyl czytać, chlasnął babkę w ryj i mówi:
- A mówiłem ci "Gówno"! Ale ty, nie!!! "zcukrzyło sie, zcukrzyło sie"!!!

:D:D:D
popłakałam się ze śmiechu :D