Imbirka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 świergocząca Bodziulka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre:p Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Agniest']eee tam, ja mam za oknem jakieś bażanty czy kuropatwy cy cuś takiego i strasznie to mi skrzeczy rankiem...... :evil_lol: a w niedzielę, gdy są polowania to koszmar..... raz nam jeden taki bażancik wpadł przez okno, bo był tak przestraszony strzelaniną.......[/quote] To chyba sie cieszysz, że masz trochę natury za oknem? Jeżeli wpadł Wam ten bażancik przez okno, to rozumiem, że to polowanie jest zaraz za ogrodzeniem. To co Wy robicie w niedzielę? Stalowe żaluzje? Wszyscy w piwnicy? Strach bać się :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Imbir1']świergocząca Bodziulka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre:p[/quote] A żeby Ona tam świergotała - tylko świergoli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agniest Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Danusia12'] To co Wy robicie w niedzielę? Stalowe żaluzje? Wszyscy w piwnicy? Strach bać się :crazyeye:[/quote] :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :eviltong: A tak poważnie to polują zwykle zimą - chyba wtedy jest sezon na bażanty........ za naszym ogrodzeniem stawiają samochody, biorą strzelby i idą w górę łąki ( bo dookoła jest dużo dzikich łąk ). Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Agniest']:eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :eviltong: A tak poważnie to polują zwykle zimą - chyba wtedy jest sezon na bażanty........ za naszym ogrodzeniem stawiają samochody, biorą strzelby i idą w górę łąki ( bo dookoła jest dużo dzikich łąk ).[/quote] Ja to bym psy spuścił i tych myśliwych pogonił :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Asior']bry ........ nie mam humoru dziś :([/quote] To co mam zrobić?? Quote
AgaiTheta Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Menrzuś może jakieś oberki poskacz :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 A któż to tutaj zawitał? :multi: Dla Ciebie Aga - prawie wszystko :cunao: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Coś ostatnio bunkrowanie zrobiło sie modne - chyba sam też się schowam Quote
shirrrapeira Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hej witam i bardzo sie ciesze, ze jestem tutaj. Jak sie czujesz menrzus? Jak sie czuje Sylwa i Argon Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='shirrrapeira']Hej witam i bardzo sie ciesze, ze jestem tutaj. Jak sie czujesz menrzus? Jak sie czuje Sylwa i Argon[/quote] Menrzuś czuje się jak młody bóg.... Sylwa z Argonem żyją, chociaż w tej chwili są tymczasowo padłe po spacerku i lanczyku :lol: Quote
AgaiTheta Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Zerkam tu do Was systematycznie ale tylko zium jak huragan. W pracy dużo pracy a poza pracą dużo pracy przy boksiach :evil_lol: Ale co tam, trza! Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='AgaiTheta']Zerkam tu do Was systematycznie ale tylko zium jak huragan. W pracy dużo pracy a poza pracą dużo pracy przy boksiach :evil_lol: Ale co tam, trza![/quote] Ale czasami jakiegos ślada mogłabyś zostawić - cieplej się zrobi :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 oki oki postaram się poprawić :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Agniest'] a w niedzielę, gdy są polowania to koszmar..... raz nam jeden taki bażancik wpadł przez okno, bo był tak przestraszony strzelaniną.......[/quote] samowpadający obiad :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asior Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 tralalala...wita Was gwiada telewizji regionalnej :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Asior']tralalala...wita Was gwiada telewizji regionalnej :evil_lol:[/quote] A przecież był ponoć taki obciach :evil_lol: Tylko inne spodnie załóż :diabloti: Quote
Asior Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 nadal jest obciach...:D a spodnie będe miała jasne bojówki :) te są nie przetarte :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Asior']nadal jest obciach...:D a spodnie będe miała jasne bojówki :) te są nie przetarte :evil_lol:[/quote] No to w piątek będę oglądał Twoje popisy - tylko mów spokojniej :loveu: Quote
Asior Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 postaram się nie mówic już "wprost poprostu" :/ Quote
Bodziulka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 a o której i w jakiej stacji będzie można oblookać ;) Quote
Recommended Posts