Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 szyszka.fr napisał(a):wiec jak bedzie ciezko i strach bedzie zagladal w oczy to _ nastaw sie slonecznie :) na dzisiejsza rzeczywistosc bredze co? TZ mowi, ze tak mam po metosach jedni pala trawe inni daja w zyle lub pija alkochol- ja mam mentosy :) Szyszka - daj sobie na luz, bo już z przemęczenia majaczysz :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 szyszka.fr napisał(a): Tak, tak - od razu słoneczka chmury przykryły :evil_lol: :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Danusia12 napisał(a):Szyszka - daj sobie na luz, bo już z przemęczenia majaczysz :evil_lol: :diabloti: tez tak mysle:evil_lol: ale to nie z przemeczenia bo ja dzisiaj mam swieto krasnalowe:evil_lol: czyt. wolne Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Danusia12 napisał(a):Tak, tak - od razu słoneczka chmury przykryły :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: sadysta:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 szyszka.fr napisał(a):tez tak mysle:evil_lol: ale to nie z przemeczenia bo ja dzisiaj mam swieto krasnalowe:evil_lol: czyt. wolne Chyba jeszcze ze trzy dni wolnego potrzebujesz, żeby do normy dojść :evil_lol: I zakaz zażywania mentosów - tik-taki są bezpieczniejsze:razz: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 szyszka.fr napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: sadysta:evil_lol: dbam o oczy - wiesz jak jasno by się tu zrobiło jakby każda chciała słoneczkami świecić?? :diabloti: :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Danusia12 napisał(a):Chyba jeszcze ze trzy dni wolnego potrzebujesz, żeby do normy dojść :evil_lol: I zakaz zażywania mentosów - tik-taki są bezpieczniejsze:razz: zakaz mam od dawna tylko sie nie stosuje:diabloti: Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Danusia12 napisał(a):dbam o oczy - wiesz jak jasno by się tu zrobiło jakby każda chciała słoneczkami świecić?? :diabloti: :eviltong: e tam od razu myslisz, ze kazda by swe slonca pokazala:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 szyszka.fr napisał(a):zakaz mam od dawna tylko sie nie stosuje:diabloti: to z Ciebie nałogowiec chyba jest - na odwyk zasuwaj :evil_lol: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 szyszka.fr napisał(a):e tam od razu myslisz, ze kazda by swe slonca pokazala:evil_lol: Ja już wolę nic nie myśleć :shake: :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 zaden nalogowiec dwa czy trzy razy kupilam ale zawsze wynik ten sam, nie wiem z czego to sie bierze nietypowa alergia na metosy czy co? Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 szyszka.fr napisał(a):zaden nalogowiec dwa czy trzy razy kupilam ale zawsze wynik ten sam, nie wiem z czego to sie bierze nietypowa alergia na metosy czy co? kobiety są bardzo skomplikowanym wytworem natury :evil_lol: Quote
Asior Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Danusia12 napisał(a):Aga :multi: :multi: :multi: Nareszcie :cool3: chociaż powinienem sie obrazić :loveu: Buziaki z powrotem lecą z prędkością ponaddźwiękową :evil_lol: a co Ty tak na lewo i prawo te buziaki rozdajesz :mad: zobaczysz!!! wszystko powiem Danusi....:cool3: a tak wogóle czemu kurde se nie założysz swojego konta pod męskim nikiem tylko jako baba tu z nami gadasz:evil_lol: ??? Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 zepsuje pewnie atmosfere, ale kiedy bedziecie sie zbierac do weta?? Quote
Asior Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Danusia12 napisał(a):kobiety są bardzo skomplikowanym wytworem natury :evil_lol: wczoraj nazwał to bardziej dosadnie, ale nie powiem Wam bo by6ście się obraziły :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 czesc Asior kiedy ja tak lubie z DANUSIA gadac przynajmniej orginalny nick Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asior napisał(a):wczoraj nazwał to bardziej dosadnie, ale nie powiem Wam bo by6ście się obraziły :diabloti: powiedz plissssssss:p Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asior napisał(a):a co Ty tak na lewo i prawo te buziaki rozdajesz :mad: zobaczysz!!! wszystko powiem Danusi....:cool3: a tak wogóle czemu kurde se nie założysz swojego konta pod męskim nikiem tylko jako baba tu z nami gadasz:evil_lol: ??? co na lewo i prawo - tylko Adze, mamie chrzestnej tego wątku :mad: I tak wszystkie wiedzą, że ze mnie baba jak z koziej....... :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 szyszka.fr napisał(a):czesc Asior kiedy ja tak lubie z DANUSIA gadac przynajmniej orginalny nick :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 szyszka.fr napisał(a):powiedz plissssssss:p :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 szyszka.fr napisał(a):zepsuje pewnie atmosfere, ale kiedy bedziecie sie zbierac do weta?? 18:15 tak około Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Danusia12 napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie dziwuj sie tak ciekawa jestem jak ktos kto ma nick Danusia mogl nazwac kobiety "bardziej dosadnie":evil_lol: :eviltong: :p Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Danusia12 napisał(a):18:15 tak około czyli jeszcze luzik:lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 szyszka.fr napisał(a):nie dziwuj sie tak ciekawa jestem jak ktos kto ma nick Danusia mogl nazwac kobiety "bardziej dosadnie":evil_lol: :eviltong: :p Ja Ci nie powiem :shake: Quote
Recommended Posts