Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_'][B][SIZE=4]a teraz Menrzusiu................:loveu: :loveu: :loveu:[/SIZE][/B]

[IMG]http://i44.tinypic.com/ekm0l0.jpg[/IMG][/quote]
Wooooooooow.......dziękuję :oops:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uwaga! Uwaga!:p[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Chcę coś powiedzieć:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ktoś tu ma dzisiaj urodzinki:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]a więc:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][IMG]http://img150.imageshack.us/img150/5042/beztytuucac.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/B]

[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nooo! A prezencik już poszedł;)[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A i zapomniała bym:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Sto lat! Sto lat! Niech żyyyje, żyje nam.....[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Sto lat...sto lat niech żyje żyje nam![/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jeszcze raz, jeszcze raz, nieeech żyyyyjjje, żyjjjee nam![/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Niech żyje nam![/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Niech mu gwiazdka pomyślności nigdy nieee zagaśnie, nigdy nieeee zagaśnie....a kto z nami nie wypije niech się pod stół skryje.........[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][SIZE=5]I jeszcze jeden i jeszcze raz.........[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[B][SIZE=5][FONT=Century Gothic][COLOR=green]sto lat, sto lat niech żyje nam........[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nieeeeech żyje nam....[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Kto?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=5][FONT=Century Gothic][COLOR=green][SIZE=7]:loveu: :loveu: :loveu:Menrzuś!!!:loveu: :loveu: :loveu:[/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-403.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zdrówko:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][IMG]http://www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/szampan_2.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]
[/quote]
:evil_lol::evil_lol:......dzięki Jabłuszkowa :oops:

Schleję sie po tylu bąbelkach:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:loveu: pięknie śpiewałaś Jabłuszkowa :multi: :evil_lol:

[SIZE=1]Tylko trochę mnie uszy bolą[/SIZE] :roll: ale tak poza tym wszystko ok :cool3: ;)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]zważywszy na fakt, że dzsiaj Menrzusiowe urodzinki to nie będę tu burdy robić i Ci nie odpyskuję:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]To jakos kryptoreklamą zapachniało :diabloti:

lecem.....znikam na chwilke [/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No bo tak miało zabrzmieć:diabloti:

No leć i wracaj bo ja jeszcze chwilke tylko jestem...musze znikać bo rano nie wstanę:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie pąsaj......pijemy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Muuuuuuuuua! w nosek:kiss_2:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
od samego rana? :crazyeye:....................:diabloti:

w nosek :kiss_2:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj no nie masz za co dziękować......przeca wszyscy wiedzą, że my szwarne dziouchy som:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to możesz prezencik otworzyć;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To jakos kryptoreklamą zapachniało :diabloti:

lecem.....znikam na chwilke

Posted

Sto lat, sto lat, niech żyyyyyyyyyyyyyyje, żyyyyyyyyyje nam:new-bday::tort::laola: NASZ MENRZUSIU, choć za to sformułowanie możemy w zęby od Alfy dostać :cool3:. Wszystkiego najlepszego, żeby dobry nastrój nigdy Cię nie opuszczał:Rose::buzi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Coś czułem, że to tajemnica poliszynela i, że coś wykombinujecie :evil_lol:

[SIZE=6]Dzięki :loveu::loveu:[/SIZE][/quote]
aleś Ty uCzuciowy :evil_lol:
Wszystko kobiety wywęszą, nic się nie ukryje :diabloti:

Posted

:loveu: pięknie śpiewałaś Jabłuszkowa :multi: :evil_lol:

[SIZE=1]Tylko trochę mnie uszy bolą[/SIZE] :roll: ale tak poza tym wszystko ok :cool3: ;)

Posted

[quote name='Iv_']:roll: no przecież mówię, że pięknie :eviltong: :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:

[QUOTE]niby tak :p....eeeech [/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nooooo to polej....:razz: Bo tu o suchym pysku siedzę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]przesadziłaś :evil_lol:

:thumbs:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Z czym niby:roll::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zawsze do usług;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='AgaiTheta']W zeszłym roku było tak, a w tym roku bardziej, mocniej i więcej:

Sto lat Słońce :*

[IMG]http://img12.imageshack.us/img12/2871/dlazbyszka.jpg[/IMG][/quote]
Dzięki Aguś :loveu:...... i cmoknij Tajrutkę ode mnie i Nikosia oczywiście

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]zważywszy na fakt, że dzsiaj Menrzusiowe urodzinki to nie będę tu burdy robić i Ci nie odpyskuję:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bo tak miało zabrzmieć:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No leć i wracaj bo ja jeszcze chwilke tylko jestem...musze znikać bo rano nie wstanę:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:roll: no przecież mówię, że pięknie :eviltong: :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to dawaj :drink1:

Masz napisane ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to dawaj:razz:

Przyniesłam torcik:p[/B][/COLOR][/FONT]
[IMG]http://www.madamewalewska.waw.pl/foto/galeria/tortycale/big/tort-wisniowy.jpg[/IMG]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no i zapitkę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
[IMG]http://www.goniec.com/upload/Archive/art-1386.jpg[/IMG]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]wiem ...czytałam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]zważywszy na fakt, że dzsiaj Menrzusiowe urodzinki to nie będę tu burdy robić i Ci nie odpyskuję:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bo tak miało zabrzmieć:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No leć i wracaj bo ja jeszcze chwilke tylko jestem...musze znikać bo rano nie wstanę:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
przesadziłaś :evil_lol:

:thumbs:

Posted

[quote name='Bila']Sto lat, sto lat, niech żyyyyyyyyyyyyyyje, żyyyyyyyyyje nam:new-bday::tort::laola: NASZ MENRZUSIU, choć za to sformułowanie możemy w zęby od Alfy dostać :cool3:. Wszystkiego najlepszego, żeby dobry nastrój nigdy Cię nie opuszczał:Rose::buzi:[/quote]
Wielkie dzięki Hipku :calus:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nooooo to polej....:razz: Bo tu o suchym pysku siedzę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Z czym niby:roll::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zawsze do usług;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No to dawaj :drink1:

Masz napisane ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Z malinkami? :crazyeye::diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nio:oops::oops::oops:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Paaaaaaaa:loveu: wam też malinkowych snów. I nie pijcie za dużo bo jutro obudzi was kaczor:roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to dawaj:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przyniesłam torcik:p[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no i zapitkę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]wiem ...czytałam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Z malinkami? :crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nic ja musowo muszę już do wyrka....pa kochani ...imprezujcie się:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Malinkowych snów :multi::loveu: