Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Iv_']niby wspólny :roll: tzn, że masz się swoimi rybkami ze mną dzielić O! :multi: :evil_lol:[/quote] Ależ nie ma sprawy :p Czas już na mnie - dzisiaj też jest dzień. I chyba będę dzisiaj sprawdzał domek dla bokserki :razz: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Menrzuś']Ależ nie ma sprawy :p Czas już na mnie - dzisiaj też jest dzień. I chyba będę dzisiaj sprawdzał domek dla bokserki :razz:[/quote] tak :p pora spać :razz: Powodzenia w sprawdzaniu domku, oby sunieczka znalazła dobry i kochający domek :multi: :loveu: Spokojnych snów Menrzusiu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Iv_']tak :p pora spać :razz: Powodzenia w sprawdzaniu domku, oby sunieczka znalazła dobry i kochający domek :multi: :loveu: Spokojnych snów Menrzusiu :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Dobrych snów Iv :multi::loveu: Jak narazie udawało mi się - bokserek i buldożek znalazły dobre domki Paaaaaaaaaa :hand::loveu: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Menrzuś']Dobrych snów Iv :multi::loveu: Jak narazie udawało mi się - bokserek i buldożek znalazły dobre domki Paaaaaaaaaa :hand::loveu:[/quote] to trzymam kciuki :kciuki: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Aaaaa....to rozumiem :lol: Nie dziękuję - spleśniałych rzeczy nie jadam :diabloti:[/quote] Bosz! :roll: Nie wiesz co dobre! :evil_lol: Jakbym mojego TZ-ta słyszała.... :roll: Cześć Menrzusiu! Aleście nagadali.... I najedli! Aż skrętu kiszek i śłinotoku dostałam jak to wszystko zobaczyłam... Mimo, że sniadanie juz zjadłam... :cool3: I co ja bidna teraz przez cały dzień będę jeść??? :placz: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Ależ nie ma sprawy :p Czas już na mnie - dzisiaj też jest dzień. I chyba będę dzisiaj sprawdzał domek dla bokserki :razz:[/quote] Dla naszej fundacyjnej??? Trzymam mocno kciuki za powodzenie! Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Witanko Izuniu :multi::loveu: Tyle jest dobrej żywności do konsumcji, że nie muszę spleśniałej jeść jeszcze :evil_lol: To trza było wziąć więcej z domu......może Ci się uda na luncha wyskoczyć :razz:[/quote] Taaaaaaaaa... Na luncha... Marzenie! Będę musiała kolegę zmaltretować coby mi pojechał po żarełko.... :cool3: Zobacz filmik: [url=http://www.youtube.com/watch?v=o1adZeS5xOc&feature=related]YouTube - Sleeping Mastiff and DirtDog[/url] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Nooooo....dla Soni ;)[/quote] Piękna ta mała franca, co? :cool3: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Bosz! :roll: Nie wiesz co dobre! :evil_lol: Jakbym mojego TZ-ta słyszała.... :roll: Cześć Menrzusiu! Aleście nagadali.... I najedli! Aż skrętu kiszek i śłinotoku dostałam jak to wszystko zobaczyłam... Mimo, że sniadanie juz zjadłam... :cool3: I co ja bidna teraz przez cały dzień będę jeść??? :placz:[/quote] Witanko Izuniu :multi::loveu: Tyle jest dobrej żywności do konsumcji, że nie muszę spleśniałej jeść jeszcze :evil_lol: To trza było wziąć więcej z domu......może Ci się uda na luncha wyskoczyć :razz: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Dla naszej fundacyjnej??? Trzymam mocno kciuki za powodzenie![/quote] Nooooo....dla Soni ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Bila']To trzymam kciuki:p. Buziole poranne wszystkim:buzi:[/quote] Cześć Bilunia! I jeszcze jeden filmik dla kociarzy :evil_lol: [U][FONT=Courier][SIZE=2][COLOR=#0000ff][FONT=Courier][SIZE=2][COLOR=#0000ff][FONT=Courier][SIZE=2][COLOR=#0000ff][url=http://www.youtube.com/watch?v=ewdbilSWjaM]YouTube - Cleaning Cat uses iRobot Roomba 560 Robotic Vacuum Cleaner.[/url] [/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Bila Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Nooooo....dla Soni ;)[/quote] To trzymam kciuki:p. Buziole poranne wszystkim:buzi: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']No to co rozpaczasz - znając Ciebie nietrudno będzie go zmaltretować :evil_lol: A co chodzi filmika - to u mnie byłaby walka. Sylwa z Gackiem by nie odpuścili temu potffforowi :evil_lol:[/quote] Spokój tego chłopaka mnie rozbroił... :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Mam nadzieję, że ją poznam:razz:[/quote] A Sonia vel Malina może zamieszkać gdzieś niedaleko Ciebie??? :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaa... Na luncha... Marzenie! Będę musiała kolegę zmaltretować coby mi pojechał po żarełko.... :cool3: Zobacz filmik: [/quote] No to co rozpaczasz - znając Ciebie nietrudno będzie go zmaltretować :evil_lol: A co chodzi filmika - to u mnie byłaby walka. Sylwa z Gackiem by nie odpuścili temu potffforowi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Piękna ta mała franca, co? :cool3: :loveu:[/quote] Mam nadzieję, że ją poznam:razz: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Bila']To trzymam kciuki:p. Buziole poranne wszystkim:buzi:[/quote] Przydadzą się ;).....cmokasy poranne już lecą :kiss_2: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Lepsiejszy docisk był :p......a jak się to to rozglądało - jakby był na wycieczce :evil_lol:[/quote] Podobało mi się jak sobie włączył ten odkurzacz :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Bilunia! I jeszcze jeden filmik dla kociarzy :evil_lol: [FONT=Courier][SIZE=2][COLOR=#0000ff][FONT=Courier][SIZE=2][COLOR=#0000ff][FONT=Verdana][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Lepsiejszy docisk był :p......a jak się to to rozglądało - jakby był na wycieczce :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Spokój tego chłopaka mnie rozbroił... :evil_lol:[/quote] Jakaś tam mucha brzęczała :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Jak się uda, to w Gdyni[/quote] No to niedaleko... :lol: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A Sonia vel Malina może zamieszkać gdzieś niedaleko Ciebie??? :cool3:[/quote] Jak się uda, to w Gdyni Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:mdleje::mdleje::mdleje: Ale imprezę przespałam.........i żeby mnie nie zawołać?:obrazic: Dobrze, że chociaż tem marcepan dla mnie przyniosła Iv:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Koty pod tym względem są chyba bardziej sprytne od psiaków. Miałem kontakt z takim kocurem co wszedzie wlazł, co chciał to sobie otworzył, no i oczywiście spał w moim łóżku :evil_lol:[/quote] Ja mialam kiedyś kota, który jak spał w moim łóżku, to pół nocy atakował moje nogi... Musiałam leżeć nieruchomo :roll: A mojej mamy kot jest spsiony... A może pies skociały?:roll: Dachowiec Dżafar wraz ze sznaucerkiem mojej mamy stanowią nierozłączny duet! Wszędzie razem :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A ja końcówką maja będę u Was... Tzn na Mierzei :loveu: Już nie mogę się doczekać! Quote
Recommended Posts