Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']niby wspólny :roll: tzn, że masz się swoimi rybkami ze mną dzielić O! :multi: :evil_lol:[/quote]
Ależ nie ma sprawy :p

Czas już na mnie - dzisiaj też jest dzień. I chyba będę dzisiaj sprawdzał domek dla bokserki :razz:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Ależ nie ma sprawy :p

Czas już na mnie - dzisiaj też jest dzień. I chyba będę dzisiaj sprawdzał domek dla bokserki :razz:[/quote]
tak :p pora spać :razz:

Powodzenia w sprawdzaniu domku, oby sunieczka znalazła dobry i kochający domek :multi: :loveu:

Spokojnych snów Menrzusiu :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Iv_']tak :p pora spać :razz:

Powodzenia w sprawdzaniu domku, oby sunieczka znalazła dobry i kochający domek :multi: :loveu:

Spokojnych snów Menrzusiu :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
Dobrych snów Iv :multi::loveu:

Jak narazie udawało mi się - bokserek i buldożek znalazły dobre domki

Paaaaaaaaaa :hand::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobrych snów Iv :multi::loveu:

Jak narazie udawało mi się - bokserek i buldożek znalazły dobre domki

Paaaaaaaaaa :hand::loveu:[/quote]
to trzymam kciuki :kciuki:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaaa....to rozumiem :lol:

Nie dziękuję - spleśniałych rzeczy nie jadam :diabloti:[/quote]

Bosz! :roll: Nie wiesz co dobre! :evil_lol: Jakbym mojego TZ-ta słyszała.... :roll:

Cześć Menrzusiu! Aleście nagadali.... I najedli! Aż skrętu kiszek i śłinotoku dostałam jak to wszystko zobaczyłam... Mimo, że sniadanie juz zjadłam... :cool3:

I co ja bidna teraz przez cały dzień będę jeść??? :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ależ nie ma sprawy :p

Czas już na mnie - dzisiaj też jest dzień. I chyba będę dzisiaj sprawdzał domek dla bokserki :razz:[/quote]

Dla naszej fundacyjnej??? Trzymam mocno kciuki za powodzenie!

Posted

[quote name='Menrzuś']Witanko Izuniu :multi::loveu:

Tyle jest dobrej żywności do konsumcji, że nie muszę spleśniałej jeść jeszcze :evil_lol:
To trza było wziąć więcej z domu......może Ci się uda na luncha wyskoczyć :razz:[/quote]

Taaaaaaaaa... Na luncha... Marzenie! Będę musiała kolegę zmaltretować coby mi pojechał po żarełko.... :cool3:

Zobacz filmik:

[url=http://www.youtube.com/watch?v=o1adZeS5xOc&feature=related]YouTube - Sleeping Mastiff and DirtDog[/url]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Bosz! :roll: Nie wiesz co dobre! :evil_lol: Jakbym mojego TZ-ta słyszała.... :roll:

Cześć Menrzusiu! Aleście nagadali.... I najedli! Aż skrętu kiszek i śłinotoku dostałam jak to wszystko zobaczyłam... Mimo, że sniadanie juz zjadłam... :cool3:

I co ja bidna teraz przez cały dzień będę jeść??? :placz:[/quote]
Witanko Izuniu :multi::loveu:

Tyle jest dobrej żywności do konsumcji, że nie muszę spleśniałej jeść jeszcze :evil_lol:
To trza było wziąć więcej z domu......może Ci się uda na luncha wyskoczyć :razz:

Posted

[quote name='Bila']To trzymam kciuki:p. Buziole poranne wszystkim:buzi:[/quote]

Cześć Bilunia!

I jeszcze jeden filmik dla kociarzy :evil_lol:

[U][FONT=Courier][SIZE=2][COLOR=#0000ff][FONT=Courier][SIZE=2][COLOR=#0000ff][FONT=Courier][SIZE=2][COLOR=#0000ff][url=http://www.youtube.com/watch?v=ewdbilSWjaM]YouTube - Cleaning Cat uses iRobot Roomba 560 Robotic Vacuum Cleaner.[/url]
[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']No to co rozpaczasz - znając Ciebie nietrudno będzie go zmaltretować :evil_lol:

A co chodzi filmika - to u mnie byłaby walka. Sylwa z Gackiem by nie odpuścili temu potffforowi :evil_lol:[/quote]

Spokój tego chłopaka mnie rozbroił... :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaa... Na luncha... Marzenie! Będę musiała kolegę zmaltretować coby mi pojechał po żarełko.... :cool3:

Zobacz filmik:
[/quote]
No to co rozpaczasz - znając Ciebie nietrudno będzie go zmaltretować :evil_lol:

A co chodzi filmika - to u mnie byłaby walka. Sylwa z Gackiem by nie odpuścili temu potffforowi :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Bilunia!

I jeszcze jeden filmik dla kociarzy :evil_lol:
[FONT=Courier][SIZE=2][COLOR=#0000ff][FONT=Courier][SIZE=2][COLOR=#0000ff][FONT=Verdana][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Lepsiejszy docisk był :p......a jak się to to rozglądało - jakby był na wycieczce :evil_lol:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:mdleje::mdleje::mdleje:

Ale imprezę przespałam.........i żeby mnie nie zawołać?:obrazic:

Dobrze, że chociaż tem marcepan dla mnie przyniosła Iv:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Koty pod tym względem są chyba bardziej sprytne od psiaków. Miałem kontakt z takim kocurem co wszedzie wlazł, co chciał to sobie otworzył, no i oczywiście spał w moim łóżku :evil_lol:[/quote]

Ja mialam kiedyś kota, który jak spał w moim łóżku, to pół nocy atakował moje nogi... Musiałam leżeć nieruchomo :roll: A mojej mamy kot jest spsiony... A może pies skociały?:roll: Dachowiec Dżafar wraz ze sznaucerkiem mojej mamy stanowią nierozłączny duet! Wszędzie razem :loveu: