Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie zmieniam......lekko naginam fakty:evil_lol:[/FONT] Już Ty aby nie kombinuj :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ja wiosnę ... pepegi , skarpetki , spodenki , t-shircik i bluza ....i wsio w tym temacie no bielizna tysz .... na plecki placak z wodą i smaczkami , aparat i w długą :loveu:[/FONT][FONT=Arial]a teraz zanim sie ubiore to by wypadało wracać :diabloti:[/FONT] Ja przeciwko wiośnie nic nie mam - też ją lubię......tylko, że po niej mogłaby być od razu jesień :p Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Już Ty aby nie kombinuj :eviltong: [FONT=Century Gothic]Ojjjjjj no nawet najmniejszych przyjemności mi odmawiasz:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No pralki BOSCH...........a ty tak boszzowałes:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]I nie piję nic.....tzn herbatkę:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Znowu go żałujesz......nie rozumiem:roll:[/FONT] JeNdza :eviltong: góralską pewnie :evil_lol: bo ostatni weekend karnawału, a Ty go ululałaś :shake: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ojjjjjj no nawet najmniejszych przyjemności mi odmawiasz:roll:[/FONT] a to jest ta najmniejsza? To ja nawet nie chcę pytać o te większe :evil_lol: Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']JeNdza :eviltong: góralską pewnie :evil_lol: bo ostatni weekend karnawału, a Ty go ululałaś :shake:[FONT=Century Gothic]Pieścisz me uszy:diabloti: Nie malinową:eviltong: No bo mnie tu gderał za uszami:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Pieścisz me uszy:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie malinową:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No bo mnie tu gderał za uszami:roll:[/FONT] O uszach to było na innym wątku :evil_lol: łeeeeeeeee..... :diabloti: dlatego biedny :lol: Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']O uszach to było na innym wątku :evil_lol: łeeeeeeeee..... :diabloti: dlatego biedny :lol: [FONT=Century Gothic]Ahhhh te uszy.....kryja takie tajemnice:evil_lol: Jakie łeee? Pychotka:loveu: Aaaaaaaa tam goopoty opowiadasz:roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [FONT=Arial]Teraz to śmigam nyny :p dobrej :calus:[/FONT] Quote
apple Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [FONT=Century Gothic]Witam się gorąco w ten zimowy dzień.....u mnie za oknem zadymka jak diabli. Tak się zastanawiam czy w końcu przestanie sypać?:roll: A co tu dzisiaj tak pusto? No nic usiądę sobie w kąciku i poszczekam:roll: Aaaaaaa i idę dzisiaj na imprezkę:bigcool: Buuuuuuuuziak dla wszystkich:loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witam się gorąco w ten zimowy dzień.....u mnie za oknem zadymka jak diabli. Tak się zastanawiam czy w końcu przestanie sypać?:roll: A co tu dzisiaj tak pusto? No nic usiądę sobie w kąciku i poszczekam:roll: Aaaaaaa i idę dzisiaj na imprezkę:bigcool: Buuuuuuuuziak dla wszystkich:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]siądę z Tobą ....:p u Mnie też sypie :placz: Berek :p:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]siądę z Tobą ....:p u Mnie też sypie :placz: Berek :p:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ochhh! dziękuję Ci bo jakoś goopio to wyglada jak gadam do ścian:evil_lol: Nie wiem czy tego sniegu końca nie będzie.........WIOSNY! SZAMANIE WIOSNY!:diabloti:[/FONT] Quote
Selket Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Siądę z Wami:loveu: Kawusię w słonecznym kubeczku niosę:loveu: Quote
Iv_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Menrzuś napisał(a):dobra - będę już grzeczny :p :roll: wolę jak jesteś niegrzeczny :eviltong::evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Sama sobie posiedzę tu na kanapie i wypije kawkę :eviltong: :cool3: :razz: Dzień Dobry :loveu: :multi: :loveu: Quote
Iv_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 kfiatuszka przyniesłam :roll: ;) :loveu: i jeszcze mleczyk :diabloti: Quote
shirrrapeira Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jak Wam się szykuje ostatnia sobota karnawału, co planujecie? U na też sypie. Dziś rano było -14 stopni. Ja planuję obejrzeć mój ukochany film pt. Moje wielkie greckie wesele i objadać się pączkami angielskimi. Smacznego. Quote
apple Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='shirrrapeira']Jak Wam się szykuje ostatnia sobota karnawału, co planujecie? U na też sypie. Dziś rano było -14 stopni. Ja planuję obejrzeć mój ukochany film pt. Moje wielkie greckie wesele i objadać się pączkami angielskimi. Smacznego. [FONT=Century Gothic]Ja właśnie jednym okiem ogladam ten film...faaajny[/FONT][FONT=Century Gothic] A tu nadal gospodarza nie ma....aaaa rozumiem seta i śledzik pewno go zatrzymały - w końcu to ostatki dzisiaj:diabloti:[/FONT] Quote
credita Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 no co za rozpusta! film pączki nie za dobrze tu komuś :evil_lol: Quote
apple Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [FONT=Century Gothic]Przyszłam powiedzieć, że idę lulać........;)[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Iv_']kfiatuszka przyniesłam :roll: ;) :loveu: i jeszcze mleczyk :diabloti: Oooooo.....dziękuję Ci bardzo :loveu: Jak Wam się szykuje ostatnia sobota karnawału, co planujecie? U na też sypie. Dziś rano było -14 stopni. Ja planuję obejrzeć mój ukochany film pt. Moje wielkie greckie wesele i objadać się pączkami angielskimi. Smacznego. U nas rano było minus 17, a jak wyszliśmy na spacer do lasu to było minus 14. Psy się tym kompletnie nie przejmowały :p Tutaj to nic nie widzę :evil_lol: [FONT=Century Gothic]A tu nadal gospodarza nie ma....aaaa rozumiem seta i śledzik pewno go zatrzymały - w końcu to ostatki dzisiaj:diabloti:[/FONT] Ja set nie zażywam - tylko sie piwkiem delektuję :eviltong:.....no i dla mnie ostatki, to tylko wtorek ;) no co za rozpusta! film pączki nie za dobrze tu komuś :evil_lol: Potrafią sobie ludziska uprzyjemniać życie :evil_lol: Witanko Wsiem :multi::loveu: Quote
apple Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Menrzuś'] Ja set nie zażywam - tylko sie piwkiem delektuję :eviltong:.....no i dla mnie ostatki, to tylko wtorek ;) [FONT=Century Gothic]oooooo matko jaki dokładny:mdleje:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]oooooo matko jaki dokładny:mdleje:[/FONT] Jak zawsze :razz: Quote
Menrzuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Parę fotek z wczorajszego spacerku w mrozie Quote
Recommended Posts