Iza i Avanti Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Iv_']no to poka .....:razz: :cool3: te ruchy to ma zarąbiaszcze, aż zazdraszczam :placz::cool3:[/quote] Ja też zazdraszczam! :placz: Quote
Iv_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja też zazdraszczam! :placz:[/quote] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/hippo.gif[/IMG] ach ta płynność ruchów, skoordynowanie, temperament, gracja i zwiewność, rytmiczność, malowniczość, kondycja :loveu: oj i jeszcze można wiele by wymieniać jak patrzy się na te ruchy hipciowe, tzn Bilowe :evil_lol: i ten kolorek......cud, miód i malina, aaaaaa raczej oberżyna :razz: Rewelacja :multi: :cool3: :loveu: Quote
Bila Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Rozumię, że też tak świetnie kuperkiem kręcisz? :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Iv_'][IMG]http://www.pic4ever.com/images/hippo.gif[/IMG] ach ta płynność ruchów, skoordynowanie, temperament, gracja i zwiewność, rytmiczność, malowniczość, kondycja :loveu: oj i jeszcze można wiele by wymieniać jak patrzy się na te ruchy hipciowe, tzn Bilowe :evil_lol: i ten kolorek......cud, miód i malina, aaaaaa raczej oberżyna :razz: Rewelacja :multi: :cool3: :loveu:[/quote] Zwłaszcza oberżyna:evil_lol: Quote
Selket Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [B][SIZE=5]Cześć!!! Przybiegłam do Was!!![/SIZE][/B] [IMG]http://www.gify.org/bazagif/czrownice/strega011.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='jbk']Najgorsze są i tak takie, które mogłoby służyć jako reklama Michelina ;)[/quote] Ale mi się oberwało - przyjdzie mi pójść w niebyt i wrócić jak Sylwa schudnie :placz::placz: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Bila']Matko jedyna:crazyeye: bez palca, bez stopy (to szkieletów Menrzuś:evil_lol:). Witanko i buziole dla wątkowicżów :loveu::loveu::loveu: Kto mówi, że Sylwa jest gruba, ten:mad::mad::mad:. Jak ona gruba:roll:, dobrze, że nie mam aparatu i fotobloga, ale byśmy z Bilbem oberwali:cool3::evil_lol:[/quote] Chociaż jedna wzięła mnie w obronę :calus: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Selket'][B][SIZE=5]Cześć!!! Przybiegłam do Was!!![/SIZE][/B] [/quote] A po co Ci........ten kot? :evil_lol: Witanko :multi: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem i tutaj:diabloti: A co do kota.... to Selketowa wie że dzisiaj jest światowy Dzień Kota:razz: i go obchodzi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jestem i tutaj:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A co do kota.... to Selketowa wie że dzisiaj jest światowy Dzień Kota:razz: i go obchodzi:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] I tak z miotłą na tego kota w święto? :crazyeye: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']I tak z miotłą na tego kota w święto? :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co myszy mu nagania:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No co myszy mu nagania:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ale Ona te myszy, czy świnki hoduje nie dla kota :shake: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale Ona te myszy, czy świnki hoduje nie dla kota :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tego to nigdy nie wiadmo:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tego to nigdy nie wiadmo:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Myślisz, że to taka cichociemna jeNdza? :crazyeye: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']Myślisz, że to taka cichociemna jeNdza? :crazyeye:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeeee chyba nie....ona to takie dobre serduszko:loveu: Dobranoc:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieeeee chyba nie....ona to takie dobre serduszko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobranoc:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Noooooooooooooooooo :evil_lol: Dobrej :loveu: Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem:multi: Ledwo żyję..............:roll: Królestwo za kawe:razz: Witaj:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jestem:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ledwo żyję..............:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Królestwo za kawe:razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ja mam kawę, chcesz? Quote
Selket Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Hmmm..... Jabko:loveu: A nad Tobą Menrzuś pomyślę :obrazic: Quote
Iv_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Cześć [B]Chłopczę[/B] :loveu: :evil_lol: i Dziewczęta :loveu: :loveu: :loveu: U mnie dalej jest śnieg :roll: i wiosny jakoś nie widać :shake: a jak zima to potrzeba ........no właśnie co..................:razz: wkleję tutaj linka :diabloti: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/czerwona-czapka-rusiofy-szalik-na-boksery-w-potrzebie-do-22-02-2009-a-131816/#post11817310[/URL] Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='jbk']Ja mam kawę, chcesz?[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wsio rawnooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Selket']Hmmm..... Jabko:loveu: A nad Tobą Menrzuś pomyślę :obrazic:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Coooooo niby:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jestem:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ledwo żyję..............:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Królestwo za kawe:razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Mła też :multi: Taka jedna zawsze Ci zapodaję kawkę u Ciebie. Dzisiaj nie dała? :crazyeye: Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Selket']Hmmm..... Jabko:loveu: A nad Tobą Menrzuś pomyślę :obrazic:[/quote] Ty tam za dużo nie myśl :eviltong: Witanko :multi::loveu: Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Menrzuś']Mła też :multi: Taka jedna zawsze Ci zapodaję kawkę u Ciebie. Dzisiaj nie dała? :crazyeye: Dzieńdoberek :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No własnie nie dała.....gdzieś znikneła jakiś czas temu i nie ma jej...wiec i kawy brak:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts