Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja też zazdraszczam! :placz:[/quote]
[IMG]http://www.pic4ever.com/images/hippo.gif[/IMG] ach ta płynność ruchów, skoordynowanie, temperament, gracja i zwiewność, rytmiczność, malowniczość, kondycja :loveu: oj i jeszcze można wiele by wymieniać jak patrzy się na te ruchy hipciowe, tzn Bilowe :evil_lol: i ten kolorek......cud, miód i malina, aaaaaa raczej oberżyna :razz:

Rewelacja :multi: :cool3: :loveu:

Posted

[quote name='Iv_'][IMG]http://www.pic4ever.com/images/hippo.gif[/IMG] ach ta płynność ruchów, skoordynowanie, temperament, gracja i zwiewność, rytmiczność, malowniczość, kondycja :loveu: oj i jeszcze można wiele by wymieniać jak patrzy się na te ruchy hipciowe, tzn Bilowe :evil_lol: i ten kolorek......cud, miód i malina, aaaaaa raczej oberżyna :razz:

Rewelacja :multi: :cool3: :loveu:[/quote]

Zwłaszcza oberżyna:evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Najgorsze są i tak takie, które mogłoby służyć jako reklama Michelina ;)[/quote]
Ale mi się oberwało - przyjdzie mi pójść w niebyt i wrócić jak Sylwa schudnie :placz::placz:

Posted

[quote name='Bila']Matko jedyna:crazyeye: bez palca, bez stopy (to szkieletów Menrzuś:evil_lol:).

Witanko i buziole dla wątkowicżów :loveu::loveu::loveu:
Kto mówi, że Sylwa jest gruba, ten:mad::mad::mad:.
Jak ona gruba:roll:, dobrze, że nie mam aparatu i fotobloga, ale byśmy z Bilbem oberwali:cool3::evil_lol:[/quote]
Chociaż jedna wzięła mnie w obronę :calus:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem i tutaj:diabloti:

A co do kota.... to Selketowa wie że dzisiaj jest światowy Dzień Kota:razz: i go obchodzi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jestem i tutaj:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A co do kota.... to Selketowa wie że dzisiaj jest światowy Dzień Kota:razz: i go obchodzi:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
I tak z miotłą na tego kota w święto? :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']I tak z miotłą na tego kota w święto? :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co myszy mu nagania:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale Ona te myszy, czy świnki hoduje nie dla kota :shake:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tego to nigdy nie wiadmo:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Myślisz, że to taka cichociemna jeNdza? :crazyeye:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeeee chyba nie....ona to takie dobre serduszko:loveu:

Dobranoc:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieeeee chyba nie....ona to takie dobre serduszko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobranoc:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Noooooooooooooooooo :evil_lol:

Dobrej :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jestem:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ledwo żyję..............:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Królestwo za kawe:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ja mam kawę, chcesz?

Posted

Cześć [B]Chłopczę[/B] :loveu: :evil_lol: i Dziewczęta :loveu: :loveu: :loveu:

U mnie dalej jest śnieg :roll: i wiosny jakoś nie widać :shake:
a jak zima to potrzeba ........no właśnie co..................:razz:
wkleję tutaj linka :diabloti:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/czerwona-czapka-rusiofy-szalik-na-boksery-w-potrzebie-do-22-02-2009-a-131816/#post11817310[/URL]

Posted

[quote name='Selket']Hmmm..... Jabko:loveu:
A nad Tobą Menrzuś pomyślę :obrazic:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Coooooo niby:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jestem:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ledwo żyję..............:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Królestwo za kawe:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Mła też :multi:

Taka jedna zawsze Ci zapodaję kawkę u Ciebie. Dzisiaj nie dała? :crazyeye:
Dzieńdoberek :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Mła też :multi:

Taka jedna zawsze Ci zapodaję kawkę u Ciebie. Dzisiaj nie dała? :crazyeye:
Dzieńdoberek :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No własnie nie dała.....gdzieś znikneła jakiś czas temu i nie ma jej...wiec i kawy brak:roll:[/B][/COLOR][/FONT]