Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']potrzebujesz? :razz:[/quote] Wiosna idzie....jakoś przetrzymam - spoko ;) Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']No i kto tu jest wyrywny? :diabloti:[/quote] nadinterpretacja :eviltong: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Nie bojaj! nie bojaj! :diabloti:[/quote] Jakoś do tego pejczyka mnie nie ciągnie :shake::evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Na forum to się wstydam :oops::eviltong: Ależ z Was pomocnice :loveu:[/quote] wstyda :hmmmm: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Normalnie nie znałam jej z tej strony:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] te Jej "prrrrrrrrrrrrrrrrrr" były zapowiedzią :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - zaraz z tych języków zacznie tu kapać :diabloti:[/quote] co kapać :crazyeye: ale Ty dzisiaj wymyślasz :eviltong: chyba jesteś nie wyspany :p Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jak potrzebujesz, to my z cioteczkami Ci takie zakupimy! :diabloti:[/quote] Ale śmieszne :eviltong:......takie produkty są szkodliwe dla zdrowia :shake: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']A myślałem, że coś o pomocnicach napiszesz :p[/quote] myślał indyk o niedzieli.......[IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i bądź tu frontem do klienta:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nic kochani...spadam na zakupy....Buziam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Do klienta? :crazyeye:.....boszszsz....:evil_lol: Czymnij się :loveu: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Mła niewyspany? A gdzie tam :multi:[/quote] skoro tak twierdzisz :p to musi być inna przyczyna tego wymyślania :hmmmm: :p Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_'][B][I][SIZE=4][COLOR=magenta] z olbrzymią przyjemnością[/COLOR][/SIZE][/I][/B] :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] No i kto tu jest wyrywny? :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']A już orłem byłem :placz: :diabloti:[/quote] byłeś :p ale Ci przestało chyba zależeć :p Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']:roll: ja nie mam żadnych fantazji :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] Dobra, dobra - zaraz z tych języków zacznie tu kapać :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']No, ciekawy jestem co teraz wykombinujesz :razz:[/quote] :hmmmm: a może z picia tej kiepskiej kawy Ci się tak robi? :razz: :crazyeye: a może przekroczyłeś limit ptasiego? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']nadinterpretacja :eviltong: :evil_lol:[/quote] Twoja to napewno :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']No taaaak.....piórka wypadły, kuper urósł......i indor się zrobił :diabloti:[/quote] To Ty tak twierdzisz :grins::grins::grins: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']wstyda :hmmmm:[/quote] A myślałem, że coś o pomocnicach napiszesz :p Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']co kapać :crazyeye: ale Ty dzisiaj wymyślasz :eviltong: chyba jesteś nie wyspany :p[/quote] Mła niewyspany? A gdzie tam :multi: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']myślał indyk o niedzieli.......[IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] :diabloti:[/quote] A już orłem byłem :placz: :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Faktycznie - to może być ta kawa :cool1:[/quote] ło matko :crazyeye: być może zgadzasz się ze mną :cool1: :p Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']A Ty musisz z kapcia w ten indyczy kuper :placz:....... eeeeech[/quote] znowu bierzesz mnie na łzy :roll: a ja mam mieNtkie serce :shake: tak się nie godzi :placz: :placz: :placz: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']skoro tak twierdzisz :p to musi być inna przyczyna tego wymyślania :hmmmm: :p[/quote] No, ciekawy jestem co teraz wykombinujesz :razz: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']byłeś :p ale Ci przestało chyba zależeć :p[/quote] No taaaak.....piórka wypadły, kuper urósł......i indor się zrobił :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']a co ma serce do kupra? :crazyeye: :evil_lol:[/quote] :mdleje: :mdleje: :mdleje: :chaos: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']:hmmmm: a może z picia tej kiepskiej kawy Ci się tak robi? :razz: :crazyeye: a może przekroczyłeś limit ptasiego? :evil_lol:[/quote] Faktycznie - to może być ta kawa :cool1: Quote
Recommended Posts