apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Jest jeszcze taka żydowska wersja - nadziewana farszem indycza skóra z szyi gęsiej :evil_lol:......może o tym myslałaś :razz::diabloti:jakoś tez nie o tym:roll: Witanko śnieżne:loveu::multi: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Witankoooo :multi::loveu: jakoś tez nie o tym:roll: Witanko śnieżne:loveu::multi: no to nie wiem :shake::eviltong: moje też jest śnieżne :multi::loveu:A tam pitolisz ze nie wiesz....taki duży chłop i nie wie:evil_lol:;) No to chyba dobrze nie? Lubię śnieg:multi: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Co ty dzisiaj taki wyrywny:roll: Nie pędź tak bo mi sniegiem po oczach sypiesz:roll: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Wujaszku i Ptasiory! :loveu: Witankoooo :multi::loveu: [quote]jakoś tez nie o tym:roll: Witanko śnieżne:loveu::multi: no to nie wiem :shake::eviltong: moje też jest śnieżne :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 halbina napisał(a):wiesz, Menrzusiu, tęsknię... a za czym?... to jak odbierzesz pocztę, to sie domyśl... :p Nic w poczcie nie mam nowego, więc trudno mi się domyśleć :shake: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):[quote name='apple'] Wczoraj z przodu, dzisiaj z tyły - ale masz wahania :evil_lol: Duży?....a taki se :p Fantastycznie :multi:.....wczoraj tyle napadało, że Gackowe uszy za peryskopy robiły. Ale się chłopak naszalał :lol:To raczej ty nie mozesz sobie znaleźć odpowiedniego tempa....albo ślimaczysz się z tyło albo znowóż pokazujesz pośladki:evil_lol: Ooo jaki skromniutki:p No mam nadzieje że foty wynurzeniowe są....bo jak nie:mad: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):[quote name='Menrzuś']Witankoooo :multi::loveu: A tam pitolisz ze nie wiesz....taki duży chłop i nie wie:evil_lol:;) No to chyba dobrze nie? Lubię śnieg:multi: Wczoraj z przodu, dzisiaj z tyły - ale masz wahania :evil_lol: Duży?....a taki se :p Fantastycznie :multi:.....wczoraj tyle napadało, że Gackowe uszy za peryskopy robiły. Ale się chłopak naszalał :lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):[quote name='apple'] Wczoraj z przodu, dzisiaj z tyły - ale masz wahania :evil_lol: Duży?....a taki se :p Fantastycznie :multi:.....wczoraj tyle napadało, że Gackowe uszy za peryskopy robiły. Ale się chłopak naszalał :lol: A jakieś zdjęcia tych peryskopów to nam się należą??? :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):[quote name='apple'] No to powiedz, że są ładne :diabloti: wszyscy mi to mówią :eviltong::evil_lol: Pewnie, że nie ma - obie ręce miałem zajęte, a do tego śniegiem po oczach dawało - burza śnieżna wczoraj była tutaj Ty się burzą nie wymawiaj! :mad: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):[quote name='Iza i Avanti'] A jak niby je miałem zrobić....co? :roll: Jak? Jak??? :roll: Językiem? :eviltong: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):[quote name='apple'] No to powiedz, że są ładne :diabloti: wszyscy mi to mówią :eviltong::evil_lol: Pewnie, że nie ma - obie ręce miałem zajęte, a do tego śniegiem po oczach dawało - burza śnieżna wczoraj była tutaj Hahahahaha- PIKNE CI ONE!:evil_lol: odgapiają ode mnie:cool1: :crazyeye:...............no wiesz.......pozbawić nas takiego widoku:crazyeye:....nie no to jest nie do przyjęcia.....:shake: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):[quote name='Menrzuś']To raczej ty nie mozesz sobie znaleźć odpowiedniego tempa....albo ślimaczysz się z tyło albo znowóż pokazujesz pośladki:evil_lol: Ooo jaki skromniutki:p No mam nadzieje że foty wynurzeniowe są....bo jak nie:mad: No to powiedz, że są ładne :diabloti: wszyscy mi to mówią :eviltong::evil_lol: Pewnie, że nie ma - obie ręce miałem zajęte, a do tego śniegiem po oczach dawało - burza śnieżna wczoraj była tutaj Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Iza i Avanti napisał(a):[quote name='Menrzuś'] A jakieś zdjęcia tych peryskopów to nam się należą??? :cool3: A jak niby je miałem zrobić....co? :roll: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):[quote name='apple'] Mmmmmmmmm....od razu lepiej :lol: MoNdrala....ja mam trzy bestie w domu :eviltong:Ino nie pęknij z dumy:evil_lol: No i właśnie dlatego powinienes być majgany w tej kwestii:p Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Iza i Avanti napisał(a):[quote name='Menrzuś'] Jak? Jak??? :roll: Językiem? :eviltong: To pokaż jak to się robi, bo jakiś niekumaty jestem :shake::eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):[quote name='Iza i Avanti'] To pokaż jak to się robi, bo jakiś niekumaty jestem :shake::eviltong: 1. Kupujesz kask 2. Montujesz na nim aparat 3. Kupujesz specjalne takiecuś montowane do aparatu, a zakończone przyciskiem do robienia zdjęć 4. Wkładasz takie cuś do buzi i pstryk! Zdjęcie zrobione :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):[quote name='Menrzuś'] Hahahahaha- PIKNE CI ONE!:evil_lol: odgapiają ode mnie:cool1: :crazyeye:...............no wiesz.......pozbawić nas takiego widoku:crazyeye:....nie no to jest nie do przyjęcia.....:shake: Mmmmmmmmm....od razu lepiej :lol: MoNdrala....ja mam trzy bestie w domu :eviltong: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 :oops:Iza i Avanti napisał(a):[quote name='Menrzuś'] 1. Kupujesz kask 2. Montujesz na nim aparat 3. Kupujesz specjalne takiecuś montowane do aparatu, a zakończone przyciskiem do robienia zdjęć 4. Wkładasz takie cuś do buzi i pstryk! Zdjęcie zrobione :evil_lol: Buhahaahahaha a tą jak zwykle poniosła fantazja:evil_lol: Quote
Bila Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Przyjszłam:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:.Cześć gaduły. Nie ma filmików z agresywnym BF-em, nie ma:placz::placz::placz::placz:, a miały być:angryy: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Iza i Avanti napisał(a):[quote name='Menrzuś'] 1. Kupujesz kask 2. Montujesz na nim aparat 3. Kupujesz specjalne takiecuś montowane do aparatu, a zakończone przyciskiem do robienia zdjęć 4. Wkładasz takie cuś do buzi i pstryk! Zdjęcie zrobione :evil_lol: To poczekam, aż sie takie cUś na Twoim bazarze znajdzie :evil_lol: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Już wstawiam.....spoko (co za upierdasek :evil_lol:) http://www.youtube.com/v/egjGvjG28BY Ulubiona zabawka http://www.youtube.com/v/_E1nqcgnJWE PiłeczkaNawet z tym kołnierzem dzielnie walczy:evil_lol: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):[quote name='apple']:oops: Śmiej się....śmiej - zobaczysz, że to opatentuje i kasiorę będzie na tym trzepać :diabloti:Myslisz że sie z toba podzieli....no wkońcu ją zainspirowałeś....taka mUza z Ciebie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Bila napisał(a):Przyjszłam:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:.Cześć gaduły. Nie ma filmików z agresywnym BF-em, nie ma:placz::placz::placz::placz:, a miały być:angryy: Już wstawiam.....spoko (co za upierdasek :evil_lol:) http://www.youtube.com/v/egjGvjG28BY Ulubiona zabawka http://www.youtube.com/v/_E1nqcgnJWE Piłeczka Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a)::oops:[quote name='Iza i Avanti'] Buhahaahahaha a tą jak zwykle poniosła fantazja:evil_lol: Śmiej się....śmiej - zobaczysz, że to opatentuje i kasiorę będzie na tym trzepać :diabloti: Quote
Recommended Posts