Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Alicja']a rączków Ci nie zje :razz::razz::evil_lol: MUSI być dobrze :multi: jak tyle Ciotków :kciuki: trzyma ;) Wiem, że to zakraplanie to będzie horror :shake:....Gacek mnie nie gryzie, tylko wije się jak jaszczurka i trudno wcelować :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Menrzuś napisał(a):Wiem, że to zakraplanie to będzie horror :shake:....Gacek mnie nie gryzie, tylko wije się jak jaszczurka i trudno wcelować :evil_lol: dasz rade:evil_lol: Tigra tez kiedys taka była:roll: teraz mowie cho na kropelki pokaze jej co mam w łapkach i grzecznie czeka az jej wpuszczę :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Bila napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bosko:loveu::loveu::loveu::loveu: Też tak myslę :multi: Jak wlazłem z nim do domu, to mało nie zostałem powalony przez te duże. Chciały go natychmiast obwąchać. Szybko położyłem Gacka na fotel i odstąpiłem. Został cm po cm dokładnie przez obydwa psy obwąchany.... i potem spokojnie sobie zasnął ;) Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Alicja']oj to dziś dzień tulkający :loveu::loveu: właśnie to robi ze mną :loveu:....leży z tyłu i się wtula Quote
Selket Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Cześć:loveu::loveu::loveu::loveu: Widzę, że tu nagadane:evil_lol: Menrzuś powrócił, Gacek nie zjadł pani doktor, a Shira się zaręczyła:multi: Same dobre wiadomości:multi: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 evaxon napisał(a):dasz rade:evil_lol: Tigra tez kiedys taka była:roll: teraz mowie cho na kropelki pokaze jej co mam w łapkach i grzecznie czeka az jej wpuszczę :loveu: Pamietam zakraplanie Sylwii na początku - wtedy dochodziły emocje - odgryzie mi rękę, czy nie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Selket napisał(a):Cześć:loveu::loveu::loveu::loveu: Widzę, że tu nagadane:evil_lol: Menrzuś powrócił, Gacek nie zjadł pani doktor, a Shira się zaręczyła:multi: Same dobre wiadomości:multi: ....no i Efffa jest niezeżarta :multi::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 AgaiTheta napisał(a):Buziaki dla dzielnego zucha :* On też chętnie lizanie rozdziela.....a ma taki śmiesznie mały jęzorek, nie jak szufla Sylwy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 evaxon napisał(a):błehehehe my do tej wprawy doszlismy po ponad 2 latach - ale warto było :cool1::grin: Teraz to sama się nadstawia. Jak czyścimy Argonowi uszy, to zaraz swoje daje do wyczyszczenia :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Menrzuś napisał(a):Pamietam zakraplanie Sylwii na początku - wtedy dochodziły emocje - odgryzie mi rękę, czy nie :evil_lol: błehehehe my do tej wprawy doszlismy po ponad 2 latach - ale warto było :cool1::grin: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Muszę porządki noworoczne zrobić i resztę starych fotek powklejać :p Jeszcze przed Gackowym wypadkiem Quote
Iza i Avanti Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Dooooooooooooooooberek Menrzusiu! :loveu: Ciszkam się, że z Gacorem ok! :loveu: Quote
Alicja Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 :razz::razz: a nie było kropli w sprayu ?? jakby psiknął to COś by tam w oko wpadło ;) Dobereczek :multi::multi: U nas -13 :cool1: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Dooooooooooooooooberek Menrzusiu! :loveu: Ciszkam się, że z Gacorem ok! :loveu: Witanko Izuniu :multi::evil_lol: Też się cieszę.....tylko jak temu czortowi zakroplić? :shake: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 shirrrapeira Nie wiem czy mogę, bo to galeria zwierząt, ale chciałabym się pochwalić pierścionkiem zaręczynowym jaki dostałam...Chciałabym abyście zobaczyli jak mój najdroższy się postarał. To były najpiękniejsze chwile w moim życiu... On o godzinie 1:49 31 grudnia a właściwie już 1 stycznia dokładnie rok po tym jak się do mnie odezwał i postanowił być ze mną. Padł przede mną na kolana i poprosił o rękę ze łzami w oczach a ja prawie płacząc powiedziałam tak. I taki jest wyraz Jego miłości do mnie. Kocham Go za to. To jest zwykła cyrkonia, niektórzy pewnie powiedzą, że za tani, że nie z brylantem, ale dla mnie najważniejsze jest to, że dany z miłości i dla mnie najpiękniejszy... Tylko moje paluszki brzydkie, bo mi puchną... shirrrapeira bardzo się cieszę i gratuluję ci z całego serca:multi:.....a co do cyrkonii to powiem tylko tyle.....w związku takie pierdoły nie mają znaczenia...liczy się gest i uczucie.......nawet najdroższy brylant nie zastąpi miłości;) Hmmmm tylko czemu on jest na lewej dłoni?:hmmmm: No to już chyba wszystko wiesz :lol: Zasypało Ciebie i szuflą machałaś? :crazyeye:No prawie:evil_lol: Zasypały mnie papiery:evil_lol: nareszcie może uczestniczyć w zabawie:multi::loveu: http://img145.imageshack.us/img145/8808/obraz520py8.jpg Witanko:multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Menrzuś napisał(a):Witanko Izuniu :multi::evil_lol: Też się cieszę.....tylko jak temu czortowi zakroplić? :shake: Tak jak kotu! Pysk pod pachę, mocno złapać i zakroplić! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple'] No prawie:evil_lol: Zasypały mnie papiery:evil_lol: nareszcie może uczestniczyć w zabawie:multi::loveu: http://img145.imageshack.us/img145/8808/obraz520py8.jpg Witanko:multi::loveu: Dzwoń do Izy - Ona jest fachurą w odpapierzaniu się :diabloti: Te fotki jeszcze były (jak zresztą zaznaczyłem) zrobione przed wypadkiem Czeeeeeeee :loveu::multi: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Tak jak kotu! Pysk pod pachę, mocno złapać i zakroplić! :evil_lol: ...ale on wtedy te oczyska zamyka i brak mi dodatkowej ręki :placz: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Dzwoń do Izy - Ona jest fachurą w odpapierzaniu się :diabloti: Te fotki jeszcze były (jak zresztą zaznaczyłem) zrobione przed wypadkiem Czeeeeeeee :loveu::multi:Eeeee una ma koope swoich:roll: No dobra dobra......nie doczytałam:roll::oops: Mimo iż "zaznaczałeś":evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Menrzuś napisał(a):Dzwoń do Izy - Ona jest fachurą w odpapierzaniu się :diabloti: Te fotki jeszcze były (jak zresztą zaznaczyłem) zrobione przed wypadkiem Czeeeeeeee :loveu::multi: A ja przeczytałam, że w opieprzaniu :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple']Eeeee una ma koope swoich:roll: No dobra dobra......nie doczytałam:roll::oops: Mimo iż "zaznaczałeś":evil_lol: ....ale chociaż Ci pokaże, które do szuflady, które do kosza, a wreszcie które obstemplować :evil_lol: Ale Ty dzisiaj śmigasz :crazyeye:.....nawet czasu nie masz na wczytanie się :shake::eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Iza i Avanti napisał(a):A ja przeczytałam, że w opieprzaniu :evil_lol: Co Wy dzisiaj takie śmigające? :crazyeye:.....przecież bym tak nie napisał :razz::lol: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']....ale chociaż Ci pokaże, które do szuflady, które do kosza, a wreszcie które obstemplować :evil_lol: Ale Ty dzisiaj śmigasz :crazyeye:.....nawet czasu nie masz na wczytanie się :shake::eviltong: No tak.....jak ona by mi zrobiła porządek w papierach to bym dopiero miała bur....dom rozpusty:evil_lol: Ojojojojjjj no bo tak jakoś jeszcze mi się oki nie rozkleiły nooo:roll: raz się człowiek nie wczyta i już mu wyrzucają:roll::evil_lol: A co do Gacka to mam pewien pomysł....zaczaj sie za kanapą ze strzykawką, zawołaj Gacka i wyceluj w oko:roflt: Quote
Recommended Posts