apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):W ogóle się tym abażurem nie przejmował - przeszkadzał mu tylko w wieczornym przytulaniu sięNo bo to jest Zuch chłopak i sie pierdUłami nie przejmuje;) Quote
Bila Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Już wstawiam.....spoko (co za upierdasek :evil_lol:) http://www.youtube.com/v/egjGvjG28BY Ulubiona zabawka http://www.youtube.com/v/_E1nqcgnJWE Piłeczka Ja ci dam upierdaska:mad::evil_lol::evil_lol:. Powiem Ci, że ten kołnierz był bardzo wytrzymały:evil_lol::evil_lol:, jak na to, co ten wyprawiał:crazyeye::crazyeye:. Czekałam na zderzenie z kaloryferem, ale tu o dziwo, gładko poszło:cool3:. To jest mały gigant:evil_lol: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):[quote name='apple'] Napewno będę miał model "number 1" do testów :evil_lol: Że ty.....ze królik:crazyeye: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):To czemu ta mała chorera nie chce dać sobie wkroplić? :placz: Widocznie ma odmienne zdanie na ten temat.....no coż indywidualista pełną gębą:evil_lol: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):[quote name='apple'] Testownik :mad: Tostownik?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):Nawet z tym kołnierzem dzielnie walczy:evil_lol: W ogóle się tym abażurem nie przejmował - przeszkadzał mu tylko w wieczornym przytulaniu się Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):[quote name='Menrzuś']Myslisz że sie z toba podzieli....no wkońcu ją zainspirowałeś....taka mUza z Ciebie:evil_lol: Napewno będę miał model "number 1" do testów :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Bila napisał(a):Ja ci dam upierdaska:mad::evil_lol::evil_lol:. Powiem Ci, że ten kołnierz był bardzo wytrzymały:evil_lol::evil_lol:, jak na to, co ten wyprawiał:crazyeye::crazyeye:. Czekałam na zderzenie z kaloryferem, ale tu o dziwo, gładko poszło:cool3:. To jest mały gigant:evil_lol: ....ale jak w gonitwie z Argonem przydzwonił w drzwi, to się abażur połamał - będzie fotka później :lol: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):No bo to jest Zuch chłopak i sie pierdUłami nie przejmuje;) To czemu ta mała chorera nie chce dać sobie wkroplić? :placz: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):[quote name='Menrzuś'] Że ty.....ze królik:crazyeye: Testownik :mad: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Bila napisał(a):[quote name='apple'] Grzaneczki będą???:multi::multi::multi::multi: :evil_lol: Ja poprosze z dżemikiem A mówiłem Alfie, żeby tego drugiego wziąć....ale nie. To teraz mam :roll:No ale pomyśl.........jaka by była nuda:evil_lol: Weż sobie bryle załatw, bo cUś niedowidzisz :eviltong::evil_lol:Dowidzę dowidzę....taka prowokacja to była:evil_lol: Quote
Bila Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):[quote name='Menrzuś'] Tostownik?:evil_lol: Grzaneczki będą???:multi::multi::multi::multi: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):Widocznie ma odmienne zdanie na ten temat.....no coż indywidualista pełną gębą:evil_lol: A mówiłem Alfie, żeby tego drugiego wziąć....ale nie. To teraz mam :roll: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):[quote name='Menrzuś'] Tostownik?:evil_lol: Weż sobie bryle załatw, bo cUś niedowidzisz :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Bila napisał(a):[quote name='apple'] Grzaneczki będą???:multi::multi::multi::multi: :evil_lol: Głodna? :razz::eviltong: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):[quote name='apple'] Ale którym? :razz: No faktycznie......ale jak oczko wyleczymy, to kulki będą cięte i już!!! Już Ty tak lepiej nie prowokuj :eviltong::razz: Wsio ryba;) Cooooo Gackowe kulki...ciach ciach:crazyeye:......................:-?...jesteś bez serca:placz: Ale kiedy ja potrzebuję:roll: No nic Kochane Ptasiorki....pomykam do sklepiku i z Krosiem ...coś mi tu sygnalizuje delikatnie:roll: Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):A mówiłem Alfie, żeby tego drugiego wziąć....ale nie. To teraz mam :roll: zawsze można dobrać drugiego :roll: nic straconego :p Wspinam się ;) Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):[quote name='Bila'] Ja poprosze z dżemikiem No ale pomyśl.........jaka by była nuda:evil_lol: Dowidzę dowidzę....taka prowokacja to była:evil_lol: Ale którym? :razz: No faktycznie......ale jak oczko wyleczymy, to kulki będą cięte i już!!! Już Ty tak lepiej nie prowokuj :eviltong::razz: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):[quote name='apple'] Rybnego ni mam :shake::evil_lol: A w nosie z sercem - będą ciachane i już!!! Bez odwołania Aaaaaaa.....musisz, bo się udusisz? :razz::evil_lol: Śmigaj.....ale uważaj na zaspy żebyś nie ugrzęzła :multi: Eeeee no jak to....z nad morza jesteś i nie masz rybnego:crazyeye: Bezwzględny:shake::roll: Nio:loveu: No wtedy to tylko dźwig mnie ratuje:evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Alicja napisał(a):zawsze można dobrać drugiego :roll: nic straconego :p Wspinam się ;) Taaa....pewnie - i co jeszcze :evil_lol: Tylko uważaj żebyś nie zjechała, bo ślisko jest :razz: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):[quote name='Menrzuś'] Wsio ryba;) Cooooo Gackowe kulki...ciach ciach:crazyeye:......................:-?...jesteś bez serca:placz: Ale kiedy ja potrzebuję:roll: No nic Kochane Ptasiorki....pomykam do sklepiku i z Krosiem ...coś mi tu sygnalizuje delikatnie:roll: Rybnego ni mam :shake::evil_lol: A w nosie z sercem - będą ciachane i już!!! Bez odwołania Aaaaaaa.....musisz, bo się udusisz? :razz::evil_lol: Śmigaj.....ale uważaj na zaspy żebyś nie ugrzęzła :multi: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):[quote name='Menrzuś'] Eeeee no jak to....z nad morza jesteś i nie masz rybnego:crazyeye: Bezwzględny:shake::roll: Nio:loveu: No wtedy to tylko dźwig mnie ratuje:evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Śmigaj Ty "nio" :evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Taaa....pewnie - i co jeszcze :evil_lol: Tylko uważaj żebyś nie zjechała, bo ślisko jest :razz: mam buty antypoślizgowe ;) ja nie wiem ...dlaczemu uznałeś mój pomysł za nietrafiony :hmmmm:.....:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Alicja napisał(a):mam buty antypoślizgowe ;) ja nie wiem ...dlaczemu uznałeś mój pomysł za nietrafiony :hmmmm:.....:evil_lol: Raki chyba by były lepsiejsze ;) BO NIE MAM JUŻ MIEJSCA W ŁÓŻKU :placz:.....o ja biedny, nieszczęśliwy :placz: Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Raki chyba by były lepsiejsze ;) BO NIE MAM JUŻ MIEJSCA W ŁÓŻKU :placz:.....o ja biedny, nieszczęśliwy :placz: zawsze można dokupic łóżko :p Ja śpię na kanapce ostatnie noce bo zabrakło dla Mnie miejsca w wyrku :angryy:jak się TZ i Ozzy porozkładali :mad::diabloti: Quote
Recommended Posts