Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple']No tak.....jak ona by mi zrobiła porządek w papierach to bym dopiero miała bur....dom rozpusty:evil_lol: Ojojojojjjj no bo tak jakoś jeszcze mi się oki nie rozkleiły nooo:roll: raz się człowiek nie wczyta i już mu wyrzucają:roll::evil_lol: A co do Gacka to mam pewien pomysł....zaczaj sie za kanapą ze strzykawką, zawołaj Gacka i wyceluj w oko:roflt: To myślisz, że Iza to ma tamu siebie ten dom? :crazyeye:....wooooooooow :crazyeye::evil_lol: To Ty tak prosto z łóżka do kompeczka przyśmigałaś? :razz::razz: To, to ja wiem, ale mało kropelek mam żeby tak psikać po pokoju :shake: Muszę poczekać chyba, aż zaśnie i wtedy z zaskoku :p Quote
Iza i Avanti Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple']No tak.....jak ona by mi zrobiła porządek w papierach to bym dopiero miała bur....dom rozpusty:evil_lol: Ojojojojjjj no bo tak jakoś jeszcze mi się oki nie rozkleiły nooo:roll: raz się człowiek nie wczyta i już mu wyrzucają:roll::evil_lol: A co do Gacka to mam pewien pomysł....zaczaj sie za kanapą ze strzykawką, zawołaj Gacka i wyceluj w oko:roflt: Jesoooooooooooooooooo! Apple! :crazyeye::shake: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']To myślisz, że Iza to ma tamu siebie ten dom? :crazyeye:....wooooooooow :crazyeye::evil_lol: To Ty tak prosto z łóżka do kompeczka przyśmigałaś? :razz::razz: To, to ja wiem, ale mało kropelek mam żeby tak psikać po pokoju :shake: Muszę poczekać chyba, aż zaśnie i wtedy z zaskoku :pNie u siebie nie.......u siebie pewno ma porządeczek...ale u mnie to by bur...l zrobiła. Bo wiesz jak sie placi to sie dobrze nie pracuje...a ona jest MISZCZEM plocenia:loveu::evil_lol: Eeeee nie...ale takie mam jakieś oki sklejone.....:roll: Ooooo i to jest jakaś myśl:razz:........z zaskoku......biedny...się nerwicy nabawi:roll: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jesoooooooooooooooooo! Apple! :crazyeye::shake: No cooo?:roll: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple']Nie u siebie nie.......u siebie pewno ma porządeczek...ale u mnie to by bur...l zrobiła. Bo wiesz jak sie placi to sie dobrze nie pracuje...a ona jest MISZCZEM plocenia:loveu::evil_lol: Eeeee nie...ale takie mam jakieś oki sklejone.....:roll: Ooooo i to jest jakaś myśl:razz:........z zaskoku......biedny...się nerwicy nabawi:roll: Jak Iza jest MISZCZEM plocenia, to Ty chyba MEGA-MISZCZEM :diabloti::loveu: Może Ala teraz Ciebie czymś wysmarowała? :razz: To raczej ja się nerwicy nabawię - Gacor MUSI mieć zakroplone :placz: Quote
Iza i Avanti Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple']No cooo?:roll: Jeszcze gupa pali! :diabloti: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Jak Iza jest MISZCZEM plocenia, to Ty chyba MEGA-MISZCZEM :diabloti::loveu: Może Ala teraz Ciebie czymś wysmarowała? :razz: To raczej ja się nerwicy nabawię - Gacor MUSI mieć zakroplone :placz:No każdy ma jakiegoś GURU:roll: Co ja poradzę ze Iza ma mnie:evil_lol: Mówisz......trza by spojrzeć do lusterka...ale strach:roll::eek2: Eeee tam...."twardym trza być a nie miĘtkim":evil_lol: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jeszcze gupa pali! :diabloti: Nic nie pale:roll: tak sie pytam.....boś mnie ofuknęła jak nie wiem:roll: Quote
Bila Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Menrzuś napisał(a):Ale tak też wetka przemyła oko Gacka jak ją wcześniej dziabnął w rękę - nie było innego wyjścia :shake: Boście go wszyscy rozpuścili jak dziadowski bicz:diabloti::evil_lol:. Witanko Laseczki, witanko Menrzusiu:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple']Nic nie pale:roll: tak sie pytam.....boś mnie ofuknęła jak nie wiem:roll: Strzykawką! W psa!!! :angryy: /A raczej psie oko! :mad: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple']No każdy ma jakiegoś GURU:roll: Co ja poradzę ze Iza ma mnie:evil_lol: Mówisz......trza by spojrzeć do lusterka...ale strach:roll::eek2: Eeee tam...."twardym trza być a nie miĘtkim":evil_lol: Fakt - trudno z tym polemizować :roflt: To weź to pomniejszające lusterko :razz::evil_lol: To powiedz jak tu się utwardzić ....... moNdrala :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Strzykawką! W psa!!! :angryy: /A raczej psie oko! :mad: Ale tak też wetka przemyła oko Gacka jak ją wcześniej dziabnął w rękę - nie było innego wyjścia :shake: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Strzykawką! W psa!!! :angryy: /A raczej psie oko! :mad: To ty o to:crazyeye: A ja myślałam ze o ten bu....znaczy dom uciech:evil_lol: Eeeeeeee no to była tylko taka propozycja ...wiesz taki paint-ball:evil_lol:;) Fakt - trudno z tym polemizować :roflt: To weź to pomniejszające lusterko :razz::evil_lol: To powiedz jak tu się utwardzić ....... moNdrala :eviltong::B-fly::B-fly::B-fly: TA i co mi to da? Najwyzej przeżyję mniejszy szok?:razz::evil_lol: Aaaaaa to już jest wyższa szkoła jazdy:p Powiem Ci w tajemnicy:styl od miotły:cool3: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale tak też wetka przemyła oko Gacka jak ją wcześniej dziabnął w rękę - nie było innego wyjścia :shake: A widzisz Iza! Widzisz!!!!:eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple']To ty o to:crazyeye: A ja myślałam ze o ten bu....znaczy dom uciech:evil_lol: Eeeeeeee no to była tylko taka propozycja ...wiesz taki pain-ball:evil_lol:;) Ja też myslałem, że za tą bu....-mamę :diabloti: :B-fly::B-fly::B-fly: TA i co mi to da? Najwyzej przeżyję mniejszy szok?:razz::evil_lol: Ale za to przeżyjesz :diabloti: Aaaaaa to już jest wyższa szkoła jazdy:p Powiem Ci w tajemnicy:styl od miotły:cool3: A co tu ma miotła do utwardzenia? :crazyeye: Quote
Bila Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Menrzuś napisał(a):Wcale że bo nie - nauczył sie pyszczyć od Sylwy :shake: Czeeeeeść Biluś :multi::loveu: :calus: Mały cfffaniaczek:loveu::diabloti:, a Sylwa pewnie dumna, że takiego ucznia ma:evil_lol:. A Sylwa łape jeszcze ma, bo na fotach widziałam, że ktos miał zakusy, żeby ją schrupać:cool3: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple']A widzisz Iza! Widzisz!!!!:eviltong: A Ty cicho bądź - piersią Ciebie zasłaniam, a Ty jeszcze spod ręki się odgryzasz :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Bila napisał(a):Boście go wszyscy rozpuścili jak dziadowski bicz:diabloti::evil_lol:. Witanko Laseczki, witanko Menrzusiu:loveu: Wcale że bo nie - nauczył sie pyszczyć od Sylwy :shake: Czeeeeeść Biluś :multi::loveu: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']A Ty cicho bądź - piersią Ciebie zasłaniam, a Ty jeszcze spod ręki się odgryzasz :evil_lol:Oj jak tak to dopszz:roll: już milczę:roll: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja też myslałem, że za tą bu....-mamę :diabloti: Ale za to przeżyjesz :diabloti: A co tu ma miotła do utwardzenia? :crazyeye:No ja też:evil_lol: Mówisz......a jeśli jednak nie:roll: No jak to co......jak Cię Alfa zacznie miotłą okładać.....to zaraz mięśnie naprężysz...i będziesz utwardzony:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple']Oj jak tak to dopszz:roll: już milczę:roll: :eviltong::eviltong::eviltong: Ciekawe jak długo wytrzymasz :roflt: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple'] Mówisz......a jeśli jednak nie:roll: No jak to co......jak Cię Alfa zacznie miotłą okładać.....to zaraz mięśnie naprężysz...i będziesz utwardzony:evil_lol: To będzie reanimacja metodą usta-usta :evil_lol: Taaaa....pewnie :eviltong: Będę wyglądał jak wtedy, co zupa była za słona :shake::evil_lol: Quote
Bila Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Menrzuś napisał(a):Boszszsz....nie tak mocno, bo mi się małe A zrobi :evil_lol: Sama widzisz, że bulboksa mam, a nie jakąś zestrachaną bulwę :roll: Widziałaś ten morderczy chwyt? :razz: Argon chciał mieć sisterkę tylko dla siebie, a Sylwa tak bezczelnie się wpychała :evil_lol: Nie bój żaby, bądź mężny, jak twoje psy:evil_lol::diabloti:. Normalnie Argon to killer:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:, a ty nam tu, że nunuś:-o:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Bila napisał(a)::calus: Mały cfffaniaczek:loveu::diabloti:, a Sylwa pewnie dumna, że takiego ucznia ma:evil_lol:. A Sylwa łape jeszcze ma, bo na fotach widziałam, że ktos miał zakusy, żeby ją schrupać:cool3: Boszszsz....nie tak mocno, bo mi się małe A zrobi :evil_lol: Sama widzisz, że bulboksa mam, a nie jakąś zestrachaną bulwę :roll: Widziałaś ten morderczy chwyt? :razz: Argon chciał mieć sisterkę tylko dla siebie, a Sylwa tak bezczelnie się wpychała :evil_lol: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']To będzie reanimacja metodą usta-usta :evil_lol: Taaaa....pewnie :eviltong: Będę wyglądał jak wtedy, co zupa była za słona :shake::evil_lol: jeeeesssssoooo:mdrmed:...a kto mnie będzie reanimował?:razz::diabloti: Eeeee tam...jak się dobrze napniesz to nie będzie śladów:evil_lol: No nic...czas na mnie.....wpadnę z pracy....całuję mocno i smigam ! Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Recommended Posts