Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Następny POdPUSZCZACZ:evil_lol: Zjadłaś litere:roll:.....nie było sniadania?:razz: Wiem że zazdraszczasz......ale nie musisz być kąśliwa:roll::diabloti: Jest kąśliwa, bo bez śniadania biedactwo :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Nieeee.....ale cieszę się ostatnimi chwilami wolności:evil_lol: A u mnie wszysto się topi.....gdzie ten mróz? :shake: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Następny POdPUSZCZACZ:evil_lol: Zjadłaś litere:roll:.....nie było sniadania?:razz: Wiem że zazdraszczasz......ale nie musisz być kąśliwa:roll::diabloti: Ach! Me serce! :evil_lol: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Jest kąśliwa, bo bez śniadania biedactwo :evil_lol: A właśnie, że śniadanie już zjadłam! :eviltong: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Jest kąśliwa, bo bez śniadania biedactwo :evil_lol:No chyba:cool1: A u mnie wszysto się topi.....gdzie ten mróz? :shake:U nas:diabloti: Ach! Me serce! :evil_lol: :loveu:Ales się wytłumaczyła..ho ho:cool1::roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Ach! Me serce! :evil_lol: :loveu: Co......arytmia? :crazyeye:........:lol: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Co......arytmia? :crazyeye:........:lol:Herzklekoty ma :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):No chyba:cool1: U nas:diabloti: Już deszcz pada :shake: Słyszałem, że mrozu nie lubisz, to co się cieszysz? :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Herzklekoty ma :evil_lol: Starość nie radość! :roll::eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Iza i Avanti napisał(a):A właśnie, że śniadanie już zjadłam! :eviltong: I co się chwalisz......ja muszę sobie dopiero kupić :roll: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Herzklekoty ma :evil_lol: To z tego przejedzenia pewnie :shake: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):To z tego przejedzenia pewnie :shake: :evil_lol: Taaaaaaaaaaaaaaaaa :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Taaaaaaaaaaaaaaaaa :eviltong: Wiedziałem :evil_lol:....tak, tak - na zimę trochę tłuszczyku się przyda ;) Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Już deszcz pada :shake: Słyszałem, że mrozu nie lubisz, to co się cieszysz? :eviltong:Ale mały mrozik jak jest to ok...do tego czysty snieżek...faaajnie:loveu: Starość nie radość! :roll::eviltong: Balkonik?:razz::diabloti: I co się chwalisz......ja muszę sobie dopiero kupić :roll:Alfa za kare założyła kłódkę na lodówkę:roll: Ja już po sniadanku....zjadałam śledzika w śmietanie i popiłam kawą z mlekiem od Izy...........obstawiajcie jaki bedzie efekt:razz::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Ale mały mrozik jak jest to ok...do tego czysty snieżek...faaajnie:loveu: Balkonik?:razz::diabloti: Alfa za kare założyła kłódkę na lodówkę:roll: Ja już po sniadanku....zjadałam śledzika w śmietanie i popiłam kawą z mlekiem od Izy...........obstawiajcie jaki bedzie efekt:razz::evil_lol: A tu się breja robi - piesy chodzą jakby miały pampersy :evil_lol: Ja sobie za to makrelkę wędzoną kupię :razz: Wolę nie obstawiać, bo obrzydliwy jestem:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Wiedziałem :evil_lol:....tak, tak - na zimę trochę tłuszczyku się przyda ;) Już w tłuszczyk obrosłam... Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Ale mały mrozik jak jest to ok...do tego czysty snieżek...faaajnie:loveu: Balkonik?:razz::diabloti: Alfa za kare założyła kłódkę na lodówkę:roll: Ja już po sniadanku....zjadałam śledzika w śmietanie i popiłam kawą z mlekiem od Izy...........obstawiajcie jaki bedzie efekt:razz::evil_lol: sruuuuuuuuuuuuutu- tutu :evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):A tu się breja robi - piesy chodzą jakby miały pampersy :evil_lol: Ja sobie za to makrelkę wędzoną kupię :razz: Wolę nie obstawiać, bo obrzydliwy jestem:evil_lol:Hahaha Kronos też nie znosi chlapy:evil_lol: Chodzi jakby go podłoga parzyła:evil_lol: Uważaj na ostki:razz: Eeeeeeeeee po Gacku to powinieneś być zaprawiony:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Już w tłuszczyk obrosłam... Ciekawe gdzie :turn-l: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Hahaha Kronos też nie znosi chlapy:evil_lol: Chodzi jakby go podłoga parzyła:evil_lol: Uważaj na ostki:razz: Eeeeeeeeee po Gacku to powinieneś być zaprawiony:evil_lol: Makrelki nie mają ostków - spoko ;) Ale Gacek takich extremalnych mieszanek nie jadł :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Ciekawe gdzie :turn-l: Na doopie! :angryy: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Iza i Avanti napisał(a):sruuuuuuuuuuuuutu- tutu :evil_lol:Talentu do gry na instrumentach to ty nie masz... ta traba brzmi jak niezdrowa doopa:roll: Noooooo.....i nim dojadę, to już po sabacie będzie :shake: To ciekawe że ja zawsze wyciagam:roll: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Na doopie! :angryy: Taaaaaa.....pewnie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Talentu do gry na instrumentach to ty nie masz... ta traba brzmi jak niezdrowa doopa:roll: To ciekawe że ja zawsze wyciagam:roll: boszszsz.....co Ty wyciągasz? :crazyeye: Quote
Recommended Posts