Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Bila napisał(a):Z Gacusiem będzie OK. Trzymajmy za wetkę, żeby przeżyła:cool3: Spooooko - ciałem zasłonię :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple']Doszły mnie słuchy że ktoś sie objawił:multi:........i nawet nie tęsknił:cool1:....a to juz karygodne jest:mad: Ależ Ty masz słuch :razz:.....wszystko wraca na stare tory - nareszcie po świętach :p Witankoooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Ależ Ty masz słuch :razz:.....wszystko wraca na stare tory - nareszcie po świętach :p Witankoooooo :multi::loveu:Absolutny! Zapomniałeś?:roll::cool1: Nareszcie te święta sie skończyły:multi: .............już sie nimi zmęczyłam.....chyba nawet cieszę się ze wracam do pracy:roll:...chyba....bo z drugiej strony już się cieszę ze za trzy tygodnie znowu 2 tygodnie wolnego:multi::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple']Absolutny! Zapomniałeś?:roll::cool1: Nareszcie te święta sie skończyły:multi: .............już sie nimi zmęczyłam.....chyba nawet cieszę się ze wracam do pracy:roll:...chyba....bo z drugiej strony już się cieszę ze za trzy tygodnie znowu 2 tygodnie wolnego:multi::diabloti: Tak dawno Ciebie nie słyszałem, że pewnie mi się zapomniało :roll: Ty to potrafisz się ustawić w życiu - co chwila urlop :lol: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Tak dawno Ciebie nie słyszałem, że pewnie mi się zapomniało :roll: Ty to potrafisz się ustawić w życiu - co chwila urlop :lol:No właśnie nie wiem dlaczego...co to się porobiło:hmmmm: Ma sie ten wrodzony talent:B-fly: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple']No właśnie nie wiem dlaczego...co to się porobiło:hmmmm: Ma sie ten wrodzony talent:B-fly: Szalałaś, szalałaś.....i nawet się nie pochwaliłaś :roll: Wiedziałem pod kogo się podkleić :evil_lol: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Szalałaś, szalałaś.....i nawet się nie pochwaliłaś :roll: Wiedziałem pod kogo się podkleić :evil_lol: Eeeee nie szalałam........spokojnie imprezowaliśmy......jak nigdy:crazyeye: ......normalnie sie chyba starzeje:placz: Mam nadzieję że to dobry klej i na długo zostaniesz:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple']Eeeee nie szalałam........spokojnie imprezowaliśmy......jak nigdy:crazyeye: ......normalnie sie chyba starzeje:placz: Mam nadzieję że to dobry klej i na długo zostaniesz:loveu: Cooooo? :crazyeye: A Ty tyle biedactwo u fryzjerki się namęczyłaś :shake:..... Na drugi raz zmień towarzystwo :razz: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Cooooo? :crazyeye: A Ty tyle biedactwo u fryzjerki się namęczyłaś :shake:..... Na drugi raz zmień towarzystwo :razz: Eeee tam.....zawsze tyle siedzę nie tylko z powodu Sylwestra......:roll:STANDARD:evil_lol: Towarzystwa nie zmienię.......stare, sprawdzone:loveu:....tylko tak trochę spierniczeliśmy:roll::evil_lol: Zrezygnuję z imprez z nimi tylko jeśli zaprosicie nas z Alfą na potupankę:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Buuuuuuuuuuuuuuuziam Was :loveu: ze śnieżnych Katowic Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple']Eeee tam.....zawsze tyle siedzę nie tylko z powodu Sylwestra......:roll:STANDARD:evil_lol: Towarzystwa nie zmienię.......stare, sprawdzone:loveu:....tylko tak trochę spierniczeliśmy:roll::evil_lol: Zrezygnuję z imprez z nimi tylko jeśli zaprosicie nas z Alfą na potupankę:diabloti: To najwyższy czas odpierniczyć to towarzystwo :razz:......:evil_lol: Ale by się działo Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Buuuuuuuuuuuuuuuziam Was :loveu: ze śnieżnych Katowic Cmokaniaaaaaaaaaaa z zamrożonego Gdańska :loveu: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']To najwyższy czas odpierniczyć to towarzystwo :razz:......:evil_lol: Ale by się działo Że jak to się robi........poproszę o przepis:razz: Noooooo.....ale chyba prędzej dane mi będzie umrzeć:evil_lol: niż zobaczyć jak wywijasz:evil_lol: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Buuuuuuuuuuuuuuuziam Was :loveu: ze śnieżnych Katowic Nie całuj mnie na mrozie bo będę miała zimy:roll: Quote
Iza i Avanti Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Menrzuś napisał(a):Cmokaniaaaaaaaaaaa z zamrożonego Gdańska :loveu: Ile macie stopni za oknem??? :roll: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple']Że jak to się robi........poproszę o przepis:razz: Noooooo.....ale chyba prędzej dane mi będzie umrzeć:evil_lol: niż zobaczyć jak wywijasz:evil_lol: Pogwiazdorz jak zawsze :evil_lol: :razz: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Ile macie stopni za oknem??? :roll: było -14, a teraz -11 Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Pogwiazdorz jak zawsze :evil_lol: :razz: Eeeeee gwiazdorzę na co dzień....już im się opatrzyło:evil_lol: Ze co?:razz: Quote
Iza i Avanti Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Menrzuś napisał(a):było -14, a teraz -11 :crazyeye: Ja pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerdziu! :crazyeye: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Ja pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerdziu! :crazyeye:Ty się nie dziw...u nas jutro to samo bedzie:cool1: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple']Eeeeee gwiazdorzę na co dzień....już im się opatrzyło:evil_lol: Ze co?:razz: To gwiazdorz inaczej - w rutynę widać wpadłaś :p Muszę już śmigać na spacerki, a potem z Gackem do wetki na zdjęcie szwów :multi: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Iza i Avanti napisał(a)::crazyeye: Ja pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerdziu! :crazyeye: Ile całkiem rano było to nie wiem.....ale fajnie jest :p Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']To gwiazdorz inaczej - w rutynę widać wpadłaś :p Muszę już śmigać na spacerki, a potem z Gackem do wetki na zdjęcie szwów :multi: Myślisz?:crazyeye::cool1: Muszę nową strategię opracować:evil_lol: No leć leć.........Boże miej w opiece tę biedną kobietę:evil_lol: Trzymam żeby wszystko było ok:thumbs: I też śmigam......na zakupki....Paaaaaaaaaaaa Menrzusiu!:loveu: Paaaaaaa Izuniu!:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple']Myślisz?:crazyeye::cool1: Muszę nową strategię opracować:evil_lol: No leć leć.........Boże miej w opiece tę biedną kobietę:evil_lol: Trzymam żeby wszystko było ok:thumbs: I też śmigam......na zakupki....Paaaaaaaaaaaa Menrzusiu!:loveu: Paaaaaaa Izuniu!:loveu: Czymnij się :multi: mam stracha :shake:...........paaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Bila Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Menrzuś napisał(a):Czymnij się :multi: mam stracha :shake:...........paaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Się nie boi, Menrzuś:loveu:. Będzie dobrze Quote
Recommended Posts