Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgaiTheta']Cmokanko ;)

U mnie -18 jest teraz, auto mi zamarzło a Tajra za grom nie chciała wyjść na siku.[/quote]

Nocaja musicie mieć na takie okazje:cool3:. Białą hrabianke na mrozie chciałaś odsikiwać:mad:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Cmokanko ;)

U mnie -18 jest teraz, auto mi zamarzło a Tajra za grom nie chciała wyjść na siku.[/quote]
Buziolce :loveu:

U mnie trochę cieplej to i może dlatego piesy nie miały żadnych oporów na wyjście - Argon uwielbia taką pogodę :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Najgorsze są niespodzianki - nigdy nie wiadomo jakie będą :roll:[/quote]

Ty mi tu nie kracz, bo w dupę dostaniesz. Szwy się zdejmie i już:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dostanie ogłupiacza w doopalona i stanie się dla wetki niegroźny :p
Chyba mu muszę namordnik załatwić :roll:

Czymnij się ciepło w pracy :multi:....u mnie jest minus 14C :bigcool:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
u mnie było tylko -5 :p

i co i co jak wetka ......jak Gacuś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]SzCzekam niecierpliwie na jakieś wieści z Gackolandii:evil_lol: : Jak Gacuś i jak wetka- żyje?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]P.S. Bossszzz jaki zapieprz miałam w pracy.......ale powoli się odgrzebuję:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Nie wiem czy mogę, bo to galeria zwierząt, ale chciałabym się pochwalić pierścionkiem zaręczynowym jaki dostałam...Chciałabym abyście zobaczyli
jak mój najdroższy się postarał. To były najpiękniejsze chwile w moim życiu... On o godzinie 1:49 31 grudnia a właściwie już 1 stycznia dokładnie rok po tym jak się do mnie odezwał i postanowił być ze mną. Padł przede mną na kolana i poprosił o rękę ze łzami w oczach a ja prawie płacząc powiedziałam tak. I taki jest wyraz Jego miłości do mnie. Kocham Go za to. To jest zwykła cyrkonia, niektórzy pewnie powiedzą, że za tani, że nie z brylantem, ale dla mnie najważniejsze jest to, że dany z miłości i dla mnie najpiękniejszy... Tylko moje paluszki brzydkie, bo mi puchną...
[IMG]http://images42.fotosik.pl/46/c309e97d1c3f8205med.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Bila']A wetka, no cóż, będzie miała szczęście - przeżyje;)[/quote]
Trafiłem dzisiaj na profesora. Gacek oczywiście nie dał się zbadać i stojąc na tylnych łapkach starał schować głowę w mój kołnierz. Tym samym odsłonił doopkę w którą od razu jaśka dostał.

Wg profesora wszystko wygląda dobrze. Wklęsłośc rogówki już prawie ustąpiła. Zostało tylko zmętnienie, z którym od jutra bedziemy walczyć kropelkami. Kontola za tydzień, ale pocieszono mnie, że jak będę wkraplał, to wszystko będzie dobrze :multi:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Nie wiem czy mogę, bo to galeria zwierząt, ale chciałabym się pochwalić pierścionkiem zaręczynowym jaki dostałam...Chciałabym abyście zobaczyli
jak mój najdroższy się postarał. To były najpiękniejsze chwile w moim życiu... On o godzinie 1:49 31 grudnia a właściwie już 1 stycznia dokładnie rok po tym jak się do mnie odezwał i postanowił być ze mną. Padł przede mną na kolana i poprosił o rękę ze łzami w oczach a ja prawie płacząc powiedziałam tak. I taki jest wyraz Jego miłości do mnie. Kocham Go za to. To jest zwykła cyrkonia, niektórzy pewnie powiedzą, że za tani, że nie z brylantem, ale dla mnie najważniejsze jest to, że dany z miłości i dla mnie najpiękniejszy... Tylko moje paluszki brzydkie, bo mi puchną...
[IMG]http://images42.fotosik.pl/46/c309e97d1c3f8205med.jpg[/IMG][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Shirrrka :calus: ... miłości nie mierzy się zasobnością kieszeni ... TUTAJ NAJWAZNIEJSZE SĄ INTENCJE ....

ja mój zaręczynowy też mam z CYRKONIĄ ...na dodatek srebro platerowane .. zupełny kosmos ;)....potem dostałam jeszcze taki oficjalny złoty .... i wiesz co ...ten pierwszy noszę do dziś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Trafiłem dzisiaj na profesora. Gacek oczywiście nie dał się zbadać i stojąc na tylnych łapkach starał schować głowę w mój kołnierz. Tym samym odsłonił doopkę w którą od razu jaśka dostał.

Wg profesora wszystko wygląda dobrze. Wklęsłośc rogówki już prawie ustąpiła. Zostało tylko zmętnienie, z którym od jutra bedziemy walczyć kropelkami. Kontola za tydzień, ale pocieszono mnie, że jak będę wkraplał, to wszystko będzie dobrze :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a rączków Ci nie zje :razz::razz::evil_lol:
MUSI być dobrze :multi: jak tyle Ciotków :kciuki: trzyma ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]u mnie było tylko -5 :p[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]i co i co jak wetka ......jak Gacuś :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Wetka była tylko asystentką, więc się Jej upiekło :evil_lol:

Chłopak humorek odzyskał i szaleje jak nowy.....już dzisiaj ganiał za Argonem. No i nareszcie może się przylulać, czego ostatnio mu brakowało:p

Posted

[quote name='Menrzuś']Trafiłem dzisiaj na profesora. Gacek oczywiście nie dał się zbadać i stojąc na tylnych łapkach starał schować głowę w mój kołnierz. Tym samym odsłonił doopkę w którą od razu jaśka dostał.

Wg profesora wszystko wygląda dobrze. Wklęsłośc rogówki już prawie ustąpiła. Zostało tylko zmętnienie, z którym od jutra bedziemy walczyć kropelkami. Kontola za tydzień, ale pocieszono mnie, że jak będę wkraplał, to wszystko będzie dobrze :multi:[/quote]

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Bosko:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]SzCzekam niecierpliwie na jakieś wieści z Gackolandii:evil_lol: : Jak Gacuś i jak wetka- żyje?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]P.S. Bossszzz jaki zapieprz miałam w pracy.......ale powoli się odgrzebuję:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No to już chyba wszystko wiesz :lol:

Zasypało Ciebie i szuflą machałaś? :crazyeye:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Nie wiem czy mogę, bo to galeria zwierząt, ale chciałabym się pochwalić pierścionkiem zaręczynowym jaki dostałam...Chciałabym abyście zobaczyli
[/quote]
Noooooo....gratulacje :multi::loveu:.....dzieci się na tym wątku rodzą, to i czas chyba na śluby :lol:
Na brylanciki to jeszcze przyjdzie czas ;)

Czemu masz go na lewej ręce?

Posted

[quote name='Menrzuś']Wetka była tylko asystentką, więc się Jej upiekło :evil_lol:

Chłopak humorek odzyskał i szaleje jak nowy.....już dzisiaj ganiał za Argonem. No i nareszcie może się przylulać, czego ostatnio mu brakowało:p[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj to dziś dzień tulkający :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]