AgaiTheta Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Cmokanko ;) U mnie -18 jest teraz, auto mi zamarzło a Tajra za grom nie chciała wyjść na siku. Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Bila']Się nie boi, Menrzuś:loveu:. Będzie dobrze[/quote] Najgorsze są niespodzianki - nigdy nie wiadomo jakie będą :roll: Quote
Bila Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='AgaiTheta']Cmokanko ;) U mnie -18 jest teraz, auto mi zamarzło a Tajra za grom nie chciała wyjść na siku.[/quote] Nocaja musicie mieć na takie okazje:cool3:. Białą hrabianke na mrozie chciałaś odsikiwać:mad: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='AgaiTheta']Cmokanko ;) U mnie -18 jest teraz, auto mi zamarzło a Tajra za grom nie chciała wyjść na siku.[/quote] Buziolce :loveu: U mnie trochę cieplej to i może dlatego piesy nie miały żadnych oporów na wyjście - Argon uwielbia taką pogodę :multi: Quote
Bila Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Najgorsze są niespodzianki - nigdy nie wiadomo jakie będą :roll:[/quote] Ty mi tu nie kracz, bo w dupę dostaniesz. Szwy się zdejmie i już:diabloti: Quote
Bila Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 A wetka, no cóż, będzie miała szczęście - przeżyje;) Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Dostanie ogłupiacza w doopalona i stanie się dla wetki niegroźny :p Chyba mu muszę namordnik załatwić :roll: Czymnij się ciepło w pracy :multi:....u mnie jest minus 14C :bigcool:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] u mnie było tylko -5 :p i co i co jak wetka ......jak Gacuś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]SzCzekam niecierpliwie na jakieś wieści z Gackolandii:evil_lol: : Jak Gacuś i jak wetka- żyje?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]P.S. Bossszzz jaki zapieprz miałam w pracy.......ale powoli się odgrzebuję:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Bila']Ty mi tu nie kracz, bo w dupę dostaniesz. Szwy się zdejmie i już:diabloti:[/quote] Podziałało :evil_lol:......Szwy się zdjęło i już. Quote
shirrrapeira Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Nie wiem czy mogę, bo to galeria zwierząt, ale chciałabym się pochwalić pierścionkiem zaręczynowym jaki dostałam...Chciałabym abyście zobaczyli jak mój najdroższy się postarał. To były najpiękniejsze chwile w moim życiu... On o godzinie 1:49 31 grudnia a właściwie już 1 stycznia dokładnie rok po tym jak się do mnie odezwał i postanowił być ze mną. Padł przede mną na kolana i poprosił o rękę ze łzami w oczach a ja prawie płacząc powiedziałam tak. I taki jest wyraz Jego miłości do mnie. Kocham Go za to. To jest zwykła cyrkonia, niektórzy pewnie powiedzą, że za tani, że nie z brylantem, ale dla mnie najważniejsze jest to, że dany z miłości i dla mnie najpiękniejszy... Tylko moje paluszki brzydkie, bo mi puchną... [IMG]http://images42.fotosik.pl/46/c309e97d1c3f8205med.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Bila']A wetka, no cóż, będzie miała szczęście - przeżyje;)[/quote] Trafiłem dzisiaj na profesora. Gacek oczywiście nie dał się zbadać i stojąc na tylnych łapkach starał schować głowę w mój kołnierz. Tym samym odsłonił doopkę w którą od razu jaśka dostał. Wg profesora wszystko wygląda dobrze. Wklęsłośc rogówki już prawie ustąpiła. Zostało tylko zmętnienie, z którym od jutra bedziemy walczyć kropelkami. Kontola za tydzień, ale pocieszono mnie, że jak będę wkraplał, to wszystko będzie dobrze :multi: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='agata-air']Trzymam kciuki za Gacka ;)[/quote] Dobrze trzymałaś :razz: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='evaxon']czesc jestem wrócona :loveu:[/quote] a już myślałem, że Ciebie wilcy złapali :loveu: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='shirrrapeira']Nie wiem czy mogę, bo to galeria zwierząt, ale chciałabym się pochwalić pierścionkiem zaręczynowym jaki dostałam...Chciałabym abyście zobaczyli jak mój najdroższy się postarał. To były najpiękniejsze chwile w moim życiu... On o godzinie 1:49 31 grudnia a właściwie już 1 stycznia dokładnie rok po tym jak się do mnie odezwał i postanowił być ze mną. Padł przede mną na kolana i poprosił o rękę ze łzami w oczach a ja prawie płacząc powiedziałam tak. I taki jest wyraz Jego miłości do mnie. Kocham Go za to. To jest zwykła cyrkonia, niektórzy pewnie powiedzą, że za tani, że nie z brylantem, ale dla mnie najważniejsze jest to, że dany z miłości i dla mnie najpiękniejszy... Tylko moje paluszki brzydkie, bo mi puchną... [IMG]http://images42.fotosik.pl/46/c309e97d1c3f8205med.jpg[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Shirrrka :calus: ... miłości nie mierzy się zasobnością kieszeni ... TUTAJ NAJWAZNIEJSZE SĄ INTENCJE .... ja mój zaręczynowy też mam z CYRKONIĄ ...na dodatek srebro platerowane .. zupełny kosmos ;)....potem dostałam jeszcze taki oficjalny złoty .... i wiesz co ...ten pierwszy noszę do dziś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']a już myślałem, że Ciebie wilcy złapali :loveu:[/quote] mnie? no co ty :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Trafiłem dzisiaj na profesora. Gacek oczywiście nie dał się zbadać i stojąc na tylnych łapkach starał schować głowę w mój kołnierz. Tym samym odsłonił doopkę w którą od razu jaśka dostał. Wg profesora wszystko wygląda dobrze. Wklęsłośc rogówki już prawie ustąpiła. Zostało tylko zmętnienie, z którym od jutra bedziemy walczyć kropelkami. Kontola za tydzień, ale pocieszono mnie, że jak będę wkraplał, to wszystko będzie dobrze :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a rączków Ci nie zje :razz::razz::evil_lol: MUSI być dobrze :multi: jak tyle Ciotków :kciuki: trzyma ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]u mnie było tylko -5 :p[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]i co i co jak wetka ......jak Gacuś :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Wetka była tylko asystentką, więc się Jej upiekło :evil_lol: Chłopak humorek odzyskał i szaleje jak nowy.....już dzisiaj ganiał za Argonem. No i nareszcie może się przylulać, czego ostatnio mu brakowało:p Quote
Bila Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Podziałało :evil_lol:......Szwy się zdjęło i już.[/quote] Mniodzio i jak oczko???????? Quote
Bila Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Trafiłem dzisiaj na profesora. Gacek oczywiście nie dał się zbadać i stojąc na tylnych łapkach starał schować głowę w mój kołnierz. Tym samym odsłonił doopkę w którą od razu jaśka dostał. Wg profesora wszystko wygląda dobrze. Wklęsłośc rogówki już prawie ustąpiła. Zostało tylko zmętnienie, z którym od jutra bedziemy walczyć kropelkami. Kontola za tydzień, ale pocieszono mnie, że jak będę wkraplał, to wszystko będzie dobrze :multi:[/quote] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bosko:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]SzCzekam niecierpliwie na jakieś wieści z Gackolandii:evil_lol: : Jak Gacuś i jak wetka- żyje?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]P.S. Bossszzz jaki zapieprz miałam w pracy.......ale powoli się odgrzebuję:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No to już chyba wszystko wiesz :lol: Zasypało Ciebie i szuflą machałaś? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='shirrrapeira']Nie wiem czy mogę, bo to galeria zwierząt, ale chciałabym się pochwalić pierścionkiem zaręczynowym jaki dostałam...Chciałabym abyście zobaczyli jak mój najdroższy się postarał. To były najpiękniejsze chwile w moim życiu... On o godzinie 1:49 31 grudnia a właściwie już 1 stycznia dokładnie rok po tym jak się do mnie odezwał i postanowił być ze mną. Padł przede mną na kolana i poprosił o rękę ze łzami w oczach a ja prawie płacząc powiedziałam tak. I taki jest wyraz Jego miłości do mnie. Kocham Go za to. To jest zwykła cyrkonia, niektórzy pewnie powiedzą, że za tani, że nie z brylantem, ale dla mnie najważniejsze jest to, że dany z miłości i dla mnie najpiękniejszy... Tylko moje paluszki brzydkie, bo mi puchną... [/quote] Noooooo....gratulacje :multi::loveu:.....dzieci się na tym wątku rodzą, to i czas chyba na śluby :lol: Na brylanciki to jeszcze przyjdzie czas ;) Czemu masz go na lewej ręce? Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Wetka była tylko asystentką, więc się Jej upiekło :evil_lol: Chłopak humorek odzyskał i szaleje jak nowy.....już dzisiaj ganiał za Argonem. No i nareszcie może się przylulać, czego ostatnio mu brakowało:p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj to dziś dzień tulkający :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='evaxon']mnie? no co ty :evil_lol:[/quote] jakieś wrzaski w niedzielę w lesie słyszałem :evil_lol: Quote
Recommended Posts