Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Bila napisał(a):Dziewczynki, idę zakładać na siebie, co mam cieplejszego i lete biszkopta wybiegać. To do sklikania:hand:.Na razie a ja lecę do moich farbek, bo coś czuję, że mam ADHD rączek i muszę nimi poruszać :evil_lol: Biluś, miłego spaceru z Bilbkiem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Bila napisał(a):No ja w tej nie mogę:shake::shake:. genialnie wychodzi mi tylko fastryga:evil_lol: ja też nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Iv się nabija:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Selket napisał(a):ja też nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Iv się nabija:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No popatrz, a już myślałam, że ty taka zmyślna igłowo bestia jesteś:evil_lol: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Dziewczynki, idę zakładać na siebie, co mam cieplejszego i lete biszkopta wybiegać. To do sklikania:hand:.Na razie Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Bila napisał(a):No popatrz, a już myślałam, że ty taka zmyślna igłowo bestia jesteś:evil_lol: :shake::shake::shake: jestem beznadziejna w robotach kobiecych:shake: Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 :crazyeye:jakie gaduły ...poszłam na kawusię do TZta a tu tyle stron przybyło :razz::razz: Quote
apple Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']cześć Gwiazdo :multi: :loveu: :loveu: jak oprzytomniejesz to wróć tu :cool1: :diabloti::B-fly:Jestem:B-fly: Bila No jak trzy godziny we fryzjerni siedziałaś, to gdzie masz mieć siły. Fotę miałaś dać nowej koafiury i gdzie jest pytam:mad:To nie fryzjer mnie zmęczył ino jeden taki Sylwester...mówię Wam nachalny facio:roll: A fryzura wcale nie nowa.....odświeżona tylko nieco;) Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Melduję jakby co, że żyję - tylko mi rano laptok był padł i jadę na zapasowym i na naprędce sklejonym necie :shake:....nie mam gg, ani dostępu do zdjęć czy dokumentów. Czyli jest mnie pół :placz: Do tego ta goopia klawiatura :roll: Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Melduję jakby co, że żyję - tylko mi rano laptok był padł i jadę na zapasowym i na naprędce sklejonym necie :shake:....nie mam gg, ani dostępu do zdjęć czy dokumentów. Czyli jest mnie pół :placz: Do tego ta goopia klawiatura :roll: :glaszcze: o bidulku Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Bila napisał(a):A co w laptopie masz inną? Ten ma taką jakąś wielką :crazyeye:.........:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Alicja']:glaszcze: o bidulku No sama widzisz :shake:......mam tylko to co w necie :placz: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='apple']:B-fly:Jestem:B-fly: To nie fryzjer mnie zmęczył ino jeden taki Sylwester...mówię Wam nachalny facio:roll: Po pysku mu trzeba było:olympic: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 No to i ja jestem po tej "godzince". :eviltong: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Menrzuś napisał(a):Melduję jakby co, że żyję - tylko mi rano laptok był padł i jadę na zapasowym i na naprędce sklejonym necie :shake:....nie mam gg, ani dostępu do zdjęć czy dokumentów. Czyli jest mnie pół :placz: Do tego ta goopia klawiatura :roll: ojejku :crazyeye: jesteś tylko połowiczny :placz: i w dodatku nie nabyłeś się długo coś :roll: Biedny Menrzuś :glaszcze: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Bila napisał(a):Po pysku mu trzeba było:olympic: dobrze radzisz Cioteczka .....:diabloti: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 tomcug napisał(a):No to i ja jestem po tej "godzince". :eviltong: Widzę, że w Nowym Roku godziny też mają nowy wymiar :cool1: :multi: :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 a tak w ogóle to Dobry wieczór :loveu::loveu::loveu: przyszłam tak se luknąć co tu się dzieje i pogwiazdorzyć chwilkę :cool3: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 tomcug napisał(a):Dobry wieczór! Jak na razie to widzę monolog, wszyscy wymiękli po Sylwku, kaca leczą pewnie. :evil_lol: albo zakwasy po tańcach :evil_lol: czasem trzeba i pomonologować, żeby sprowokować :cool1: :cool3: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']a tak w ogóle to Dobry wieczór :loveu::loveu::loveu: przyszłam tak se luknąć co tu się dzieje i pogwiazdorzyć chwilkę :cool3: Dobry wieczór! Jak na razie to widzę monolog, wszyscy wymiękli po Sylwku, kaca leczą pewnie. :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Iv_ napisał(a):ojejku :crazyeye: jesteś tylko połowiczny :placz: i w dodatku nie nabyłeś się długo coś :roll: Biedny Menrzuś :glaszcze: buuuuuuuuu.....nawet emotki od Ciebie i Ali mi się nie wyświetlają :placz: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Menrzuś napisał(a):buuuuuuuuu.....nawet emotki od Ciebie i Ali mi się nie wyświetlają :placz: boszszszsz :roll: no nie płakaj już :calus: a ja tak sie zastanawiałam co mi gg olewasz :roll: a tu se kompa zepsował tylko :eviltong: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Iv_ napisał(a):boszszszsz :roll: no nie płakaj już :calus: a ja tak sie zastanawiałam co mi gg olewasz :roll: a tu se kompa zepsował tylko :eviltong: Fajnie Menrzusiowi nowy rok się zaczął. :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 tomcug napisał(a):Dobry wieczór! Jak na razie to widzę monolog, wszyscy wymiękli po Sylwku, kaca leczą pewnie. :evil_lol: Ja dzisiaj miałem informatyczny dzień. Możesz sobie wyobrazić jak on wyglądał po Sylwestrze :shake:................:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Iv_ napisał(a):boszszszsz :roll: no nie płakaj już :calus: a ja tak sie zastanawiałam co mi gg olewasz :roll: a tu se kompa zepsował tylko :eviltong: I znowu emotki nie widać.....:-( Musiałem coś zeskanować - podłączyłem skanera i sruuuuuuuu......cUś się zapętliło i doopa blada:roll: Quote
Recommended Posts