Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']Jestem tadaaaaammmmmmm to ja :multi: Wasza ukochana gwiazda

błeheheheeeeee :diabloti:

Cześć Dziewczyny :loveu: :loveu: :loveu:

a Rodzynka wciąż brak :shake: :roll: :roll:No własnie.....błeheheheheheeee:evil_lol:

Trafiłaś tu tylko za sprawą mojego blasku....i po moich śladach szłaś:evil_lol: Tak to bys nie trafiła....bo ciemnica i pustka tu straszliwa była....ale się tym zajęłam...spoko:p

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']No własnie.....błeheheheheheeee:evil_lol:

Trafiłaś tu tylko za sprawą mojego blasku....i po moich śladach szłaś:evil_lol: Tak to bys nie trafiła....bo ciemnica i pustka tu straszliwa była....ale się tym zajęłam...spoko:p

Dziękuję ślicznie :multi: że Twój złoty blask oświetlił mi drogę i mogłam tu bezproblemowo trafić :p ooooo Jabłuszkowa jaka Ty uczynna kobieta :modla: :modla: :modla:

:roll: :diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
:loveu::loveu:

no gdzie byłaś, jak Ciebie nie było? :mad: :eviltong: noooooooooo:obrazic: :roll:

Smarkałam:cool3:, churchlałam,piłam Gripex i zużytkowałam całą rolkę papieru toaletowego, bo chusteczek zabrakło:diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
:crazyeye: i myślisz, że nas......pożre jak wróci :cool3: schrupie z kosteczkami :razz:

:diabloti:

Kto wie:diabloti:, jak juz wykończył resztę śledzi, to może być z nami krucho:cool3:. Chyba że po świątecznym obżarstwie nam odpuści:evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
ojojoj :shake: to byłaś Bidulka :placz: :calus:

ale żeby nawet na słówko ze mną tu nie zajrzeć ...:angryy: :angryy: :obrazic:

Jak byłam, to Ciebie nie było:mad:.

Posted

[quote name='Bila']Cześć:multi::multi::loveu::loveu:

:loveu::loveu:

no gdzie byłaś, jak Ciebie nie było? :mad: :eviltong: noooooooooo:obrazic: :roll:

Posted

jbk napisał(a):
Blask Jabłuszka rozświetla ciemne chwile naszego życia......

zaczyna się jak wstęp do........horroru :cool3: :evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Przyjdzie, zgłodniały naszego towarzystwa jak ... hiena albo inny sęp:evil_lol:

:crazyeye: i myślisz, że nas......pożre jak wróci :cool3: schrupie z kosteczkami :razz:

Posted

Iv_ napisał(a):
:hmmmm: śledzików to chyba już nie ma :shake: bo coś mówił, że sama końcówka mu została i trochę popłakiwał z tego powodu :razz:
ale Ala miała mu troszkę podesłać, ponoć ma większą ilość jeszcze :cool1:

ale bym śledzika zjadła :cry::cry::cry:

Ja też:placz::placz::placz:, a jem chleb z serem:angryy:

Posted

Bila napisał(a):
Smarkałam:cool3:, churchlałam,piłam Gripex i zużytkowałam całą rolkę papieru toaletowego, bo chusteczek zabrakło:diabloti:

ojojoj :shake: to byłaś Bidulka :placz: :calus:

ale żeby nawet na słówko ze mną tu nie zajrzeć ...:angryy: :angryy: :obrazic:

Posted

Bila napisał(a):
Kto wie:diabloti:, jak juz wykończył resztę śledzi, to może być z nami krucho:cool3:. Chyba że po świątecznym obżarstwie nam odpuści:evil_lol:

:hmmmm: śledzików to chyba już nie ma :shake: bo coś mówił, że sama końcówka mu została i trochę popłakiwał z tego powodu :razz:
ale Ala miała mu troszkę podesłać, ponoć ma większą ilość jeszcze :cool1:

ale bym śledzika zjadła :cry::cry::cry:

Posted

Iv_ napisał(a):
a ja płatki owsiane na wodzie :roll:

Alaaaaaaa daj śledzika :cry:.......prosimy pięknie :modla: :razz:

Pewnie zjadła już:angryy::angryy:

Posted

Iv_ napisał(a):
to trza było na mnie poczekać :eviltong: :p

Smarki mnie wykończyły:oops::oops:, nie dałam rady. Teraz letę przyoblec się w co można i biszkoptowego trzeba wybiegać i chusteczki kupić:diabloti:. To na razie. Ale jakby Ala te śledzie przyniosła, to zostaw trochę dla mnie:roll:

Posted

Bila napisał(a):
Ja też:placz::placz::placz:, a jem chleb z serem:angryy:

a ja płatki owsiane na wodzie :roll:

Alaaaaaaa daj śledzika :cry:.......prosimy pięknie :modla: :razz:

Posted

Iv_ napisał(a):
Ja też nienawidzę kataru :mad:
Miłego biegania z Bilbusiem :loveu:
jak będą śledziki to ja się z Tobą podzielę :eating: chociaż powiem trudno mi będzie :roll: bo ślina mi już cieknie jak pomyślę o śledziku :p:cool3:
ale nie będę taka.....taka wiśnia :diabloti:

To dobrze, bo wolę czereśnie:diabloti:. Letę

Posted

Bila napisał(a):
Pewnie zjadła już:angryy::angryy:

:hmmmm: to może Ala zrobiłaby nowe i nam podesłała :razz::razz:

bo jakoś ja mam lenia w nowym roku :roll: :roll: ale apetyt mi dopisuje :evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Smarki mnie wykończyły:oops::oops:, nie dałam rady. Teraz letę przyoblec się w co można i biszkoptowego trzeba wybiegać i chusteczki kupić:diabloti:. To na razie. Ale jakby Ala te śledzie przyniosła, to zostaw trochę dla mnie:roll:

Ja też nienawidzę kataru :mad:
Miłego biegania z Bilbusiem :loveu:
jak będą śledziki to ja się z Tobą podzielę :eating: chociaż powiem trudno mi będzie :roll: bo ślina mi już cieknie jak pomyślę o śledziku :p:cool3:
ale nie będę taka.....taka wiśnia :diabloti:

Posted

Wy tu sobie fajnie gaworzycie a mnie pozbawiono internetu!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad:
Wiecie, bez jedzenia można żyć, bez chłopa też (Manrzuś mi tu zaraz pałą przywali), ale bez netu, mieeeeeeeeeeeee :angryy::angryy::angryy:.
No to spadam, bo awaria potrwa nie wiadomo do kiedy a przez modem to trochę kosztuje. :-(

Posted

tomcug napisał(a):
Wy tu sobie fajnie gaworzycie a mnie pozbawiono internetu!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad:
Wiecie, bez jedzenia można żyć, bez chłopa też (Manrzuś mi tu zaraz pałą przywali), ale bez netu, mieeeeeeeeeeeee :angryy::angryy::angryy:.
No to spadam, bo awaria potrwa nie wiadomo do kiedy a przez modem to trochę kosztuje. :-(

:shake: życie bez internetu to ciężka sprawa :shake: współczuję Ci Cioteczka :calus:
nie masz wyjścia:niewiem: musisz zająć się innymi sprawami :razz: może jakieś sprzątanko, czy inne zaległości odkładana na tzw, "święty nigdy" :evil_lol:

ale szybko do nas wracaj :multi: popypłamy sobie troszkę :cool1:

Posted

[quote name='Alicja']:shake: nie zjadła ..cały czas ma :p
a teraz pichci pizzę :p
Ala dobijasz mnie :mdleje: bo masz jeszcze śledziki, które ja bym zjadła, a ja ich nie mam :roll: i w dodatku robisz pizzę, a ja takich rzeczy nie moge jeść, bo mi pupa rośnie jak nie kontroluje co jem :cry::cry::cry: a pizza to same węglowodany :roll:

Posted

Iv_ napisał(a):
Ala dobijasz mnie :mdleje: bo masz jeszcze śledziki, które ja bym zjadła, a ja ich nie mam :roll: i w dodatku robisz pizzę, a ja takich rzeczy nie moge jeść, bo mi pupa rośnie jak nie kontroluje co jem :cry::cry::cry: a pizza to same węglowodany :roll:

Ale jakie dobre te węglowodany:multi:.

Jakaś epidemia z tym odciętym netem:shake:. Cioteczkę Tomcugową odłączyło:shake:.

Posted

[quote name='Iv_']Ala dobijasz mnie :mdleje: bo masz jeszcze śledziki, które ja bym zjadła, a ja ich nie mam :roll: i w dodatku robisz pizzę, a ja takich rzeczy nie moge jeść, bo mi pupa rośnie jak nie kontroluje co jem :cry::cry::cry: a pizza to same węglowodany :roll:

:roll: nie dobijam przeca .... tylko piszę :oops:.... ja uwielbiam pizzę ... ale na grubaśnym europejskim cieście :multi:...taką mniammmmm ciasto z dodatkiem czosnku i oregano ...cała pizza łapie wspaniały aromacik