apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Już Ty lepiej nie kracz :eviltong: A bo Ty jakiś taki dziwny model :diabloti: ma krzepę dziewczyna - moja krew :loveu:Kraaaaa kraaaaaaaa:evil_lol:;):eviltong:Żartowałam :roll: No ja jestem special edition Bossszzz jak ty masz taką krew.....to ja pikole....chciała bym Cię widzieć jak byłeś dzieckiem:evil_lol: Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Już się nie tłumacz - tylko winny się tłumaczy :diabloti: Że jest fachurą to wiem....gdzieś tu był Ali życiorys - takie CV na forum ADHD :evil_lol:Pffffff...już wypowiedzieć się nie można:obrazic: hahahahahaha poszukaj.....chętnie poczytam:evil_lol: Alicja do psychiatryka z dzieckami nie wpuszczają a ja Alutki samej nie zostawię :razz::razz:SzCzwaniula:eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']Od Sylwestrów i innych potupanek mam babcie.................wiec nie muszę sie pozbywać:eviltong:.......A do Ali chciałam moją Alutkę podrzucić bo któż jak nie inna Alicja da sobie z nią lepiej rade.....i do tego Ala Duża jestw tej dziedzinie fachurą jakich mało:razz: Już się nie tłumacz - tylko winny się tłumaczy :diabloti: Że jest fachurą to wiem....gdzieś tu był Ali życiorys - takie CV na forum ADHD :evil_lol: Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Menrzuś']A myślałem, że napiszesz: ćwir, ćwir :evil_lol: Pewnie tak....tylko instrukcję obsługi diabli wzięli :diabloti: Wstyd było mi się przyłączyć do wspomnień Ali :oops: Wiedziałam dlatego własnie kraaaa kraaa:diabloti: eeeeee ale ja nieskomplikowana jestem:roll::evil_lol: Eeee tam wstyd...od kiedy ty taki wstydniś jesteś:razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']Kraaaaa kraaaaaaaa:evil_lol:;):eviltong:Żartowałam :roll: No ja jestem special edition Bossszzz jak ty masz taką krew.....to ja pikole....chciała bym Cię widzieć jak byłeś dzieckiem:evil_lol: A myślałem, że napiszesz: ćwir, ćwir :evil_lol: Pewnie tak....tylko instrukcję obsługi diabli wzięli :diabloti: Wstyd było mi się przyłączyć do wspomnień Ali :oops: Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Menrzuś']To ja się tak nie bawię, bo Ty wszystko wiesz :eviltong: noooooooooooooooooooooooooooo :mdleje: Od zawsze - to Agniecha taka odważna :roll:Ojjjj no zawsze jest ktoś kto wie lepiej:p.....pogódź sie z tym:evil_lol: Cooooooooooooo?:roll: Wstawaj! Nos Ci się rozplaska:roll: To ja wywołuję Agniechę do odpowiedzi:razz: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple'] Wiedziałam dlatego własnie kraaaa kraaa:diabloti: eeeeee ale ja nieskomplikowana jestem:roll::evil_lol: Eeee tam wstyd...od kiedy ty taki wstydniś jesteś:razz::diabloti: To ja się tak nie bawię, bo Ty wszystko wiesz :eviltong: noooooooooooooooooooooooooooo :mdleje: Od zawsze - to Agniecha taka odważna :roll: Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Idę ochłonąć na spacerkach :roll: To rozplaskany Ci się nie widzi? :razz::evil_lol: Schowała się gdzieś tak jeNdza.....i to w takim momencie :placz: Ja też muszę śmigać......paaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']Ojjjj no zawsze jest ktoś kto wie lepiej:p.....pogódź sie z tym:evil_lol: Cooooooooooooo?:roll: Wstawaj! Nos Ci się rozplaska:roll: To ja wywołuję Agniechę do odpowiedzi:razz: Idę ochłonąć na spacerkach :roll: To rozplaskany Ci się nie widzi? :razz::evil_lol: Schowała się gdzieś tak jeNdza.....i to w takim momencie :placz: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']Ja też muszę śmigać......paaaaaaaaa:loveu: No to śmigamy :razz:.....paaaaaaaaaaaaaaaa:multi::loveu: Quote
jbk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Chciałam się wkręcić w rozmowę, ale te posty poskakane mi to uniemożliwiły zupełnie.... No dobra, przyznaję się, nie chce mi się szukać kolejności ;) Witka Menrzusiu :) Quote
e.v.a Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 eeeee a co tu tak cicho:razz::razz::razz::razz: Quote
Iv_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dobry wieczór :multi: :loveu: :shake: cisza i pustka dookoła :roll: Quote
e.v.a Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Iv_ napisał(a):Dobry wieczór :multi: :loveu: :shake: cisza i pustka dookoła :roll: :roll::roll::roll::roll:dziwna sprawa Quote
jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 I rano też cisza? Coś tu dziwnego wkoło dzieje się..... :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Selket']Cześć.................. Sześć....... Czy to nowa forma transportu? :razz: Quote
Alicja Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś pewnie ciasteczko piecze ;) Dobereczek :hand: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='evaxon']eeeee a co tu tak cicho:razz::razz::razz::razz: eeeee a co tu tak cicho:razz::razz::razz::razz: Dobry wieczór :multi: :loveu: :shake: cisza i pustka dookoła :roll: :roll::roll::roll::roll:dziwna sprawa I rano też cisza? Coś tu dziwnego wkoło dzieje się..... :diabloti: Nie mówcie, że kogoś było brak :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Alicja']Menrzuś pewnie ciasteczko piecze ;) Dobereczek :hand: Przepisa nie mam :shake: Witanko Alu :multi::loveu: Quote
jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Brakowało Cię tu, Menrzusiu, piekielnie :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 jbk napisał(a):Brakowało Cię tu, Menrzusiu, piekielnie :diabloti: Taaaa.....pewnie. Ktoś coś miał słać, a tu nic- mygła za oknem :shake: Takie to było brakowanie :eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Przepisa nie mam :shake: Witanko Alu :multi::loveu: :oops:...dziś wysyłam PW ;) Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Alicja']:oops:...dziś wysyłam PW ;) Spoko....w poniedziałek bym spróbował zrobić ;) Quote
Selket Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Alicja']:oops:...dziś wysyłam PW ;) Ala no wiesz, PRZESADZIŁAŚ :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Przepisem się nie podzielić :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Recommended Posts