Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 evaxon napisał(a):tak tez myslalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To co się pytasz :eviltong: Lepiej z kręgosłupkiem? Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Ty, szkalujący Menrzusiu:evil_lol:, fajne te alfowe foty. Tylko mi tu nie pisz, że to zasługa modeli:cool3:. Myślisz, że Iv kontuzjowana? No ale przecież noga nie klika:diabloti: A ile fotek musiałem wywalić, to się nie pytasz? :diabloti: Widać nie wypada się Jej czołgać do kompa :roll::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):To co się pytasz :eviltong: Lepiej z kręgosłupkiem? :evil_lol: dla zasady :eviltong: no nie wiem sama:roll: lepiej ale bez rewelacji :roll:najgorzej w pracy bylo teraz troche lepiej, wczoraj cala noc nie spalam budzilam sie co pol godziny i umieralam ... mam nadzieje ze dzis przespie chodz pol :roll: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 evaxon napisał(a)::evil_lol: dla zasady :eviltong: no nie wiem sama:roll: lepiej ale bez rewelacji :roll:najgorzej w pracy bylo teraz troche lepiej, wczoraj cala noc nie spalam budzilam sie co pol godziny i umieralam ... mam nadzieje ze dzis przespie chodz pol :roll: Aaaaaa.....chyba że :evil_lol: współczuję bidulko :glaszcze: a z kręgosłupem nie ma żartów :shake: Może jakiegoś masażysty szukasz? :razz:......;) Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):A ile fotek musiałem wywalić, to się nie pytasz? :diabloti: Pewnie, że nie, bo znam odpowiedź:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Aaaaaa.....chyba że :evil_lol: współczuję bidulko :glaszcze: a z kręgosłupem nie ma żartów :shake: Może jakiegoś masażysty szukasz? :razz:......;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo dzisiaj w pracy 3 chetnych bylo :grin: wiesz... uzdrowiciele rece ktore lecza:grin: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Pewnie, że nie, bo znam odpowiedź:evil_lol: To ciiiiiiiiiiiiii :roll: :evil_lol: Następne kilkadziesiąt fotek i pare filmików obrabiam - jutro przynajmniej część będzie gotowa :razz: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo dzisiaj w pracy 3 chetnych bylo :grin: wiesz... uzdrowiciele rece ktore lecza:grin: No sama widzisz jak wiedza medyczna w ludziach rośnie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):No sama widzisz jak wiedza medyczna w ludziach rośnie :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa az strach sie bac co oni jeszcze potrafia:grin: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo dzisiaj w pracy 3 chetnych bylo :grin: wiesz... uzdrowiciele rece ktore lecza:grin: Hm urodzaj Kaszpirowskich:evil_lol: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a): Następne kilkadziesiąt fotek i pare filmików obrabiam - jutro przynajmniej część będzie gotowa :razz: No ja od rana będę wysuwać żadania:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa az strach sie bac co oni jeszcze potrafia:grin: Grunt, że poznali arkana masażu :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):No ja od rana będę wysuwać żadania:cool3: To te już są stare? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Hm urodzaj Kaszpirowskich:evil_lol: Kaszpirowski to tylko liczył, a Ci to od razu z łapami :diabloti: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):To te już są stare? :crazyeye: No jasne:evil_lol::diabloti: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Kaszpirowski to tylko liczył, a Ci to od razu z łapami :diabloti: No chociaż się z rosyjskiej matematyki można było podciągnąć:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):No jasne:evil_lol::diabloti: Jeszcze Jabłuszkowa, Iv...może Iza - muszą zagadać :eviltong: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Cyknąłeś jakieś nowe zdjątka:cool3:. Bo wiesz te z rana, to już stare :evil_lol:. I patrz, gdzie nasza Elastyczna:roll:? Cześć Wszystkim Cioteczkom I Wujkowi :loveu: :loveu: :loveu: żem przyszła już :cool3: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):No chociaż się z rosyjskiej matematyki można było podciągnąć:evil_lol: Ale on tylko do dwudziestu umiał liczyć :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Jeszcze Jabłuszkowa, Iv...może Iza - muszą zagadać :eviltong: o czym? na jaki temat? bo dopiero zaczynam czytać co tu naskrobaliście :roll: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):Cześć Wszystkim Cioteczkom I Wujkowi :loveu: :loveu: :loveu: żem przyszła już :cool3: Już się doczołgałaś? :crazyeye: Witanko :sweetCyb::sweetCyb: Quote
e.v.a Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Kaszpirowski to tylko liczył, a Ci to od razu z łapami :diabloti: buahahahahahah :grin: no wlasnie Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):o czym? na jaki temat? bo dopiero zaczynam czytać co tu naskrobaliście :roll: Masz 5 minut na nadrobienie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 evaxon napisał(a):buahahahahahah :grin: no wlasnie ...a to najpierw trzeba pogadać.....przecież kobieta ma też duszę :razz: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Myślisz, że Iv kontuzjowana? No ale przecież noga nie klika:diabloti: Jaka kontuzjowana :crazyeye: ja w pracy byłam po południu :eviltong: Quote
Recommended Posts