e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):a czemu aż taki poślizg? - im szybciej, tym lepiej. Szkoda czasu ;) ochh ciiiii jak mowie ze za dwa dni to za dwa dni:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a):ochh ciiiii jak mowie ze za dwa dni to za dwa dni:diabloti::diabloti::diabloti: dobra....jestem ciiiiiii :eviltong: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):dobra....jestem ciiiiiii :eviltong: :diabloti:nooooooo dobry robaczek dobry :loveu::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a)::diabloti:nooooooo dobry robaczek dobry :loveu::evil_lol: Szczególnie na haczyku :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Szczególnie na haczyku :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:ejjjjj czemu nie spisz? Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:ejjjjj czemu nie spisz? Czy to już jutro? :crazyeye: Śmigaj do łózka, bo rano cyferki bedą Ci sie mylić :mad: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Czy to już jutro? :crazyeye: Śmigaj do łózka, bo rano cyferki bedą Ci sie mylić :mad: :obrazic: to nie fer Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a)::obrazic: to nie fer a tam - zaraz nie fer.....o oczka trzeba dbać. No i żeby zmarszek nie było :razz: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):a tam - zaraz nie fer.....o oczka trzeba dbać. No i żeby zmarszek nie było :razz: ale to przez poduszke :roll::roll::roll: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a):ale to przez poduszke :roll::roll::roll: to połóż ją pod głowę, a nie na twarz :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):to połóż ją pod głowę, a nie na twarz :evil_lol: :splat: to teraz mi to mowisz? Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a)::splat: to teraz mi to mowisz? a kiedy? na dzieńdobry???? Od razu bym w twarz dostał :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Kołysanka dla Efffci Idzie niebo ciemną nocą, ma w fartuszku pełno gwiazd. Gwiazdy błyszczą i migocą, aż wyjrzały ptaszki z gniazd. Jak wyjrzały - zobaczyły i nie chciały dalej spać, kaprysiły, grymasiły, żeby im po jednej dać! Gwiazdki nie są do zabawy, tożby nocka była zla! Psst! Usłyszy kot kulawy! Cicho bądźcie - a, a, a.... Quote
apple Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 evaxon napisał(a):a co ty lojalna jola jestes??:roll::roll:Nooooo:roll: Menrzuś napisał(a):Melduję, że trzy szambiarskie pompy chyba sie wreszcie zatkały :mdleje: Bezapelacyjnym miSzczem okazał sie oczywiście Gacek. Na szczęście pokój oszczędził, ale w sypialni i przedpokoju to smród wszedł aż w tynk. A ten mały smrodek niczym sie nie przejmuje i szaleje dalej :lol: Zapowiada się, że dzisiejszej nocy się chyba wreszcie wyśpimy :pI co Smekta pomogła czy samo przeszło:razz: A tak w ogóle to już jestem:multi:Ale ciebie nie ma:roll: Quote
Menrzuś Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 apple napisał(a):Nooooo:roll: I co Smekta pomogła czy samo przeszło:razz: A tak w ogóle to już jestem:multi:Ale ciebie nie ma:roll: Możliwe, że pomogło, chociaż jak podaliśmy to juz się spraw powoli klarowała. Grunt, że juz po wszystkim. Jak to mnie nie ma? Może Ci się moja zielona lamka przepaliła? :razz: Dzieńdoberek :loveu: Quote
apple Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Menrzuś napisał(a):Możliwe, że pomogło, chociaż jak podaliśmy to juz się spraw powoli klarowała. Grunt, że juz po wszystkim. Jak to mnie nie ma? Może Ci się moja zielona lamka przepaliła? :razz: Dzieńdoberek :loveu:No teraz widzę ze jesteś:multi: To ciesze sie ze piesy już na chodzie i nie przeciekaja:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 apple napisał(a):No teraz widzę ze jesteś:multi: To ciesze sie ze piesy już na chodzie i nie przeciekaja:evil_lol: :multi: Ano nie przeciekają......chociaż zaworki Argona trzymały do końca :evil_lol:....aż zmarszczek na faflach dostawał - ale wytrzymał :diabloti: Quote
apple Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Menrzuś napisał(a)::multi: Ano nie przeciekają......chociaż zaworki Argona trzymały do końca :evil_lol:....aż zmarszczek na faflach dostawał - ale wytrzymał :diabloti:Biedny:shake:....... a ty się nie naśmiewaj bo jeszcze ciebie to spotka:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 apple napisał(a):Biedny:shake:....... a ty się nie naśmiewaj bo jeszcze ciebie to spotka:evil_lol: Eeeee tam :lol:.....najgorsze to było z nim wyjśc na dwór - tak ciągnął na schodach, że na zakrętach nie wyrabiałem :roll: Quote
apple Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Menrzuś napisał(a):Eeeee tam :lol:.....najgorsze to było z nim wyjśc na dwór - tak ciągnął na schodach, że na zakrętach nie wyrabiałem :roll:Buhahahahahahahaha dobrze że gdzieś nie zaczepiłeś bo by cię wyrwał z barierka:evil_lol: Quote
Agniest Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Menrzuś napisał(a):Melduję, że trzy szambiarskie pompy chyba sie wreszcie zatkały :mdleje: Bezapelacyjnym miSzczem okazał sie oczywiście Gacek. Na szczęście pokój oszczędził, ale w sypialni i przedpokoju to smród wszedł aż w tynk. A ten mały smrodek niczym sie nie przejmuje i szaleje dalej :lol: Zapowiada się, że dzisiejszej nocy się chyba wreszcie wyśpimy :p :evil_lol: i jak minęła nocka ;) Quote
Menrzuś Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahahahaha dobrze że gdzieś nie zaczepiłeś bo by cię wyrwał z barierka:evil_lol: Śmiej się - wszystkie drzwi się otwierały, bo sąsiedzi mysleli, że to brygada antyterrorystyczna "puka" do drzwi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Agniest napisał(a)::evil_lol: i jak minęła nocka ;) Trochę ciasno było, ale jedyne dźwięki jakie było słychać, to potrójne chrapanko :evil_lol:.....Gacek jak na prawdziwego buldożka już zaczyna pochrapywać :roll: Quote
apple Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Menrzuś napisał(a):Śmiej się - wszystkie drzwi się otwierały, bo sąsiedzi mysleli, że to brygada antyterrorystyczna "puka" do drzwi :evil_lol:No domyślam sie.......i domyślam sie co sobie pomyśleli widząc ciebie na schodach w srodku nocy......kilka razy:evil_lol: Dobra kochani miło sie gawędzi ale niestety muszę uciekać.....pobyć troche mamą bo moja mała sie tutaj domaga;) Menrzusiu u mnie kilka aktualnym fotek tej małej złośnicy.......:evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 apple napisał(a):No domyślam sie.......i domyślam sie co sobie pomyśleli widząc ciebie na schodach w srodku nocy......kilka razy:evil_lol: Dobra kochani miło sie gawędzi ale niestety muszę uciekać.....pobyć troche mamą bo moja mała sie tutaj domaga;) Menrzusiu u mnie kilka aktualnym fotek tej małej złośnicy.......:evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Zaraz tam polecę :multi: Paaaaaaaa:loveu: Quote
Recommended Posts