Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']no jaka jeNdza przeca sam powiedziałes że cycuś:roll::evil_lol: Dopssszzzz juz doppszzz jak zwał tak zwał - niech bedzie że muszka:diabloti: boszszsz.......ręce opadają :mdleje: Quote
GoniaP Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 To paaaaaaaaaaa Wam!! Lecę po jogurt :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']boszszsz.......ręce opadają :mdleje:Mnie nie:shake::evil_lol: [quote name='GoniaP']To paaaaaaaaaaa Wam!! Lecę po jogurt :evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaaa lec leć i miłej zabawy;) Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 GoniaP napisał(a):To paaaaaaaaaaa Wam!! Lecę po jogurt :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko nóg nie połam :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']Mnie nie:shake::evil_lol: no i kto tu jest pcią słabszą? Quote
Iza i Avanti Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 GoniaP napisał(a):To paaaaaaaaaaa Wam!! Lecę po jogurt :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Goniu! Dzięki za cudnie pachnącą piwonię! :loveu: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']no i kto tu jest pcią słabszą? TY?:roll::diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Goniu! Dzięki za cudnie pachnącą piwonię! :loveu: a którą dziurką z kompa zapach wychodzi? powiedz, powiedz :razz: [quote name='apple']TY?:roll::diabloti: nareszcie się domyśliłaś......długo to trwało :shake::eviltong: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']a którą dziurką z kompa zapach wychodzi? powiedz, powiedz :razz: buahahahahahahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nareszcie się domyśliłaś......długo to trwało :shake::eviltong:wredziol:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']wredziol:loveu: No i nie chce powiedzieć.....bu no i rozsypał sie worek z komplementami......mmmmmmmmm :p Śmigam już :hand: Miłego wieczorku Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']No i nie chce powiedzieć.....bu ke????:razz: no i rozsypał sie worek z komplementami......mmmmmmmmm :p Zawsze do usług:loveu: Śmigam już :hand: Miłego wieczorkuNo leć leć- tobie też miłego:loveu: P.S. Pamiętaj o Jogurcie;):diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']No leć leć- tobie też miłego:loveu: P.S. Pamiętaj o Jogurcie;):diabloti: Już mi uszami ten jogurt wychodzi - nie dam rady więcej :shake::mdleje: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Dzisiaj Słońce Poznania (i okolic) ma imieninki :multi::multi: Wszystkiego dobrego......i jeszcze trochę więcej :loveu: Nie będę sie siłował na różyczki, bo i tak najładniejsza jest w Twoim ogrodzie........więc przyjmij coś skromniejszego :razz: Obyś miała dziś cudooooooowny dzień :multi::loveu: Quote
halbina Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 I ja życzę tego, co skryte i ukochane... oby się spełniło! Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Już mi uszami ten jogurt wychodzi - nie dam rady więcej :shake::mdleje:No co ty.............bądź mężczyzną- bądź dzielny:diabloti: Przyszłam sie przywitać:loveu: I lece dalej :cool1::cool1::cool1: P.S. Goniu - najlepszego :Rose: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']No co ty.............bądź mężczyzną- bądź dzielny:diabloti: No ale ileż mozna? Eeeeech ile to trzeba poświęceń, żeby skutek osiągnąć :evil_lol: Przyszłam sie przywitać:loveu: I lece dalej :cool1::cool1::cool1: Witankoooooooo :multi: Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']No ale ileż mozna? Eeeeech ile to trzeba poświęceń, żeby skutek osiągnąć :evil_lol: Witankoooooooo :multi: Taki juz was los:diabloti: Dobra śmigam do doktora:roll: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']Taki juz was los:diabloti: Dobra śmigam do doktora:roll: Już lepiej nie śmigaj tylko wyjątkowo potuptaj :p Powodzenia ;) Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Już lepiej nie śmigaj tylko wyjątkowo potuptaj :p Powodzenia ;)Mysle ze bede pełzać na placach- tak najmniej boli:roll: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']Mysle ze bede pełzać na placach- tak najmniej boli:roll: No bym Cię zaniósł, ale byś musiała parę godzin poczekać :razz: Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']No bym Cię zaniósł, ale byś musiała parę godzin poczekać :razz: Koffany jesteś:loveu: ale jakoś bede musiała dać rade sama:roll: Tylko przeraża mnie perspektywa dzisiaejszego dnia z Ala- juz nie daje rady:placz: Wszystko robię przez łzy:roll: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']Koffany jesteś:loveu: ale jakoś bede musiała dać rade sama:roll: Tylko przeraża mnie perspektywa dzisiaejszego dnia z Ala- juz nie daje rady:placz: Wszystko robię przez łzy:roll: No a co ja mam zrobić - przecież nie wezmę Ali do siebie :shake: Żeby były dobre dni, czasami musi być ten gorszy. Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']No a co ja mam zrobić - przecież nie wezmę Ali do siebie :shake: Żeby były dobre dni, czasami musi być ten gorszy.Wiem Menrzusiu jak tak tylko.................musze się pożalic troszkę:-( Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Dobra idę..............powoli, a jeszcze musze Krosa wyprowadzić i Ala do wózka..................eeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh:shake: Na razie - papa:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']Dobra idę..............powoli, a jeszcze musze Krosa wyprowadzić i Ala do wózka..................eeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh:shake: Na razie - papa:loveu: Trzymaj się jakoś......chociażby tego wózka :roll: Na razie :thumbs: Quote
Recommended Posts