Iza i Avanti Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież jestem :razz:....a fota będzie dzisiaj :eviltong: Dzieńdoberek :multi: A masz jakiś odpowiednio duży? :roll: Się znajdzie... :cool3: Już powolutku jej doopka się się zmniejsza - zrezygnowaliśmy z gotowanych posiłków i teraz mamy większą kontrolę nad ilością karmy. Argon się trochę buntował, ale teraz wtraja aż miło. Biedny Argonek... Biedna Sylwa... Suchawiznę muszą wcinać :placz: Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Biedny Argonek... Biedna Sylwa... Suchawiznę muszą wcinać :placz: Ja nie mówiłem, że tylko suchawiznę - Argonek dostaje też puchę Sensitivity Control Royal Canin (dycha za 420g :crazyeye:), a Sylwa też puchę, ale Gran Carino :razz:.....tak więc samego suchego nie jedzą :eviltong: Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Przyjeżdża David Coperfield do Polski. Celnicy nie mogą się doczekać kiedy tak znany magik będzie na odprawie celnej. Mają nadzieję, że pokaże im jakąś fajną sztuczkę. Gdy Coperfield w końcu się zjawia, usilnie go proszą: - Panie Coperfild, niech pan pokaże co pan potrafi...Coperfield nie chce się zgodzić, ale po usilnych namowach daje się przekonać. - No dobrze. Widzicie ten stół, stoi na nim szklanka wody, zaraz sprawię, że zniknie. Coperfield pomachał rękami i szklanka znikła. Celnicy patrzą z niedowierzaniem, zarzucając go pytaniami, jak on to zrobił, Coperfield na to: - Jestem przecież najlepszym magikiem na świecie, nikt nie może się ze mną równać. Jeden z celników niezadowolony z pokazu mówi: - Panie Coperfild to ma być sztuczka? Ja panu coś pokażę. Widzi pan te dwa tiry? - Widzę. - Są po brzegi wyładowane spirytusem. - No i co z tego? - pyta Coperfield. A celnik wyjmuje dwie pieczątki, przybija i mówi: - A tam teraz jest cebula. :evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a)::hand: niespodzianka suprice :razz: Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol:idę szukać dalej ;) :splat: miałam qpić w sklepie cebulkę :roll: to przestempluj pomidora :diabloti: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Menrzuś napisał(a):suprice :razz: http://img518.imageshack.us/img518/2299/07ls9.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:idę szukać dalej ;) :splat: miałam qpić w sklepie cebulkę :roll: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Menrzuś napisał(a):to przestempluj pomidora :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: przestemplowałam ......mam na obiad pomidorową :diabloti: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Pięknie się dzień zaczął - słoneczko na bezchmurnym niebie, ciepełko, no i urodzinujący sobie okrągle Ptasiorek :multi: A ja się zastanawiałam gdzie nam to słonko uciekło- a to twoja sprawka:mad: Oddawaj bo my tu marzniemy:roll: Menrzuś napisał(a):suprice :razz: Bossszzzz jaka jęzorzasta, normalniegdzie ona to chowa:evil_lol: Boska jest:loveu::loveu::loveu: Ale Ozzulinski po prostu daje po calosci:evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Dziękuje za zyczenia panstwu. I trzymajcie sie. Menrzus Tobie dziekuje podwojnie. Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Widziałam dwa długaśne jęzory... dobrze widziałaś ;).....który dłuższy? Alicja napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: przestemplowałam ......mam na obiad pomidorową :diabloti: cóż to znaczy dogomaniacka pomoc :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):A ja się zastanawiałam gdzie nam to słonko uciekło- a to twoja sprawka:mad: Oddawaj bo my tu marzniemy:roll: Bossszzzz jaka jęzorzasta, normalniegdzie ona to chowa:evil_lol: Boska jest:loveu::loveu::loveu: Ale Ozzulinski po prostu daje po calosci:evil_lol: Jeszcze ptasiorzej skórki z zimna nie dostałaś :eviltong: Tak jak pisałem Izie - nad morze :multi: Sylwa swoim to rękę by owinęła :evil_lol: shirrrapeira napisał(a):Dziękuje za zyczenia panstwu. I trzymajcie sie. Menrzus Tobie dziekuje podwojnie. dzięki i nie ma za co :razz:.....pomyślności :multi: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Jeszcze ptasiorzej skórki z zimna nie dostałaś :eviltong: Tak jak pisałem Izie - nad morze :multi: Sylwa swoim to rękę by owinęła :evil_lol: A skad ty wiesz-mam ptasiorza skorke:placz: I zmarzniete paluszki:roll: Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):A skad ty wiesz-mam ptasiorza skorke:placz: I zmarzniete paluszki:roll: dawaj te paluszki :knuje:rozetrzemy :razz: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Menrzuś napisał(a):dawaj te paluszki :knuje:rozetrzemy :razz:I pofufaj jeszcze:roll: Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):I pofufaj jeszcze:roll: hu, hu.....a Ty chciałaś się jeszcze depilować - goopol jeden...hu, hu... :evil_lol: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Menrzuś napisał(a):hu, hu.....a Ty chciałaś się jeszcze depilować - goopol jeden...hu, hu... :evil_lol:No chyba to odloze:roll:.......do poniedzialku:evil_lol: A ty fufaj a nie gadaj:diabloti: Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):No chyba to odloze:roll:.......do poniedzialku:evil_lol: A ty fufaj a nie gadaj:diabloti: kiedyś przecież muszę powietrza zaczerpnąć.....hu, hu.....:evil_lol: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Menrzuś napisał(a):kiedyś przecież muszę powietrza zaczerpnąć.....hu, hu.....:evil_lol:no dobra dobra:roll: wy chlopy to delikatesy takie:lol: chwila bez tlenu i juz tragedia:diabloti: Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):no dobra dobra:roll: wy chlopy to delikatesy takie:lol: chwila bez tlenu i juz tragedia:diabloti: ktoś tak widać specjalnie to wymyślił :eviltong: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Menrzuś napisał(a):ktoś tak widać specjalnie to wymyślił :eviltong: Ze kto niby- ze ja niby:icon_roc: Quote
halbina Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a):potrzebna reanimacja :razz::razz: jeśli resuscytacja konieczna, to się zgłaszam! Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a):potrzebna reanimacja :razz::razz: halbina napisał(a):jeśli resuscytacja konieczna, to się zgłaszam! Tylko czy bym tą reanimację, czy cuś tam drugiego, przeżył? :roll: Wreszcie mnie wpuściło :shake: Quote
Recommended Posts