Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
No ja myślę!

A poza tym, to na swój odwłok raczej nie narzekam :cool3:

Przecież ja nic nie mówiłem :evil_lol:
Chyba Jabłkowa ma jakiś problem, cycuś takiego.....zresztą ja dalej nic nie mówię :roll::evil_lol:.....mówiłem, że to śliski temat :p

Posted

[quote name='Menrzuś']No ja tam nie wiem - TZ mi się skarżył, że tłuczesz go czym popadnie i gdzie trafisz :diabloti:Oj ten to niech sie nie skarzy bo akurat juz tydzien jak nie oberwał:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']:evil_lol::evil_lol:....aż sie popłakałem :evil_lol:Nie płacz Menrzusiu:calus: nie dostał mocno tylko tak troche szmatą przez łepek:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Nie płacz Menrzusiu:calus: nie dostał mocno tylko tak troche szmatą przez łepek:diabloti:

ale pewnie mokra była i zerwała mu wszystkie włosy - oj, bolało :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']ale pewnie mokra była i zerwała mu wszystkie włosy - oj, bolało :shake:Cooooo coooooo:cool3: trza najpierw miec troche włosów:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Cooooo coooooo:cool3: trza najpierw miec troche włosów:diabloti:

To już go kiedyś tak zaprawiłaś? Boszszsz..... :shake:
A teraz nawet tego meszku nie oszczędziłaś? :crazyeye:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Patrz jak Tobie zerwie wlosy, jak to Twój TZ przeczyta :evil_lol:Pffffffffffff się boję:nerwy::diabloti:

[quote name='Menrzuś']To już go kiedyś tak zaprawiłaś? Boszszsz..... :shake:
A teraz nawet tego meszku nie oszczędziłaś? :crazyeye:Ojjjjjjjjjjj nie oskalpowałam go, niestety matka natura go nie lubi z roku na rok coraz wieksze zakola robi:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Myślisz, że czyta? Chyba nieeeeeeee :roll:....czyta tylko Kronosa :pnie nie czyta:roll:- bo by mnie tu nie było:evil_lol: Zgineła bym nagle śmiercią tragiczną:evil_lol:;)