Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania miała już 2 tel o Scarlett - jutro będę lustrować chętnego. Zobacz co znaczą nowe, lepsze zdjęcia, na tamtych ani pół odzewu nie było, a tu ledwie kilka dni i już 2 tel. To tak w ramach mobilizacji ... :)

Posted (edited)

[quote name='eliza_sk']Ania miała już 2 tel o Scarlett - jutro będę lustrować chętnego. Zobacz co znaczą nowe, lepsze zdjęcia, na tamtych ani pół odzewu nie było, a tu ledwie kilka dni i już 2 tel. To tak w ramach mobilizacji ... :)[/QUOTE]

Co racja to racja,ale nie raz i dobre zdjęcia nie pomogą.... Nie wiem od czego to zależy. Telefony się urywają ,a zdjęcia kiepskie i pies też nie za piękny.... tak było z Suzi i Szumi ....Szirkowymi córkami. Pani od Maksa mi powiedziała ,że właśnie jedno zdjęcie ją jego urzekło , a zdjęcia takie sobie. Powiedziała ,że nie lubi sztucznych poz a szczególnie u zwierząt. Dlatego byle jakie ale z naturalnym jego zachowaniem jej się spodobało. Trudno tak na prawdę wyczuć ludzi.....

Edited by słodkokwaśna
Posted

Wczoraj nic nie pisałam, bo brakowało mi ochoty............Randuś nasz ukochany przez wszystkich staruszek ma kłopoty ze stawami...ledwo co wstaje i chodzi:shake::shake::shake: Od dziś stosujemy kurację lekami , co pomogły mojemu Lordowi i mojej siostry Bandziorowi. Liczymy na efekty...........

Posted

[B]MAKSIU [/B] mały łobuziak już dba o rozrywkę swoich nowych właścicieli.
[IMG]http://img851.imageshack.us/img851/5953/mercedes022.jpg[/IMG]

Szalej....szalej, kosztuj życia mały lizaku .....niech każdy dzień będzie dla ciebie radosny i szczęśliwy.

[B]GRAND,nasz duży pieszczoch odnalazł już swoją rodzinkę .

[/B][IMG]http://img560.imageshack.us/img560/5596/grand011.jpg[/IMG]

Żyj w dostatku [B] i miłości....niech nigdy nie zabraknie Ci rodzinnej czułości.

CZESTER.....młody , szalony,nigdy nie zmęczony ..... nasza iskierka radości ma już swój nowy domek.

[/B][IMG]http://img690.imageshack.us/img690/7858/basta010.jpg[/IMG]

Baw się i bądź podziwiany......... Niech Twoje nowe życie będzie tak ciepłe i pogodne jak dzisiejszy dzień.

Posted

[quote name='słodkokwaśna']Wczoraj nic nie pisałam, bo brakowało mi ochoty............Randuś nasz ukochany przez wszystkich staruszek ma kłopoty ze stawami...ledwo co wstaje i chodzi:shake::shake::shake: Od dziś stosujemy kurację lekami , co pomogły mojemu Lordowi i mojej siostry Bandziorowi. Liczymy na efekty...........[/QUOTE]

randulka staruszku 3maj sie skarbie!!!!ale to ta pogoda-mnie tez kosci lamia i nie moge sie ruszac-wylizemy sie z tego-prawda kochany???

Posted

Wilczka , Randuś już się trochę lepiej czuje....przynajmniej się nie przewraca.Może to pogoda, a może starość.....ja osobiście wolę, aby była winna wszystkiemu pogoda.Grunt ,że widać poprawę i to bardzo szybko.

Posted

byl u was mietek?dzis byl w dyminach odwiedzic swoje psy(bialogonki)przyniusl im jedzenie,pewnie i was odwiedzi niebawem:cool3:
a wiek wiekiem ale pogoda wszystkiemu winna!!!!walcz randus!!!przetrwales schron za puku to dasz sie pogodzie????oszalales????edi powiedz mu zeby sie nie wyglupial bo wilczka przyjedzie i mu nakopie do du.....

Posted

[quote name='wilczka']byl u was mietek?dzis byl w dyminach odwiedzic swoje psy(bialogonki)przyniusl im jedzenie,pewnie i was odwiedzi niebawem:cool3:
a wiek wiekiem ale pogoda wszystkiemu winna!!!!walcz randus!!!przetrwales schron za puku to dasz sie pogodzie????oszalales????edi powiedz mu zeby sie nie wyglupial bo wilczka przyjedzie i mu nakopie do du.....[/QUOTE]

Hihii Mietek i do tego przyniósł psiakom jedzenie.....nie wierzę...może to nie on? Ciekawa jestem czy psiaki się cieszyły na jego widok?

Co do Randusia , to myślę że on wie o tym i dlatego stara się sprawnie chodzić. Dostaje 8 tabletek dziennie , które zjada ze smakiem....on wie ,że musi.

Posted

[quote name='słodkokwaśna']Hihii Mietek i do tego przyniósł psiakom jedzenie.....nie wierzę...może to nie on? Ciekawa jestem czy psiaki się cieszyły na jego widok?

Co do Randusia , to myślę że on wie o tym i dlatego stara się sprawnie chodzić. Dostaje 8 tabletek dziennie , które zjada ze smakiem....on wie ,że musi.[/QUOTE]

Tak tak to na pewno był on!! we własnej osobie, sama z nim rozmawiałam i powiedział mi że jestem kanibalem, grubaskiem i widać że zżeram dużo mieska

Posted

[quote name='słodkokwaśna']Hihii Mietek i do tego przyniósł psiakom jedzenie.....nie wierzę...może to nie on? Ciekawa jestem czy psiaki się cieszyły na jego widok?

Co do Randusia , to myślę że on wie o tym i dlatego stara się sprawnie chodzić. Dostaje 8 tabletek dziennie , które zjada ze smakiem....on wie ,że musi.[/QUOTE]

hihihi i powiedział jeszcze żeby te jedzenie co przyniósł do zrobić zupkę z tego, a smród był taki że mało włos nie zwymiotowałam..
przyjechał na rowerku, wszystkie pieski merdały ogonkami do niego:evil_lol:

Posted

głaskał nawet Zołzika, podobały mu się te na przodzie pieski,hehe a najlepsze złapał mnie za rękę i mówi ale tłuszcz, taki kluch , grubas, coś takiego hehehehehe.. może teraz będzie chciał mnie na smalec albo pasztet :loveu:

Posted

No Elizka ubawiłam się nieźle.... Ty to potrafisz!!! Uwielbiam Cię za to i brakuje mi tego Twojego humoru. Musisz przyjechać kiedyś do mnie na kontrolę;)

To teraz uważaj , bo jeszcze Ciebie zaadoptuje.....hihiiiii

Posted

[quote name='wilczka']ale eliza,jak zakrecisz sie kolo mietka to wprowadzisz sie do niego i zobacz jaki masz teren dla psiakow:)dzialaj:)[/QUOTE]

Lepiej nie , bo poszłaby na pierwszy ogień jako posiłek dla niego i psiaków. Chyba ,że to ona byłaby szybsza i Mietka psiakom zaserwowała.......hihiii należałoby mu się to!
Eliza liczę na Ciebie!!!!!;):diabloti:

Posted

Dostałam wiadomość od Pani Czestera ,że nie chciał spać w domu tylko na dworze. A na spacerach sobie tak z nim radzi ,że mu zakłada kaganiec i chłopak już nie gryzie smyczy. Może się uspokoi ....u nas był zaledwie 4 razy na spacerze i było widać małą poprawę.

Posted

[quote name='wilczka']ale eliza,jak zakrecisz sie kolo mietka to wprowadzisz sie do niego i zobacz jaki masz teren dla psiakow:)dzialaj:)[/QUOTE]

Ludzie tam mieszkający , jakby zobaczyli że są 4 psy to już bali by się i stresowali..
A z reszta Mietek ma bardzo duże wymagania i nie spełniam ich, nie mam takich predyspozycji..