wilczka Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 http://tablica.pl/oferta/pilnie-potrzebny-duzy-pies-IDW0Ab.html#c76e5469 moze heman alfa? http://tablica.pl/oferta/przyjme-psa-IDWubJ.html#c76e5469 astka? Quote
słodkokwaśna Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 (edited) [quote name='wilczka']moze inka?albo dopasuj kogos http://www.dogomania.pl/threads/225229-przygarne-sunie-wysterylizowan%C4%85-ma%C5%82%C4%85-WROC%C5%81AW. Nikt do Wrocławia nie będzie woził psów. koszt ok 500zł z kierowcą.Ale dziękuję:) Edited March 29, 2012 by słodkokwaśna Quote
słodkokwaśna Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 [quote name='wilczka']http://www.dogomania.pl/threads/225199-Spokojna-doros%C5%82a-suczka-dom-pod-Warszaw%C4%85#top tu mozesz dowalic tapsi albo jakies inne panny-przeciez tyle ich masz:) Dałam przecież spokojną Bastę....tylko ona spełnia warunki. Quote
słodkokwaśna Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 (edited) [quote name='wilczka']http://tablica.pl/oferta/pilnie-potrzebny-duzy-pies-IDW0Ab.html#c76e5469 moze heman alfa? Już dzwoniłam pan chce tylko psa i do tego owczarka, bo ma już sukę. http://tablica.pl/oferta/przyjme-psa-IDWubJ.html#c76e5469 astka? A tu Eliza niech sprawdzi...Aniu podaj jej linka ....chociaż to mi wygląda na fabrykę szczeniaków... Edited March 29, 2012 by słodkokwaśna Quote
ania1985 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 słodkokwaśna napisał(a):A tu Eliza niech sprawdzi...Aniu podaj jej linka ....chociaż to mi wygląda na fabrykę szczeniaków... Sama nie wiem... Skontaktuje sie z nimi ale mi też sie to nie podoba... Mam pytanie od osoby zainteresowanej Scarlettką - czy ona toleruje koty i czy może mieszkać w mieszkaniu?? To drugie z jej spokojnym usposobieniem raczej tak , a koty??? jak myślisz ??? Quote
słodkokwaśna Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 z kotami...to szkoda ,że figla nie wykorzystaliśmy jak mogliśmy...ale może się by udało sprawdzić jeszcze.... Co do mieszkania , to ona jak najbardziej może , nawet musi ...tylko ona uwielbia porządki wg własnego gustu....hihihihii to raczej sama nie może zostawać na długo. Była już w 4 boksach i w 4 boksach scarlettka robiła WIELKIE PORZĄDKI:) Quote
Buńka Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 z kotem mogę przyjśc w sobotę na karmienie. jak by nie było problemu. sprawdził by scarletke a potem na karmieniu figiel siedział by w pracowni. Quote
ania1985 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 słodkokwaśna napisał(a):z kotami...to szkoda ,że figla nie wykorzystaliśmy jak mogliśmy...ale może się by udało sprawdzić jeszcze.... Co do mieszkania , to ona jak najbardziej może , nawet musi ...tylko ona uwielbia porządki wg własnego gustu....hihihihii to raczej sama nie może zostawać na długo. Była już w 4 boksach i w 4 boksach scarlettka robiła WIELKIE PORZĄDKI:) Wielkie porządki mówisz..Tzn..... :cool3: musze to wiedzieć żeby kitów ludziom nie wciskać:eviltong: Quote
ania1985 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Skontaktowałam się z facetem z ogłoszenia i podałam link do ogłoszenia Scarlett niech poczyta popatrzy i zobaczymy czy się odezwie.. Quote
słodkokwaśna Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 (edited) ania1985 napisał(a):Wielkie porządki mówisz..Tzn..... :cool3: musze to wiedzieć żeby kitów ludziom nie wciskać:eviltong: To znaczy ,że jak się jej coś nie podoba to wyrzuca, najlepiej przyjedź to zobaczysz:) Najbardziej jej się nie podobają wejścia do boksów i bud, no sama wiesz ,że są takie nie gustowne:roll:, to się dziewczyna musi dużo napracować aby wszystkie dokładnie usu:razz:nąć. Uwielbia także wietrzenie posłań. Czysta i schludna dziewczynka:p poza tym wszelkie przebieranki i przymiarki w jej wykonaniu są bardzo pocieszne.:lol: Edited March 29, 2012 by słodkokwaśna Quote
Buńka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 podnoszę słodkopiesy jak zwykle na infie:) pogoda beznadziejna ale mimo wszystko, życzę udanych spacerków... Jeśli są:) Quote
ania1985 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 słodkokwaśna napisał(a):To znaczy ,że jak się jej coś nie podoba to wyrzuca, najlepiej przyjedź to zobaczysz:) Najbardziej jej się nie podobają wejścia do boksów i bud, no sama wiesz ,że są takie nie gustowne:roll:, to się dziewczyna musi dużo napracować aby wszystkie dokładnie usu:razz:nąć. Uwielbia także wietrzenie posłań. Czysta i schludna dziewczynka:p poza tym wszelkie przebieranki i przymiarki w jej wykonaniu są bardzo pocieszne.:lol: Acha czyli jedym słowem - nasza piękna nie moze się nudzić:cool3:bo dziwne pomysły jej do glowy przychodzą. Jest charakterna:lol: Koniecznie musze się do Was wybrać porobić nowe zdjęcia - bo będę ruszała z nową rundą ogłoszeń Scarletki. W kwietniu napewno się pojawię, żeby tylko pogoda dopisała. Przywiozę pomocnicę - moją bratanicę, jak jej opowiedziałam ile tam psiaków to już się nie możne doczekać:multi:Ma to po mnie:cool3: Quote
słodkokwaśna Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Były dziś spacery , tylko z przerwami na grad, śnieg i deszcz. Super Aniu , każda pomoc się liczy. Scarlettka bardzo się ucieszy :) Maks Młody ok 8miesięczny pies , pełen energii i bardzo wesoły. Toleruje wszystkie psy i suki bez wyjątku. Do człowieka jest pozytywnie nastawiony , chociaż był przywieziony jako bardzo wycofany i chory pies. Jest odrobaczony i zaszczepiony. Quote
słodkokwaśna Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 TaK niestety...:( Wszysto co się dało demolował/////////// Pan miał kojec 4mx8m to cały podopał i siatkę porwał.Puszczony na podwórku ganiał Kury, a w między czasie rozwalał wszystko do okoła. Szkoda:( Quote
słodkokwaśna Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 UROCZA SUZI jest już w swoim domku.....Korzystaj ze szczęścia dziecino ile się da!!! .Swoim słodkim uśmiechem zmieniaj świat dookoła na lepsze!!! Quote
erka Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Macie jakies ON-ki, tylko spokojne, moga byc ok.4-5 lat. Quote
wilczka Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 wyslalam ci smsem adres meilowy-pani chce duzego psa-najlepiej samca na podworko,myslalam o prymusie ale ona chce przyjaznego kontaktowego-moze heman?pani prosila o zdjecia to wyslij.ki8elce albo bliska okolica wiec psiak na miejscu zostaje,jest jeden domowy maly(chyba-albo mi sie pomylilo cos) Quote
słodkokwaśna Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Mamy Erko .... Bardzo chudego Granda, dopiero po szczepieniu ....chyba ma więcej niż 5 lat ,ale może to jego wygląd na to wpływa. Jutro dodam tu jego nowe zdjęcia. Mamy też Rando , ale wiek to chyba ponad 8lat.....chociaż nie wiadomo , to pies po PUK-owski... Dzięki Wilczka, zaraz zerknę i napiszę....tak Hymen dobry wybór , bo duży , piękny i lagodny. Quote
słodkokwaśna Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 (edited) Ten psiak został wyrzucony z samochodu.....jest w Kielcach . Może uda mu się znaleźć dom . To wiadomości od Pani , która go obserwuje i dokarmia: piesek pozostawiony na parkingu na Galenowej 7 bardzo cierpi Okazuje to zalosnym szczekaniem przy odjezdzie kazdego samochodu Garnie sie do do dzieci malutkich i w wieku szkoly podstawowej radosnie podbiega do psow prowadzonych na smyczy daje sie odczuc ze zyl w rodzinie z dziecmi Jezeli bedzie narazony na napastowanie przez inne psy a widac ze nie umie sie bronic ,zimno , deszcz ihuliganow nie pociagnie za dlugo Wszelkie proby zapraszania go do cieplej klatki schodowej nie powiodly sie Prosimy o pomoc i to jak najszybciej Elzbieta Pani Edyto dziekuje za zainteresowanie Sytuacja jest dla nas wyjatkowa i dlatego tacy jestesmy w wiekszosci zainteresowani losem naszego psiaczka Do poludnia molestowal go inny pies nasz sie pokladal a tamten go atakowal Po poludniu glosno i zalosnie szczekal i blisko podbiegal do kazdego samochodu Zalosny szczek prawie jak placz slychac przy zamknietych oknach Nie chce wejsc do klatki Pod dwoma samochodami ulozylam z mloda pania z sasiedniego bloku kawalki wykladzin inasz pieniek z dugim malym kolega ukladaja sie pod jednym z nich Zobaczymy jak minie noc Nasz byl mokry i lekko drzal Oby sie nic nie stal bo bardzo blisko podbiega do samochodow CIekawa jestem czy zdjecia dotarly ale itak nie oddadza jego uroku . Pozdrawiam Elzbieta BP Nie macie czasem chętnego na tego małego ,miłego psiaka............może ktoś z kielc lub okolic go przygarnie. Psiak jest piękny. Edited April 1, 2012 by słodkokwaśna Quote
ania1985 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 erka napisał(a):Macie jakies ON-ki, tylko spokojne, moga byc ok.4-5 lat. Witam, Bardzo dobrze się składa bo dziś dowiedziałam się o suni młodej ON która pilnie szuka domu- przybłakała sie na jedna z posesji ale nie może tam zostać.. Jutro zamieszczę zdjęcia i przedstawię jej historie. Quote
ania1985 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 słodkokwaśna napisał(a):Mamy Erko .... Bardzo chudego Granda, dopiero po szczepieniu ....chyba ma więcej niż 5 lat ,ale może to jego wygląd na to wpływa. Jutro dodam tu jego nowe zdjęcia. Mamy też Rando , ale wiek to chyba ponad 8lat.....chociaż nie wiadomo , to pies po PUK-owski... Dzięki Wilczka, zaraz zerknę i napiszę....tak Hymen dobry wybór , bo duży , piękny i lagodny. Dzięki Wilczka, zaraz zerknę i napiszę....tak Hymen dobry wybór , bo duży , piękny i lagodny. Dostałam dziś informacje że w okolicy pewna Pani dokarmiała sunię ON a ta przyprowadziła jej niedawno na podwórko swoje szczeniaki z pól:crazyeye:. Najprawdopodobniej uciekła z nimi przez wypalaniem traw, bo żyła na łąkach od jakiegoś czasu. O szczeniakach nikt nie wiedział...Pani ma nielada problem bo sunia już odstawiła młode, a te mają wilczy apetyt i ma problem z ich wykarmieniem, nie ma też możliwości żeby psiaki czy ich matka zostały u Pani na stałe. Nie rozmawiałam osobiście z tą kobietą, ale z jej sąsiadka która jest przejęta losem psiej rodzinki i bardzo prosi o pomoc. Mam namiar na to miejsce jutro tam jadę z aparatem i karmą. Na chwile obecną jest sześć szczeniąt -1 piesek i 5 suczek:crazyeye:. Było podobno więcej ale ludzie z okolicy już kilka przygarnęli ( niewiem czy się cieszyć z tego - bo najprawdopodobniej maja w perspektywie życie łańcuchowe albo w kojcu...)Maluchy i matka sa na chwile obecna zabezpieczone o tyle że mają dach nad głową - są w stodole. Ustalę jutro jak wygląda sytuacja i co robić... Mam nadzieje że podobnie jak w przypadku podhalanów - szczeniaki w przeciągu 2 tygodni znajdą domki... Jutro podeślę zdjęcia całej rodzinki i zaczynamy z szukaniem domków..... Trzymajcie kciuki...Przydadzą się... Quote
słodkokwaśna Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 To wstaw Aniu na wątek , pewnie też się szybko dobrzy ludzie znajdą. Dobrze ,że podhalanki tak szybko domek znalazły.:multi: Szczeniaki mają większe szanse na adopcje , tylko doroślaki mają marne ....niestety, a starszaki to już w ogóle beznadziejne :-( Quote
słodkokwaśna Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Wiadomość od pani Suzi: Lody już zostały przełamane!Suzi bardzo polubiła moją córkę i odważyła się wyjść z nią do ogrodu, chodziła i wąchała, choć nie zdecydowała się na siusiu i kupkę. Wieczorem ją wykąpałam i zrobiło się jeszcze lepiej - obeszła całe mieszkanie i stała się śmielsza, nawet jest merdanie ogonem! Więc chyba będzie dobrze> Pozdrawiam PBB Quote
Recommended Posts