Buńka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 e tam opisik. wiosna idzie to się wszystko budzi do życia, nawet serca ludzi:) :multi::multi::multi:oby tak dalej:multi::multi::multi: Quote
saphira18 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 słodkokwaśna napisał(a):HIHIIII niom...tylko nikt telefonu nie odbiera. ale próbuje...cały czas. Saphira czy dawałyście szumi na Lubelskie ? bo nawet stamtąd dzwonią:) Szumi ma branie , to chyba opis Buńki tak zadziałał :) Już się dodzwoniłam.....dosyłam zdjęcia itp i prowadzę jeszcze rozmowy.....może się uda:) Wilczka trzymaj kciuki:) na Lubelskie nie;) ale bardzo się cieszę że adopcje ruszyły... wiosna! 3mam kciuki, a mogłabym na PW prosić dane tego "właściciela" Prymusa z Katowic... aby żadnego psa ze Śląska nie dostał:angryy: Quote
słodkokwaśna Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Aniu.....te szczylki są podobne do naszych może można nasze zdjęcie wykorzystać do ogłoszeń? Quote
słodkokwaśna Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 A to wiadomość od Pana Muzy:) Witam Pani Edyto na początku chciałbym Serdecznie Pozdrowić Panią ,męża i córki. Co do Muzy sądzę że jest szczęśliwa , zresztą ja z córką także jesteśmy szczęśliwi. Minęło zaledwie parę dni , ale mogę stwierdzić ,że będzie Muza mądrym pieskiem i chyba mnie wybrała jako Pana. Jeszcze raz pozdrawiam , za jakiś czas z pewnością więcej napiszę. Wojtek B Quote
ania1985 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Podpowiem Elizie:) Scarlett już poogłaszana - jeszcze kilka zostawiłam na jutro bo to jednak ciężka praca to ogłaszanie;) Przykładowe linki : http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,51496,aW5kZXgucGhw.html http://krakow.olx.pl/scarlett-mloda-zjawiskowo-piekna-czekoladowa-sunia-w-typie-ast-szuka-domu-iid-330978331 Pozostaje trzymać kciuki mocno za dobry domek:) Quote
słodkokwaśna Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Znajdzie domek zobaczysz Aniu i to nawet szybko. Jest piękna:) Quote
saphira18 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 ciotki wasze ogłoszenie ze szczeniakami (w typie podhalana) są w metrze(gazecie):multi: na Warszawę, więc 3mam kciuki za telefony!:) Quote
wilczka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 kiedy jedzie prima? czy wyszlo cos z domku szeryfa? Quote
słodkokwaśna Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Super z tymi szczeniaczkami:)To domki pewne:) Wilczka narazie rozmawiam.....jak będę znała szczegóły to napiszę. Za to możesz zdejmować Deuska:) Na dobry dzionek SZIRKA Ta dziewczyna ma tylko jeden cel na spacerach i nie można jej zrobić innych fotek. Quote
wilczka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
wilczka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Wstawiam alfe gdyby ktos chcial dobrac sobie fotek do ogloszen-prosze sie czestowac:) Quote
wilczka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
wilczka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
wilczka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us CHYBA WAM WYSTARCZY:) Quote
ania1985 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 No to to już akcja ogólnopolska z tymi szczylkami małymi- wiem że jest już DT dla suni i 2 szczeniaków takze oby tak dalej;) Jeszcze "tylko" 8!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
słodkokwaśna Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 (edited) Wilczka proszę nie dawaj teraz fotek psiaków z zimy....sama mi mówiłaś,że muszą być aktualne, poza tym są one w twoim albumie....to tam się można częstować:) Edited March 20, 2012 by słodkokwaśna Quote
słodkokwaśna Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 (edited) Hymen Edited March 24, 2012 by słodkokwaśna Quote
słodkokwaśna Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 A to nasz nowy GUCIO VEL GUTEK razem z TABSI Narazie tyle jego zdjęć , bo nie będę zaśmiecała wątku.......reszta po jutrze jak wyjdzie z kwarantanny.:) Dziewczyny , gdzie jest nowy temat psiej poezji???......poczytałabym sobie troszkę:) Quote
wilczka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 dom zainteresowal sie alikiem-pies do kojca,na dzien w kojcu na noc puszczany-kogo zaproponowac?bo alik chyba nie bardzo? Quote
słodkokwaśna Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 A mają inne psy? Bo Alik to mała zadziorka.Może Hymena.....jest wielki i ma małe szanse na kanapę:( Quote
wilczka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Witam, chciałam zapytać ile Panstwo życza sobie za tego pieska?? Mamy kojec dla psa ale psa niestety nie, bardzo nam sie spodobał Wasz pies. W ciagu dnia kiedy jestesmy w pracy pies bylby w kojcu a na noce bylby wypuszczany na podworko zeby mogl sie wybiegac, prosze o jakas informacje. odpisalam-3majcie kciuki standardowo porosilam o nr tel i podatam twoj edi zeby sie kontaktowali Quote
Recommended Posts