Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

te psiaki będą zgloszone do gminy Łopuszno - jakby co :( chwilowo są u Magdy, bo przyprowadzila je do niej jedna pani, która prosila o opiekę do czasu zgloszenia

11393120_10204929758460057_6994370949740

11401412_10204929752419906_8208964714537

". Pieski są bardzo przyjazne i zżyte ze sobą. Mają około 2 - 3 lat. Nie miały obróżek, ładnie chodzą na smyczy. Noc spędziły na podłodze kojca, obszerną budą jaką mają do dyspozycji nie wykazują żadnego zainteresowania. Są spokojne, nie szczekają, nie zanieczyściły kojca. Po porannym spacerze i południowym wybiegu w obrębie podwórza bez problemu dały się wprowadzić do kojca. Są w dobrej kondycji fizycznej, sierść spaniela trochę zaniedbana. Po usunięciu kleszczy zostały odpchlone i dostały pierwszą dawkę środków na odrobaczenie. "

Posted

Fajne te psiaki:) Ale czy się uda z gminą??//?// 

A nasze fajne psiaki dziś wszystkie były grzeczne:) Nawet Zadrunia ;)

Reksio troszku wydobrzał i znowu wodę wylewa z miski , ale to nas tylko cieszy bo widać, że wraca do poprzedniego stanu....sprzed choroby.

Kanonek był szczepiony i obyło się bez kagańca...jedynie troszkę skomlał , bo go zaszczypało.To  chyba taki odważniak  jak mój cucuś. :)

Zaczynam wklejanie dzisiejszych zdjęć od nowego szczeniaczka.... 5-6 miesięczny , troszkę bojaźliwy i piskliwy Dik-Dikuś :)

Jak przyjechał , to dotyk człowieka go parzył :(  przy maleńkim dotyku darł się tak jakby go rozbierano ze skóry... dziś nawet biorę go na ręce i bardzo się nie wyrywa. Będzie dobrze....już jest:)

118ho3s.jpg

2922lw9.jpg

28s5wjn.jpg

wgtg76.jpg

15gtunc.jpg

Posted

w1e2ic.jpg

Najsłodsza  Reni na świecie:) Nie widzi na jedno oczko , ale to jej w ogóle nie przeszkadza. Grzeczna i usłuchana:)Tylko ją kochać....

akk26v.jpg

2d0z8ew.jpg

zsv9c4.jpg

2i7uwph.jpg

A tu Mizia się nawet załapała...dziś jak widać czuje się dobrze:)

Posted

A Leośka jeszcze na gwarancji ? :D ja bym chętnie wymieniła na lepszy model ahahha bo obecny wykańcza moje pozostałe futra :D
1422569_648734165257985_1463215409293217

1507591_648734205257981_8181347344537418

Żartuję oczywiście bo nie zamieniła bym tej wariatki na najlepszego, najlepiej ułożonego psa na świecie <3
Dzieci ją uwielbiają a rodzice to kochają chyba bardziej niż mnie :D 
Nie wyobrażam sobie już życia bez niej :') Naprawdę życzę każdemu żeby w takim stopniu zgrał się z psem.
Nie wiem może to przez to że znałam ją długo już przed adopcją...  Chociaż teraz pod względem charakteru i tak jest nie do poznania... dalej "leośkowata, ale już zna pewne granice, słucha się i nie jest już taka nakręcona. Na dowód fotka gdzie leży spokojnie :D 

512cjm.jpg
16 czerwca będzie już dwa lata jak jest z nami :) 

Mam nadzieję, że Remiczek znajdzie najwspanialszy na świecie domek :) 

Posted

zaraz dodam psiaki na stronę, tymczasem zapraszam na bazarek ! Zysk z części pierwszej jest na Słodkopsiaki :)

http://www.dogomania.com/forum/topic/147266-wiele-nowo%C5%9Bci-ciuchy-ksi%C4%85%C5%BCki-dzieci%C4%99ce-ciuszki-akcesoria-dla-zwierzak%C3%B3w-i-wiele-innych-dla-s%C5%82odkopiak%C3%B3w-i-tymka-do-30-czerwca-godziny-2100/

na bazarku brak mi kilku dobrych zdjęć, ale to uzupełnię w tak zwanym międzyczasie ;)

Posted

Dziewczyny czy mogę poprosić Was o linki do bazarków ogłoszeniowych/////?

Niestety Asia pojechała a ja sama nie nadążam z ogłoszeniami ....a psiaki czekają na domy...to znowu wracam do poprzednich metod.

Posted

Bunia bardzo dziękuję:) A Leośki i tak z powrotem nie przyjmę...dla niej zrobię wyjątek;)

Wczoraj trafiła do nas nowa sunia, taka w typie szorściaka....cosik dużo ich ostatnio u nas .

A dziś przyjechał   terrierek Spajk z chorą łapką i okiem oraz malusia Giga:)

Jutro zdjęcia, bo padam....

Posted

czyli Giga i Spajk lądują na stronie z datą 9.06 ?   :)

Tak Marzenko.

A teraz pora na obiecane zdjęcia.

Izi ma ok 10-12 miesięcy. Pełno  pozytywnej energii w niej siedzi oraz mega łakomczuch.

Jedzenie pochłania w tempie  błyskawicznym.

Jest kontaktowa i towarzyska, ale lubi rządzić.

10xbhuh.jpg

2hnba88.jpg

jt9slu.jpg

zwaql2.jpg

25kkf3r.jpg

Posted

A to już biedny Spajk:( wyjątkowo grzeczny i układny,ok 5 letni piesio.

Jakiś czas temu...raczej dawno  prawdopodobnie  uległ wypadkowi. Ma  wykręconą łapkę ,brakuje mu 2 zębów i nie widzi na 1 oczko:(

zrobię mu prześwietlenie i popytam wetów, co można z łapką zrobić. 

Jeden twierdzi,że potrzeba 3 zabiegów na prostowanie i tak nie będzie sprawna:(

2ijjfhu.jpg

ettr8g.jpg

2jab88w.jpg

29copzo.jpg

wv5svd.jpg

Posted

obroża w pajączki :D dobrze, że ekwipunek się przydaje ;)

nowa psina Izi oraz zdjecia Spajka jutro jakoś rano wylądują na stronię :)

biedny Spajki z tą łapką...choć pytanie czy ona go boli? bo chyba sobie radzi pomimo deformacji....

Edi bardzo Cię proszę , w wolnej chwili potwierdź na bazarku, że pieniążki dotarły do słodkopsiaków - z tego bazarku:

http://www.dogomania.com/forum/topic/146861-koniec-rozliczam-mega-bazar-na-%C5%82aciatego-i-s%C5%82odkopsiaki-do-31-maja-godz-21/

uzbierało się tam dla Lisowskich psiaków 126 zł

nowy bazarek za to kolebie się powoli do przodu - dla Słodkopsiaków jest w tej chwili około 100 zł, a bazarek trwa do końca miesiąca :)

w lipcu nie wiem czy wyrobie z bazarkiem...9- 15/16 jestem na zasłużonym (chyba ;) ) urlopie i dostęp do internetu będę mieć średni...jak wrócę z urlopu to zobaczę stan fantów bazarkowych - wciąż poszukuje nowych u znajomych i znajomych znajomych i mam nadzieje uzbiera się coś nowego - co prawda trochę się zasypaliśmy fantami, ale ja wciąż wierze, że uda mi się odkopać i sprzedać to co się jakoś sprzedać nie chce..a dziwne bo same fajne rzeczy...ale wiadomo, że jak na bazarku są nowości to lepiej jakoś idzie :)

Posted

obroża w pajączki :D dobrze, że ekwipunek się przydaje ;)

nowa psina Izi oraz zdjecia Spajka jutro jakoś rano wylądują na stronię :)

biedny Spajki z tą łapką...choć pytanie czy ona go boli? bo chyba sobie radzi pomimo deformacji....

Edi bardzo Cię proszę , w wolnej chwili potwierdź na bazarku, że pieniążki dotarły do słodkopsiaków - z tego bazarku:

http://www.dogomania.com/forum/topic/146861-koniec-rozliczam-mega-bazar-na-%C5%82aciatego-i-s%C5%82odkopsiaki-do-31-maja-godz-21/

uzbierało się tam dla Lisowskich psiaków 126 zł

nowy bazarek za to kolebie się powoli do przodu - dla Słodkopsiaków jest w tej chwili około 100 zł, a bazarek trwa do końca miesiąca :)

w lipcu nie wiem czy wyrobie z bazarkiem...9- 15/16 jestem na zasłużonym (chyba ;) ) urlopie i dostęp do internetu będę mieć średni...jak wrócę z urlopu to zobaczę stan fantów bazarkowych - wciąż poszukuje nowych u znajomych i znajomych znajomych i mam nadzieje uzbiera się coś nowego - co prawda trochę się zasypaliśmy fantami, ale ja wciąż wierze, że uda mi się odkopać i sprzedać to co się jakoś sprzedać nie chce..a dziwne bo same fajne rzeczy...ale wiadomo, że jak na bazarku są nowości to lepiej jakoś idzie :)

Tak Marzenko przydaje się wszystko:) Pięknie dziękujemy za bazarek i ekwipunek:)