słodkokwaśna Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Nowa sunieczka Oda jeszcze zachowuje się jak struś, ale jest już lepiej...nawet je z ręki. Poza tym wzięłam ją do domu i próbuję zaprzyjaźnić z Pati. Niestety na razie nie ma efektów sunia pokazuje Pati zębole, bo ta zazdrośnica na nią szczeka ....Po kilku godzinach jednak razem usnęły, to może jednak się zaprzyjaźnią. Quote
słodkokwaśna Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Dziś do wspólnego domku poszły łobuzica Pchełka i grzeczny Bystry :jumpie: WSZYSTKIEGO CO DOBRE, WSZYSTKIEGO CO SMACZNE, WSZYSTKIEGO CO MIŁE ! BĄDŹCIE SZCZĘŚLIWE I KOCHANE!!! Quote
słodkokwaśna Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 U psiaków coś się ruszyły adopcje...:)w końcu!!! Dziś takie maluchy pojechały do swoich domostw: Cosmo:) Eria:) NIECH WASZE NOWE ŻYCIE BĘDZIE ZAWSZE PEŁNE CUDOWNYCH DNI ,CUDOWNYCH CHWIL.... NIECH WASI OPIEKUNOWIE SPRAWIĄ ABYŚCIE ZAWSZE CZULI SIĘ SZCZĘŚLIWI......KOCHAJCIE I BĄDŹCIE KOCHANI!!! Quote
słodkokwaśna Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 O jak dobrze....A rano jeszcze nie było. Quote
Istar19 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 ano nie było. miejmy nadzieje, że znów nie padnie... zawczasu ściągnęłam sobie zdjęcia Ody i Oddiego, teraz muszę iść do lekarza załatwić badania okresowe do pracy, ale gdy wrócę popołudniu to dodam ich w końcu na stronę :) Quote
słodkokwaśna Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Andzia, bardzo podobny:) Nie wiesz czy Pasja podesłała zdjęcia Gino temu facetowi z okol. Wrocka? Quote
słodkokwaśna Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Andzia, bardzo podobny:) Nie wiesz czy Pasja podesłała zdjęcia Gino temu facetowi z okol. Wrocka? Quote
andzia69 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 3 x odpowiadam :) nie wiem, nie wiem, nie wiem :) :) Quote
słodkokwaśna Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Aleś dowciapna:) to dogo mi namieszało i zaliczyło 3posty zamiast jednego. Quote
andzia69 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Edi - tu możesz zamówic Trainera - aczkolwiek ja bym wolała Lupullusa, bo chyba lepszy sklad i 3 kg dają teraz gratis http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/nova_foods_trainer_fitness http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/lukullus_karma/213583 albo spróbowalabym tą: http://allegro.pl/farmina-cibau-fish-rice-12kg-mega-zestaw-i4845965704.html Quote
słodkokwaśna Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Andzia też słyszałam o tej nowej farminie, że dobra. A Zooplus nie daje rachunków. Quote
andzia69 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 to zamów Farminę :) a jak może sklep nie dawać rachunków???? Quote
słodkokwaśna Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Nie dają rachunków na 100%, bo chciałam u nich kupić transporter Atlas-a w korzystnej cenie 410zł i mi nie chcieli dać rachunku, to musiałam kupić gdzie indziej drożej. A już o fakturze to w ogóle nie ma mowy:( To zamówię farminę.... Quote
Istar19 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Edi teraz zooplus wystawia rachunki - przychodzą na maila(od jakiś 3 miesięcy)..przynajmniej mi przychodzą. Nie wiem tylko jak jest z fakturą niestety. Quote
słodkokwaśna Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Edi teraz zooplus wystawia rachunki - przychodzą na maila(od jakiś 3 miesięcy)..przynajmniej mi przychodzą. Nie wiem tylko jak jest z fakturą niestety. Od 3 miesięcy....to możliwe, bo ja nowe transportery dokupowałam jakoś rok temu. Quote
słodkokwaśna Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Coś mi muli internet od wczoraj, to jak teraz mam w miarę dobry szybko wkleję zdjęcia nowych psiaków. Sunia młoda i mała ze swoim ok 4tyg synkiem:) Ona przesłodka a on sami oceńcie.... Jedynie mamusia się boi aparatu a tak to jest przylepa...dlatego zdjęcia ma fatalne. to zdjęcie chociaż nie wyraźne musiałam wkleić, bo zrobił słodką minkę mojego Lordzika:) Quote
słodkokwaśna Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Coś mi muli internet od wczoraj, to jak teraz mam w miarę dobry szybko wkleję zdjęcia nowych psiaków. Sunia młoda i mała ze swoim ok 4tyg synkiem:) Ona przesłodka a on sami oceńcie.... Jedynie mamusia się boi aparatu a tak to jest przylepa...dlatego zdjęcia ma fatalne. to zdjęcie chociaż nie wyraźne musiałam wkleić, bo zrobił słodką minkę mojego Lordzika:) Quote
słodkokwaśna Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 maluszek ma lekko zasmarkany nosek....może mu za ciepło w boksie?.?./>/ A to też nowa , kontaktowa, młoda sunieczka ...taki mix jamniora z goldenem;) Prawdopodobnie zaciążona:( Quote
Recommended Posts