andzia69 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Edi - znajdziesz miejscówkę w domku? taki Emmowaty :( Quote
Buńka Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Ale bidulek :( A ja przychodzę z pozdrowieniami od Comy vel Marylki :) I z fotkami małej łobuziary zapożyczonymi z FB :) Quote
słodkokwaśna Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Edi - znajdziesz miejscówkę w domku? taki Emmowaty :( Jezu,,,,bidulek, ale w domku mam drugiego bidulka Bingusia i raczej nie chce on towarzystwa:( Tylko do domku? Skąd taki bida się uchował wśród dobrych chrześcijan? Quote
słodkokwaśna Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Dziękuję Bunia za Comusię:) Dostaje zdjęcia regularnie, ale na wątek już mi się nie chce wstawiać....czasu też brakuje . Quote
słodkokwaśna Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Dzisiaj Mundi był pierwszy raz na spacerze...jeszcze bez smyczy, ale trzymał się nas cały czas blisko. Reagował też na wołanie.Może się kiedyś zmieni i zaufa bardziej, bo dzikusków już mamy za dużo.:( Joko, Simka, Tommy,Sajmon,Czika,Mundi i nowy psiak, który znowu nic nie je:( Nie wiem jak mu dam kroplówkę, kiedy gryzie...ale jak do wieczora nic nie zje, to niestety wet go będzie musiał ratować kroplówkami. Co robić??? Quote
słodkokwaśna Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Cezarek się przypomina;) ...Co ta ciocia się tak udała i ciągle mi piłę zabiera.... Quote
słodkokwaśna Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 A takie mam brzusio... Daj ciociu piłkę, przecież ładnie siadłem... A ty ciociu czemu dziś się ze mną nie bawisz, tylko siedzisz w oknie??? Zobacz, takie mam ładne oczka....wyjdź ciociu... Quote
słodkokwaśna Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Przyniosłem ci piłę....no chodź się bawić... Quote
andzia69 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 ja tam nie widzę, zeby zarósł :P no ale ja slepa może jestem :) Edi - twój jutrzejszy gość - tak se mieszkał :( budę miał po zbóju :( :( w miskach ani wody, ani jedzenia kocha ludzi - po chwili bojaźni, z psami się chce bawić, na koty nei zwraca uwagi...niestety zabrany przy asyście policji, więc nie moze isć do adopcji - chyba, ze do dt z opcją stałego :( strasznie mi go zal :( Quote
słodkokwaśna Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Bo jeszcze nie zarósł, ale zarasta;)np. oczy , łapy zarósł , boczki ma nowe kępki i na klacie też nowe kępki się tworzą :) A teraz Cosmo, na zdjęciu aniołeczek a tak na prawdę mały diabełek ....do jakiej rasy jest podobny ? Może to mix maltańczyka lub cosik innego z trudnym charakterkiem. Quote
słodkokwaśna Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 A teraz słodziutka Fanka:) Quote
słodkokwaśna Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Czy jest ktoś słodszy ode mnie? Quote
Buńka Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Ale cudaczek śmieszny :loveu: Do maltańczyka na pewno nie ;) Już prędzej Hawańczyk jeśli chodzi o mordkę :) A reszta ciałka to nie wiem :D Quote
słodkokwaśna Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Ale cudaczek śmieszny :loveu: Do maltańczyka na pewno nie ;) Już prędzej Hawańczyk jeśli chodzi o mordkę :) A reszta ciałka to nie wiem :D Zgadzam się, też sobie go na necie odnalazłam. Tylko muszę jeszcze poczytać o ich charakterze....bo ten nasz to bardzo charakterny chłopak jest. Quote
słodkokwaśna Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Znowu zapomniałam napisać:( Kenia i Dropsik są już w nowych domkach :jumpie: :jumpie: Kenia:) KOCHANE WARIATUŃCIE ,NASZE CUDNE PROMYCZKI RADOŚCI,ŻYJCIE ZDROWO I KOLOROWO....MIEJCIE ŻYCIE DOSTATNIE,MIŁOŚCI I RADOŚCI NIECH WAM NIGDY NIE ZABRAKNIE!!! Dodam jeszcze,że nowy staruszek dzikusek już je:) Dostał wczoraj zastrzyki i kroplówki wzmacniające i go ruszyło:)....nabrał apetytu.Dziś go nawet głasnęłam;) Quote
Istar19 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 a ja jeszcze spytam o imię suni w typie benka i dzikuska staruszki :) Quote
słodkokwaśna Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Sunia beniowata może dziś pójdzie do domku, to się wstrzymam z imionkiem a mały gryzoń nie wiadomo co to za płeć jest. Nie chcę go stresować i siebię;) Quote
słodkokwaśna Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 No i pojechała słodziara Bella aż nad morze w ok Kołobrzegu:) Ale Andzia ją tam pewnie odwiedzi, bo jak się okazało pojechała z jej dalszymi sąsiadami:) Jaki ten świat jest mały.... BĄDŹ SZCZĘŚLIWA , DOPIESZCZANA, ROZPIESZCZANA I NAJBARDZIEJ UKOCHANA!!! Quote
słodkokwaśna Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 No i pojechała słodziara Bella aż nad morze w ok Kołobrzegu:) Ale Andzia ją tam pewnie odwiedzi, bo jak się okazało pojechała z jej dalszymi sąsiadami:) Jaki ten świat jest mały.... BĄDŹ SZCZĘŚLIWA , DOPIESZCZANA, ROZPIESZCZANA I NAJBARDZIEJ UKOCHANA!!! Quote
słodkokwaśna Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Mały czarny dzikusek jest psem i wcale nie jest taki stary....ok 4-5lat mu wet dał. Dostał na imię Odi. Przyjechała nowa sunia podobna do tego dzikuska i też wystraszona. Obsikała mnie na dzień dobry ze strachu. Sunia młoda i miała dopiero co szczeniaki. Ma na imię Oda Oba psiaki są razem w boksie i oba grzeją dupcie w środku bez wychodzenia na zewnątrz. Tylko sunia nie gryzie, jest łagodna a psiak jeszcze podwarkuje. Quote
słodkokwaśna Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Rivcia jest już w swoim domku :jumpie: KOCHANA RIVCIU TERAZ BAW SIĘ W SWOIM WŁASNYM DOMKU, W KTÓRYM SZCZĘŚCIA,RADOŚCI,CIEPŁA I MIŁOŚCI NIGDY DLA CIEBIE NIE ZABRAKNIE!!! 1 Quote
Recommended Posts