Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto wiadomość od pani Azirki

Witam!

Chcę poinformować Panią,że Azirka ma się dobrze.
Śpi ze mną w pokoju,ma już swój kocyk.Jest bardzo grzeczna i
przekochana.Jestem zadowolona,że zdecydowałam się akurat na nią.

Pozdrawiam
Ania

Posted

[quote name='słodkokwaśna']Oto wiadomość od pani Azirki

Witam!

Chcę poinformować Panią,że Azirka ma się dobrze.
Śpi ze mną w pokoju,ma już swój kocyk.Jest bardzo grzeczna i
przekochana.Jestem zadowolona,że zdecydowałam się akurat na nią.

Pozdrawiam
Ania[/QUOTE]

Super że Azira tak dobrze trafiła i że ma już swój kochajacy domek.
No i ja osobiście będę czekac na jakąś fotke z nowego domku:)

Posted

Mam nowe wiadomości od Naszej Słodkiej Azirki:
[INDENT]Witam!
Azira ma się dobrze.Już sama do mnie podchodzi :) Biorę ją nakrótkie spacery ponieważ na podwórku nie chce mi sięzałatwiać.Jest bardzo grzeczna i kochana.Mój pies jużsię do niej przyzwyczaja.

PozdrawiamAnia

i jeszcze jedne;

Witam jeszcze raz dzisiaj :)
Jestem coraz bardziej dumna z Aziry :)
Robi duże postępy,jak chce na dwór daje znać,coraz bardziej się
oswaja,zaczyna swobodnie poruszać się po mieszkaniu,na dworze zaczyna
sobie powoli biegać.Przepraszam,że ciągle coś o niej piszę,ale
myślę,ze chce Pani wiedzieć co u tego kochanego psiakA.
Pozdrawiam jeszcze raz serdecznie
Ania

[/INDENT]

Posted

[quote name='słodkokwaśna']
[INDENT]Przepraszam,że ciągle coś o niej piszę,ale
myślę,ze chce Pani wiedzieć co u tego kochanego psiakA.
Pozdrawiam jeszcze raz serdecznie
Ania
[/INDENT][/QUOTE]
słodka ona jest ;)

Posted

Tak, obie są słodkie:)Cieszę się ,że tam trafiła....należało jej się. Ta przekochana sunia przeszła już w życiu dużo złego , a nadal jest taka oddana, posłuszna i przemilaśna, potrafi też naśladować człowieka , kiedy mrucząc jak kot się do niej przytulałam,to ona mnie naśladowała.Urocza!!!

Posted

będę na pewno pamiętała,biedne Onki ostatnio dużo ich wśród bezdomniaków, a przecież to takie piękne i mądre psy.Sprawdź jeszcze tu:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/196823-PSY-KIELECKIE-DO-ADOPCJI-wątek-zbiorczy-psów-z-Dymin-i-tych-które-ich-uniknęły[/URL]

ostatnio mają wysyp pięknych onków

Posted

Małymi kroczkami nadchodzi wiosna i trzeba się wziąść za siebie, o tym mi dziś przypomniały nasze suczydła fundując mi darmową kąpiel błotną:) Zdjęć nie zamieszczę, bo nie mam.....a szkoda, wyglądałam dosyć ciekawie i komicznie.

Wilczka,zmien w opisie Simona ,ze jest po kastracji no i co z Twoimi asystami przy stole operacyjnym, bo od poniedzialku mamy wysyp sterylek i kastracji.

Posted

[quote name='słodkokwaśna']Małymi kroczkami nadchodzi wiosna i trzeba się wziąść za siebie, o tym mi dziś przypomniały nasze suczydła fundując mi darmową kąpiel błotną:) Zdjęć nie zamieszczę, bo nie mam.....a szkoda, wyglądałam dosyć ciekawie i komicznie.
[/QUOTE]

Widzę że słodkopsy idą w kierunku kosmetyki hi hi hi:evil_lol:
A z tą wiosną to się zgadzam w 100%. Dzisiaj pogoda była wymarzona na spacerki a tu niestety. . . SZKOŁA, no ale cóż taka kolej rzeczy:roll::angryy:
A i pewnie mi teraz nikt nie uwierzy ale LOCZEK umie biegac!!!!! i nawet dzisiaj łapką w ziemi grzebał!!!! jest poprostu słodki i to że go wzięłam to najlepsza decyzja jaką w swoim życiu podjęłam(i nie ma tu krzty przesady). Zawładnoł całym moim sercem:loveu: ogonek i dupeczka już ładnie zarasta:) no i chłopaczek tyje i się cięzki robi no ale nic dziwnego, matula mu mięsko gotuje a ja codziennie puszkę kupuję żeby "owieczka" miała jak najlepiej:razz:Ale i tak przegrywam w rankingu z kotem bo "Owieczka" jest zakochana w naszym Figlu i cały czas za nim biega:cool3:
jedyne co przeszkadza Loczkowi to 30 kg śliniacy się zwierz który próbuje go zachęcic do zabawy:diabloti:(Już się nie boi hi hi)

Posted

A własnie rozpisałam sie o Loczku vel Owieczce i zapomniałam dodac że super wiesci z tą Azirą i Alfą. Super że panienka ma taki domek i życze wszystkim bezdomniakom żeby trafiały na tak odpowiedzialnych ludzi którzy mają WIELKIE SERCA!!!
No i mam nadziej e że Alfa zaakceptuje nowego kolegę i też będzie miała swojego kochajacego człowieka:)

Posted

Buńka , ja widziałam jak Loczek biega , bo codziennie go ganialiśmy ////tylko wilczka taka niedowiarka jest. napisałaś ,że jeszcze przytył, to sobie go nie wyobrażam, bo przecież tu ledwo go nosiliśmy...tego kloca:)ty mu jakieś fitnes teraz zafunduj, a nie dokarmiaj:)Najbardziej się cieszę ,że zarasta......niech mu rośnie na zdrowie.....")No i chyba w końcu się zakochał.....młodzieniaszek jeden!!! a tak w ogóle , to cieszę się przeogromnie ,że jest u Ciebie i Twoich podopiecznych:))Wiedziałam ,że mu będziesz poświęcać dużo czasu i miłości.....aż dziadzio odmłodnieje.

Posted (edited)

hi hi ciężki to on jest przyznaje bo 2 razy dziennie ze spaceru wraca na moich rekach. . . szlachcic jeden:) i zachowuje sie troszke jak nasza Salsunia bo w nogi próbuje podgryzac. dzsiaj zafundowałam mu ma łe zabiegi kosmetyczne, podciełam go troche i nie powiem wyszło nawet nawet;) może pójdę w kierunku psiego fryzjerstwa hihihi!!!:) a i wyczyściłam mu uszka i mam pytanko czy płyn do czyszczenia uszek co mamy w hoteliku to u weta kupiony czy w zoologicznym???

Edited by (:Buńka:)
Posted

brak czasu ale napisze w punktach
1.bunka nie szalej zostaw mi cos do obcinania u loczka
2.w poniedzialek pozyczam do wtorku kulawego
3.pani od zuzy przesyla buziaki-sunia podbila serca jej panow i jest przez nich rozpieszczana
4.pani od zuzy MOZE znalazla prymusa-jestem w kontakcie z pania z ogloszenia-trzymajcie kciuki oby to byl on
5.ucalujcie wszystkie psiaki od cioci wilczki-bardzo bardzo tesknie za moimi mordkami...

Posted

1Buńka zostaw!
2Poznamy go potem????Już żałuję, a jest taki ładny!!!
3Wiedziałam,że tak będzie!!!
4JAK??? Przecież ona mieszka w Krakowie , a on zaginął w Katowicach.
5 Hihii pewnie co niektóre oddadzą te pocałunki///

Posted

[quote name='wilczka']brak czasu ale napisze w punktach
1.bunka nie szalej zostaw mi cos do obcinania u loczka[/QUOTE]

spokojnie z moim brakiem czasu żeby go ładnie ostrzyc musiała bym siedziec chyba z tydzień bez przerwy. dzsiaj przez pół godz. zdażyłam mu ostrzyc jedną tylną łapę. pod spodem ma badro puszystą delikatną sierśc i jest cieżko więc życze powodzenia :p ma w sierści bardzo dużo jakejś trawy nasion i w jednym kołtunie znalazłam nawet jakąś małą szyszkę:-o
kiedy miała bym wyporzyczyc Loczka vel Owieczke???:)

Posted

wracając do tej szyszki w siersci Owieczki to podkreslam, że dzisiaj się zajełam strzyżeniem jednej łapki i jestem ciekawa co jeszcze się w nim znajdzie hi hi hi:evil_lol:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']wracając do tej szyszki w siersci Owieczki to podkreslam, że dzisiaj się zajełam strzyżeniem jednej łapki i jestem ciekawa co jeszcze się w nim znajdzie hi hi hi:evil_lol:[/QUOTE]
a to łakomczuszek!!! zostawił sobie na potem:) To pewnie jeszcze z kilo różnych przysmaków u niego znajdziesz:)