wilczka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 edyta nic nie widac,nie ma zadnych zdjec:angryy: wyslij mi to powstawiam Quote
wilczka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
słodkokwaśna Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 (edited) Wilczka bardzo dziękuję za wstawienie cudnej Muzeczki -noseczki:) BASTA Edited March 12, 2012 by słodkokwaśna Quote
słodkokwaśna Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 (edited) Basta Sunia ok 2 letnia. Bardzo pozytywnie nastawiona do wszystkich psiaków bez wyjątku. Do ludzi mega przytulanka,kontaktowa i posłuszna.Sunia domaga się bliskiego kontaktu z człowiekiem, w boksie jest bardzo smutna. Na smyczy chodzi już ładnie , lubi zabawy. w W boksie nie niszczy . Słodka i przekochana będzie wspaniałą podporą i towarzyszką dla wszystkich. Edited March 12, 2012 by słodkokwaśna Quote
słodkokwaśna Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 (edited) Edited March 12, 2012 by słodkokwaśna Quote
ewelinka_m Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Slodkokwasna zdjęć nie widać bo wstawiasz linki skopiowane ze swojego meila...tylko Ty jako osoba na nim zalogowana możesz je zobaczyć. Zdjęcia musisz umieścić na jakimś serwerze np na: http://imageshack.us/ bądź http://photobucket.com/ Quote
słodkokwaśna Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Dzięki Ewelinka:) Masz rację i jesteś kochana , nikt mi wcześniej nie pomógł i nie wytłumaczył..... Quote
ewelinka_m Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 słodkokwaśna napisał(a):Dzięki Ewelinka:) Masz rację i jesteś kochana , nikt mi wcześniej nie pomógł i nie wytłumaczył..... każdy jakoś zaczynał ;) gdybyś miała jakieś problemy ze wstawianiem pisz :lol: Quote
ewelinka_m Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 na szybko Muza, jutro ją skończę ogłaszać, póki co wrzuciłam na kraków. Zobacz czy coś trzeba dopisać ;) http://tablica.pl/oferta/muza-przecudowne-6miesieczne-szczenie-w-typie-collie-IDRevb.html Quote
Buńka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 no wilczka zapomniałam pogratulowac!!!! charli wyglada teraz prześlicznie!!! całkowicie inny pies , naprawdę nie do poznania. gdyby nie brak tylniej łapy i to że siedzi w tym boksie co wcześniej to bym się dłuzej zastanawiała czy to on:) Kawał dobrej roboty kochana!!! z kulki dredów się zrobił prawdziwy chiński grzywacz w rozmiarze M :) PS. dużo mniejszy się teraz wydaje. Quote
słodkokwaśna Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Muza ma już domek.....telefony się urywają, ale to dobrze zrobiłam sobie małą listę domków kanapowych w Krakowie na przyszłość:) Buńka, Ty się lepiej nie przyznawaj ,że Charli miał tyle dredów.....bo przecież czesałaś i obcinałaś go razem z Wilczką.....hihiiiii A Wilczka jak chce to ma talent:) bo z takiego owczarka zrobiła grzywacza podobnego do tego/////hihiiii Może tworzyć nowe rasy golasów:)http://www.banciarnia.com/20lat/2czuna.jpg http://photo.ojej.pl/001AF9BA/Zaginal-pies-rasy-chinski-grzywacz-_large.jpg Quote
Buńka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Szirce już zrobiłam ogłoszonko na Przyjaciela Psa. Trzeba tam czekac w kolejce niestety no ale czym więcej ogłoszeń tym lepiej:) kontakt podałam do Pani. Quote
słodkokwaśna Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 dzięki Buńka:)no tak.....Agility....super!!!To dodaj to do ogłoszeń, proszę:)aaaaaa twoje psiaki wkleję po karmieniu, bo teraz szykuje. Quote
wilczka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 muza to noska?czyli moge ja zdjac juz z pierwszej? Quote
Buńka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Tak muza = noseczka:) Smile'a można zdjąc bo wreszczie się ktos nad nami zlitował i go zabrał:evil_lol: my mamy ciszę a on swojego pancia:) Quote
słodkokwaśna Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 (edited) Nie zdejmuj jej jeszcze , dopiero jak pojedzie......a smile jest , tylko poszedł dziś na kilka godzin do swojego przyszłego domku ....tak na wizytę. Odbiorą go dopiero w przyszłym tygodniu.Jak wrócą z wczasów. A to słynny 100letni loczek we własnej powłoce.....jeszcze przed metamorfozą Wilczkową. jak widać dupcia już mu zarasta......może nie bujnie ale zawsze coś..... no i ogonek niedługo bedzie gotowy na wizytę u sławnej naszej groomerki Wilczki:) A tu Buńkowy przystojniak dzieli się jedzonkiem kotka. Mr. Rocky....................podobno jest mniej przystojny od Loczka....ale za to jaki model:) To nie koniec psiaków Buńki.....reszta uciekła.Grunt,że Loczuś zarasta:) Wilczka szykuj sprzęt:)A może Adolfa byś podrasowała? Edited March 12, 2012 by słodkokwaśna Quote
wilczka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 spoko,ale jeszcze troche bo jednak noce zimne bunka rokiego masz cudacznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!piekny jest!!!!!!!!!!!!!!!tfu tfu na psa urok-zeby go nie zauroczyc Quote
wilczka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 a jaki jest tango?szukam ujadacza.przyszedl dzisiaj do gabinetu znajomy-adoptowal sadie ze schroniska od nas i chcial sunie do niej jeszcze jedna-ale ja mu doradzilam psa.tylko musi ja nakrecac.taki jazgot.zastanawiam sie nad tuptusiem Quote
słodkokwaśna Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 (edited) Tango jak się rozkręci , to jest lepszy od tuptusia:)Tylko jest większy ...taki do kolanka. Prima dziś pojechała na sterylkę,zobaczymy czy jak wróci , to będzie spokojniejsza.....bo też potrafi dać czadu , ale tylko na alfę ma awersje. A sunia jest po sterylce?, bo może potrzeba kastrata dać......Bazyl jest piszczałek jeden:) A Deus może być....?najlepszy ujadacz , tylko barytonowy.:angryy: Edited March 12, 2012 by słodkokwaśna Quote
wilczka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 tak,sadia wyciachana,ale psa i tak bez jajek trzeba im dac.to pies do kojca,ale warunki zaje.....biste.suna ma w kojcu nawet wiklinowe dywaniki:)na zime zostala przywieziona do domu do kielc.3tys metrow ogrodzonego podworka,domek pod lasem.... Quote
słodkokwaśna Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 wilczka napisał(a):tak,sadia wyciachana,ale psa i tak bez jajek trzeba im dac.to pies do kojca, to dlaczego musi być kastrat?.. Quote
słodkokwaśna Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Tak sobie dziś na spacerach pogadaliśmy i doszliśmy do takiego wniosku ,że wszystkie nasze białe psiaki to ujadacze......dziwne :-o Tango, tuptuś ,krówka, lea, deus , smile, szejk......a przecież są takie ładne i niewinnne. Quote
Recommended Posts