Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Basta
Sunia ok 2 letnia. Bardzo pozytywnie nastawiona do wszystkich psiaków bez wyjątku. Do ludzi mega przytulanka,kontaktowa i posłuszna.Sunia domaga się bliskiego kontaktu z człowiekiem, w boksie jest bardzo smutna. Na smyczy chodzi już ładnie , lubi zabawy. w W boksie nie niszczy . Słodka i przekochana będzie wspaniałą podporą i towarzyszką dla wszystkich.

Edited by słodkokwaśna
Posted

słodkokwaśna napisał(a):
Dzięki Ewelinka:) Masz rację i jesteś kochana , nikt mi wcześniej nie pomógł i nie wytłumaczył.....

każdy jakoś zaczynał ;) gdybyś miała jakieś problemy ze wstawianiem pisz :lol:

Posted

no wilczka zapomniałam pogratulowac!!!!
charli wyglada teraz prześlicznie!!!
całkowicie inny pies , naprawdę nie do poznania. gdyby nie brak tylniej łapy i to że siedzi w tym boksie co wcześniej to bym się dłuzej zastanawiała czy to on:) Kawał dobrej roboty kochana!!!
z kulki dredów się zrobił prawdziwy chiński grzywacz w rozmiarze M :)
PS. dużo mniejszy się teraz wydaje.

Posted

Muza ma już domek.....telefony się urywają, ale to dobrze zrobiłam sobie małą listę domków kanapowych w Krakowie na przyszłość:)
Buńka, Ty się lepiej nie przyznawaj ,że Charli miał tyle dredów.....bo przecież czesałaś i obcinałaś go razem z Wilczką.....hihiiiii
A Wilczka jak chce to ma talent:) bo z takiego owczarka zrobiła grzywacza podobnego do tego/////hihiiii Może tworzyć nowe rasy golasów:)http://www.banciarnia.com/20lat/2czuna.jpg
http://photo.ojej.pl/001AF9BA/Zaginal-pies-rasy-chinski-grzywacz-_large.jpg

Posted

Szirce już zrobiłam ogłoszonko na Przyjaciela Psa. Trzeba tam czekac w kolejce niestety no ale czym więcej ogłoszeń tym lepiej:) kontakt podałam do Pani.

Posted (edited)

Nie zdejmuj jej jeszcze , dopiero jak pojedzie......a smile jest , tylko poszedł dziś na kilka godzin do swojego przyszłego domku ....tak na wizytę. Odbiorą go dopiero w przyszłym tygodniu.Jak wrócą z wczasów.

A to słynny 100letni loczek we własnej powłoce.....jeszcze przed metamorfozą Wilczkową.

jak widać dupcia już mu zarasta......może nie bujnie ale zawsze coś..... no i ogonek niedługo bedzie gotowy na wizytę u sławnej naszej groomerki Wilczki:)

A tu Buńkowy przystojniak dzieli się jedzonkiem kotka.

Mr. Rocky....................podobno jest mniej przystojny od Loczka....ale za to jaki model:)

To nie koniec psiaków Buńki.....reszta uciekła.Grunt,że Loczuś zarasta:) Wilczka szykuj sprzęt:)A może Adolfa byś podrasowała?

Edited by słodkokwaśna
Posted

a jaki jest tango?szukam ujadacza.przyszedl dzisiaj do gabinetu znajomy-adoptowal sadie ze schroniska od nas i chcial sunie do niej jeszcze jedna-ale ja mu doradzilam psa.tylko musi ja nakrecac.taki jazgot.zastanawiam sie nad tuptusiem

Posted (edited)

Tango jak się rozkręci , to jest lepszy od tuptusia:)Tylko jest większy ...taki do kolanka. Prima dziś pojechała na sterylkę,zobaczymy czy jak wróci , to będzie spokojniejsza.....bo też potrafi dać czadu , ale tylko na alfę ma awersje. A sunia jest po sterylce?, bo może potrzeba kastrata dać......Bazyl jest piszczałek jeden:) A Deus może być....?najlepszy ujadacz , tylko barytonowy.:angryy:

Edited by słodkokwaśna
Posted

tak,sadia wyciachana,ale psa i tak bez jajek trzeba im dac.to pies do kojca,ale warunki zaje.....biste.suna ma w kojcu nawet wiklinowe dywaniki:)na zime zostala przywieziona do domu do kielc.3tys metrow ogrodzonego podworka,domek pod lasem....

Posted

Tak sobie dziś na spacerach pogadaliśmy i doszliśmy do takiego wniosku ,że wszystkie nasze białe psiaki to ujadacze......dziwne :-o
Tango, tuptuś ,krówka, lea, deus , smile, szejk......a przecież są takie ładne i niewinnne.