andzia69 Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 matko jakie monstrum z Pestki :( ją trzeba dużo puszczać na wybieg z towarzystwem ...może zrzuci to cielsko :( Mały będzie ślicznym owczarkowatym psiakiem :) Quote
Istar19 Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 zakochałam się w Zoro ^^' ale taki uroczy słodziak to już na pewno szybko dom znajdzie ! Jutro dodam go rano na stronę. Z Pestki faktycznie baryłka :( Quote
słodkokwaśna Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 Tak Zoro musi się trochę namęczyć , aby Pestę dookoła obejść:) Ale bawią się świetnie:) Marzenko strona świetna a te sanki zarąbiste!!! A to dostałam zdjęcie Fenusia od fotografa. Proszę daj go na stronę jako zdjęcie główne. Quote
Istar19 Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Edi wysyłam maila. A oto zdjęcie właśnie miałam pytać, czy mogę je dodać bez podpisu fotografa? w sensie dostałaś pozwolenie? nie chce się potem tłumaczyć ;) Quote
Istar19 Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Edi nie wyrobiłam się przed pracą :( ale ogłoszenia dorobiłam, tylko zdjęcia Pestki i Zoro wylądują późnym wieczorem na stronie. Quote
słodkokwaśna Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 Oki Marzenko..nie ma sprawy:) Możesz dawać na stronę Fenusia:) mam pozwolenie Quote
słodkokwaśna Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 Święta i już po... Nowe pieski: Dziadziuś, który niestety nie ma szans na życie i znalezienie swojego domu. Nie ma ząbków w ogóle, nie widzi i prawdopodobnie ma czerniaka oczu:( Poza tym to słodziak i dlatego do czasu ,kiedy będzie cierpiał ..to będziemy się starać, aby był szczęśliwy. Uroczy staruszek, merdający ogonkiem, prawdopodobnie wyrzucony jak stracił wzrok. Artuś może będzie... Quote
słodkokwaśna Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 Dzika suczka przywieziona od weta ...trafiła tam po wypadku. Była na leczeniu 3 tyg i na koniec pogryzła weta. Młoda...średnia ok 10kg. Jak widać, mega wystrach. Będzie Fela. Quote
słodkokwaśna Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 A to Lolek ok 4 letni i Tola:) Lolek uczy się chodzić na smyczy i nawet sobie już radzi. Do ludzi z dystansem i do psów tak samo...ale to chyba taki jego sposób bycia. Bo jak kogoś pozna to merda się i cieszy , ale ogólnie nie jest zbyt wylewny . Jest szczekliwy, ale na razie szczeka na inne psy. Zaszczepiony i odrobaczony. Quote
słodkokwaśna Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 Przepraszam za ciszę na wątku, ale przez te mrozy mamy 3 razy więcej pracy...do tego mam 4 malusie szczylki w domu, bez mamy . Łobuzy już zaczynają same jeść, ale pracy przy nich jeszcze jest masa. Późnym wieczorem zdjęcia, Nie będę pisała ile musimy robić, aby psiaki nie odczuwały mrozu i nic im nie było..Gehenna!!! Bidulki !:( Ciężko jest bardzo, mam wrażenie, że to co robimy, chociaż troszkę im ulży ....bo serce się kraje jak przebierają łapkami z mrozu:( Mamy nowe pieski: 2 dziś opiszę i jutro 2 . Czarny , to słodziak zabrany z cieczki.Imię to Trewor i ma ok 3 lat. Jest spokojny i raczej pozytywny ..ale z tym 2 psiakiem coś się nie polubili, tylko nie wiem który był tym złym, bo zaraz je rozdzieliłam ...kiedy podwarkiwali na siebie. Quote
słodkokwaśna Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 Ten terierowaty też z cieczki zabrany ..tej samej. Do ludzi super a do psów t.j wyżej pisałam. Imię to Play i wiek ok 6lat. Quote
słodkokwaśna Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 A to już szczylki...mają ok 5 tyg i już prawie same jedzą:) zdrowe , żywiołowe i odważne:) Marzenko na adopcje zewnętrzne mogą iść. Są odrobaczone. 3 dziewczynki i 1 chłopak w zielonym szaliku. Quote
Tyśka) Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 ojesusmario, a co to za ślicznie szczeniorki? Quote
Istar19 Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 cudowne psiaki ! I te małe i te duże. Podziwiam Was, że w te mrozy dajecie sobie jakoś radę! Wiem, że dla dobra psiaków zrobicie wszystko :) U nas zamarzłą woda...od soboty rana nie mamy w domu bieżącej wody ....żyjemy na wodzie z 5 l baniaków i rozpuszczonym śniegu ;) Nie ma co się dziwić, że zamarzła skoro było po -25 stopni... Pisała do mnie pani od Zoro - teraz ma na imię Baks :) pyta się o umowę i chipa bo jeszcze nie dostała ;) U zoro - teraz Baksa, wszystko w porządku...uszka mu stanęły :) psiaki wylądują na stronie jutro około 16 (będę po pracy) dziś internet słabo mi chodzi :( jutro jak dalej będzie mu szło jak po gruzie to pójdę do mamy, co by na jej internecie podziałać na stronie :) Quote
słodkokwaśna Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 Benuś, przystojniak w nowym domku już jest:) A to nowe piesy.. Gaudi, ok roczny, przymilak:) słodki ...zaszczepiony i odrobaczony. To niedługo się przekonamy jak daje radę na spacerach. Quote
słodkokwaśna Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 I Elenka:) ok 6 miesięczna, urocza i pełna energii słodycz. Też już po odrobaczeniu i szczepieniu. W domu uczy się czystości i pięknie bawi się z maluszkami. Jest bardzo delikatna. A na zdjęciach z Abbusią:) Quote
Recommended Posts