Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak Zoro musi się trochę namęczyć , aby Pestę dookoła obejść:)

Ale bawią się świetnie:)

Marzenko strona świetna a te sanki zarąbiste!!!

A to dostałam zdjęcie Fenusia od fotografa. 

Proszę daj go na stronę jako zdjęcie główne.

aCSC_1761.jpg

Posted

Edi wysyłam maila.

A oto zdjęcie właśnie miałam pytać, czy mogę je dodać bez podpisu fotografa? w sensie dostałaś pozwolenie? nie chce się potem tłumaczyć ;)

• 2 weeks later...
Posted

Święta i już po...

Nowe pieski:

Dziadziuś, który niestety nie ma szans na życie i znalezienie swojego domu.

Nie  ma ząbków w ogóle, nie widzi i prawdopodobnie ma czerniaka oczu:(

Poza tym to słodziak i dlatego do czasu ,kiedy będzie cierpiał ..to będziemy się starać, aby był szczęśliwy.

Uroczy staruszek, merdający ogonkiem, prawdopodobnie wyrzucony jak stracił wzrok.

Artuś może będzie...

IMG_0909 (800x533).jpg

IMG_0911 (800x533).jpg

Posted

A to Lolek ok 4 letni i Tola:)

Lolek uczy się chodzić na smyczy i nawet sobie już radzi. Do ludzi z dystansem i do psów tak samo...ale to chyba taki jego sposób bycia.

Bo jak kogoś pozna to merda się i cieszy , ale ogólnie nie jest zbyt wylewny .

Jest szczekliwy, ale na razie szczeka na inne psy.

Zaszczepiony i odrobaczony.

IMG_0920 (800x533).jpg

IMG_0923 (800x533).jpg

IMG_0924 (800x676).jpg

IMG_0925 (800x533).jpg

IMG_0914 (800x695).jpg

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za ciszę na wątku, ale przez te mrozy mamy 3 razy więcej pracy...do tego mam 4 malusie szczylki w domu, bez mamy .

Łobuzy już zaczynają same jeść, ale pracy przy nich jeszcze jest masa.

Późnym wieczorem zdjęcia,

Nie będę pisała ile musimy robić, aby psiaki nie odczuwały mrozu i nic im nie było..Gehenna!!!

Bidulki !:(

Ciężko jest bardzo, mam wrażenie, że to co robimy, chociaż troszkę im ulży ....bo serce się kraje jak przebierają łapkami z mrozu:(

Mamy nowe pieski: 2 dziś opiszę i jutro 2 .

Czarny , to słodziak zabrany z cieczki.Imię to Trewor i ma ok 3 lat. Jest spokojny i raczej pozytywny ..ale z tym 2 psiakiem coś się nie polubili, tylko nie wiem który był tym złym, bo zaraz je rozdzieliłam ...kiedy podwarkiwali na siebie.

IMG_0985 (414x800).jpg

IMG_0986 (800x568).jpg

IMG_0989 (800x534).jpg

IMG_1006 (800x534).jpg

IMG_1010 (800x533).jpg

Posted

cudowne psiaki ! I te małe i te duże.

Podziwiam Was, że w te mrozy dajecie sobie jakoś radę! Wiem, że dla dobra psiaków zrobicie wszystko :)

U nas zamarzłą woda...od soboty rana nie mamy w domu bieżącej wody ....żyjemy na wodzie z 5 l baniaków i rozpuszczonym śniegu ;) Nie ma co się dziwić, że zamarzła skoro było po -25 stopni...

Pisała do mnie pani od Zoro - teraz ma na imię Baks :) pyta się o umowę i chipa bo jeszcze nie dostała ;) U zoro - teraz Baksa, wszystko w porządku...uszka mu stanęły :)

psiaki wylądują na stronie jutro około 16 (będę po pracy) dziś internet słabo mi chodzi :( jutro jak dalej będzie mu szło jak po gruzie to pójdę do mamy, co by na jej internecie podziałać na stronie :)

Posted

I Elenka:) ok 6 miesięczna, urocza i pełna energii słodycz. Też już po odrobaczeniu i szczepieniu.

W domu uczy się czystości i pięknie bawi się z maluszkami. Jest bardzo delikatna.

A na zdjęciach z Abbusią:)