Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

matulu Paulina, ale się cieszę, że dziewczynka mamusia złapana:multi::multi::multi:
Możesz ujawnić skrawek tajemnicy jak Ci się to udało:cool3::cool3::cool3::cool3:
Z chłopczykiem też się uda ;)ja w to wierzę;)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więc mamuśka dostała sedalin w pasztetowej zjadła i poszła troche w las ale cały czas była na widoku , zaczekałam 30 min i zaczęłam do niej isc a ona w długą ja za nią ,kazałam córy biec żeby jej zagrodzic droge i mamuśka jak zobaczyła córę a jej nie zna to usiadła i mi udało się załozyć pętle Ja ja trzymałam na petli córa zarzuciła koc na nia i tak dopiero na działce w altanie ją oswobodziłam .Dobrze że była w dosyc czystym miejscu , bo gdyby była pod gałęziami to petla na pewno by się gdzieś zahaczyła...Ale jeszcze nie wiadomo jak ona jutro na mnie zareaguje , muszę wchodzić ostrożnie żeby mi nie wybiegła , ona już zapomniała co to tapczan i dach nad głową a dziś to ma...

Posted

[quote name='paulina02']Więc mamuśka dostała sedalin w pasztetowej zjadła i poszła troche w las ale cały czas była na widoku , zaczekałam 30 min i zaczęłam do niej isc a ona w długą ja za nią ,kazałam córy biec żeby jej zagrodzic droge i mamuśka jak zobaczyła córę a jej nie zna to usiadła i mi udało się załozyć pętle Ja ja trzymałam na petli córa zarzuciła koc na nia i tak dopiero na działce w altanie ją oswobodziłam .Dobrze że była w dosyc czystym miejscu , bo gdyby była pod gałęziami to petla na pewno by się gdzieś zahaczyła...Ale jeszcze nie wiadomo jak ona jutro na mnie zareaguje , muszę wchodzić ostrożnie żeby mi nie wybiegła , ona już zapomniała co to tapczan i dach nad głową a dziś to ma...[/QUOTE]
Zastaw drzwi i dopiero otwórz - nawet jakimś kartonem. Lekko odsuń na tyle żebyś weszła, gorzej jak drzwi otwierasz na zewnątrz...
[B]Pilnuj jej jak oka w głowie, szelki i obroża naraz i podwójna smycz. Kasa jest , trzeba na to też przeznaczyć pieniądze. Kup a dostaniesz zwrot ze skarbonki psiaków.[/B]

Posted

Z opisu wnioskuję, że sunia nie tak bardzo zdziczała. Boi się bardzo, na pewno ja ktoś skrzywdził, ale ani raz nie napisałaś paulina02, że chciała użyć zębów.

Posted

Paulinko:iloveyou::modla::modla:zajrzalam i sie poplakalm tez , kochana jak dobrze , ze masz choc mamunke :modla::modla:sciskam calym sercem za sunienke , wierzac z nadzieja , ze i synunia sie uda kiedys zlapac , zeby sie sunienka oswoila i otworzyla :thumbs::thumbs:

Posted

Ależ wspaniała wiadomość, Paulina dzięki bardzo za dobry początek tygodnia. Byłam już tym wątkiem, a raczej losem tych psiaków podłamana bo myślałam o kolejnej ich zimie w lesie.
Pipi, dzięki za pozwolenie na przetrzymanie klatki:-).

Posted

[quote name='paulina02']Więc mamuśka dostała sedalin w pasztetowej zjadła i poszła troche w las ale cały czas była na widoku , zaczekałam 30 min i zaczęłam do niej isc a ona w długą ja za nią ,kazałam córy biec żeby jej zagrodzic droge i mamuśka jak zobaczyła córę a jej nie zna to usiadła i mi udało się załozyć pętle Ja ja trzymałam na petli córa zarzuciła koc na nia i tak dopiero na działce w altanie ją oswobodziłam .Dobrze że była w dosyc czystym miejscu , bo gdyby była pod gałęziami to petla na pewno by się gdzieś zahaczyła...Ale jeszcze nie wiadomo jak ona jutro na mnie zareaguje , muszę wchodzić ostrożnie żeby mi nie wybiegła , ona już zapomniała co to tapczan i dach nad głową a dziś to ma...[/QUOTE]

Tak się ciesz, że się udało:multi::multi::multi:

Posted

[B]Karma zakupiona, zapłacona, kurier dostarczy Paulinie.
175 zł za 30 kg:)
[url]http://allegro.pl/purina-dog-chow-adult-chicken-2x15-kg-gratis-i2815728857.html[/url]
[/B]

Posted

Dziękuje za karme , sunia bardzo wystraszona .Zjadła puszkę od razu kocha jeść , zostawiłam jej suchego i wode .Byłam u niej dwa razy pomału nic na siłe bo boi się bardzo....

Posted

[quote name='paulina02']I pujde do weta i powiem zrobi pan Borówce kastracje :eviltong: ..Może Jagoda :oops:[/QUOTE]
Oj nazwij ją Cioteczka jak chcesz, może być nawet Kleopatra:eviltong: