AgusiaP Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 matulu Paulina, ale się cieszę, że dziewczynka mamusia złapana:multi::multi::multi: Możesz ujawnić skrawek tajemnicy jak Ci się to udało:cool3::cool3::cool3::cool3: Z chłopczykiem też się uda ;)ja w to wierzę;) Quote
paulina02 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Więc mamuśka dostała sedalin w pasztetowej zjadła i poszła troche w las ale cały czas była na widoku , zaczekałam 30 min i zaczęłam do niej isc a ona w długą ja za nią ,kazałam córy biec żeby jej zagrodzic droge i mamuśka jak zobaczyła córę a jej nie zna to usiadła i mi udało się załozyć pętle Ja ja trzymałam na petli córa zarzuciła koc na nia i tak dopiero na działce w altanie ją oswobodziłam .Dobrze że była w dosyc czystym miejscu , bo gdyby była pod gałęziami to petla na pewno by się gdzieś zahaczyła...Ale jeszcze nie wiadomo jak ona jutro na mnie zareaguje , muszę wchodzić ostrożnie żeby mi nie wybiegła , ona już zapomniała co to tapczan i dach nad głową a dziś to ma... Quote
ewu Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='paulina02']Więc mamuśka dostała sedalin w pasztetowej zjadła i poszła troche w las ale cały czas była na widoku , zaczekałam 30 min i zaczęłam do niej isc a ona w długą ja za nią ,kazałam córy biec żeby jej zagrodzic droge i mamuśka jak zobaczyła córę a jej nie zna to usiadła i mi udało się załozyć pętle Ja ja trzymałam na petli córa zarzuciła koc na nia i tak dopiero na działce w altanie ją oswobodziłam .Dobrze że była w dosyc czystym miejscu , bo gdyby była pod gałęziami to petla na pewno by się gdzieś zahaczyła...Ale jeszcze nie wiadomo jak ona jutro na mnie zareaguje , muszę wchodzić ostrożnie żeby mi nie wybiegła , ona już zapomniała co to tapczan i dach nad głową a dziś to ma...[/QUOTE] Zastaw drzwi i dopiero otwórz - nawet jakimś kartonem. Lekko odsuń na tyle żebyś weszła, gorzej jak drzwi otwierasz na zewnątrz... [B]Pilnuj jej jak oka w głowie, szelki i obroża naraz i podwójna smycz. Kasa jest , trzeba na to też przeznaczyć pieniądze. Kup a dostaniesz zwrot ze skarbonki psiaków.[/B] Quote
terra Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Z opisu wnioskuję, że sunia nie tak bardzo zdziczała. Boi się bardzo, na pewno ja ktoś skrzywdził, ale ani raz nie napisałaś paulina02, że chciała użyć zębów. Quote
Nadziejka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Paulinko:iloveyou::modla::modla:zajrzalam i sie poplakalm tez , kochana jak dobrze , ze masz choc mamunke :modla::modla:sciskam calym sercem za sunienke , wierzac z nadzieja , ze i synunia sie uda kiedys zlapac , zeby sie sunienka oswoila i otworzyla :thumbs::thumbs: Quote
asiuniab Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ale wiadomość, traciłam nadzieję, że dzikuski da się złapać, a tu taki sukces:) na chłopaczka też przyjdzie czas:) Quote
kolejna kobietka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 :crazyeye: ale wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!! udalo sie!!! :Cool!::Cool!::Cool!: wielkie gratulacje dla ciebie!!! podziwiam :) [IMG]http://www.e-gify.pl/gify/zwierzeta/misie/misie7.gif[/IMG] teraz widac jaka niunia jest sliczna :) Quote
mestudio Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ależ wspaniała wiadomość, Paulina dzięki bardzo za dobry początek tygodnia. Byłam już tym wątkiem, a raczej losem tych psiaków podłamana bo myślałam o kolejnej ich zimie w lesie. Pipi, dzięki za pozwolenie na przetrzymanie klatki:-). Quote
AgusiaP Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='paulina02']Więc mamuśka dostała sedalin w pasztetowej zjadła i poszła troche w las ale cały czas była na widoku , zaczekałam 30 min i zaczęłam do niej isc a ona w długą ja za nią ,kazałam córy biec żeby jej zagrodzic droge i mamuśka jak zobaczyła córę a jej nie zna to usiadła i mi udało się załozyć pętle Ja ja trzymałam na petli córa zarzuciła koc na nia i tak dopiero na działce w altanie ją oswobodziłam .Dobrze że była w dosyc czystym miejscu , bo gdyby była pod gałęziami to petla na pewno by się gdzieś zahaczyła...Ale jeszcze nie wiadomo jak ona jutro na mnie zareaguje , muszę wchodzić ostrożnie żeby mi nie wybiegła , ona już zapomniała co to tapczan i dach nad głową a dziś to ma...[/QUOTE] Tak się ciesz, że się udało:multi::multi::multi: Quote
ewu Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [B]Karma zakupiona, zapłacona, kurier dostarczy Paulinie. 175 zł za 30 kg:) [url]http://allegro.pl/purina-dog-chow-adult-chicken-2x15-kg-gratis-i2815728857.html[/url] [/B] Quote
ewu Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Jak sunia? Ciocie one ciągle bez imion!!!! Quote
ewu Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 (edited) Powinny mieć leśne imiona... [B]Może Borówka i Pieniek:)[/B] Edited November 26, 2012 by ewu Quote
paulina02 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/819/zdjcie015p.jpg/][IMG]http://img819.imageshack.us/img819/7985/zdjcie015p.jpg[/IMG][/URL] Quote
paulina02 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Dziękuje za karme , sunia bardzo wystraszona .Zjadła puszkę od razu kocha jeść , zostawiłam jej suchego i wode .Byłam u niej dwa razy pomału nic na siłe bo boi się bardzo.... Quote
Justyna Lipicka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ja już traciłam nadzieję, że się uda choć sunie złapać!! super!! a imiona Ewu ładne wymysliła:) Quote
paulina02 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 I pujde do weta i powiem zrobi pan Borówce kastracje :eviltong: ..Może Jagoda :oops: Quote
terra Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ale fajna niuńka z niej. Będzie dobrze. Mięciutką kołderkę sobie wybrała :) panna Jagodzianka :) Quote
paulina02 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Ciekawe czy panna nie zaciążyła ....;) poczekamy najpierw niech ochłonie i przestanie byc taka przerażona .... Quote
terra Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Bardzo bym się zdziwiła, gdyby było inaczej. Czuwał przy niej syneczek.:roll: Quote
mestudio Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Fajna sunieczka, bardzo ładna. Powolutku zrozumie, że nikt jej nie chce skrzywdzić, a chłopaczek musi się złapać. Quote
ewu Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='paulina02']I pujde do weta i powiem zrobi pan Borówce kastracje :eviltong: ..Może Jagoda :oops:[/QUOTE] Oj nazwij ją Cioteczka jak chcesz, może być nawet Kleopatra:eviltong: Quote
magdyska25 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 o super! synek teraz sam....on chyba bardziej wystraszony? Quote
Recommended Posts