Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aniadejek']Ludzie opamiętajcie się - Paulina wyciąga od was kase i tyle !!!!1Podsyła wam fotki psów a wy wysyłacie jej kase - i ma dziewczyna ubaw że trafila takich frajerow co jej forse na konto przelewają .[/QUOTE]Poprosze dowody na to,ze Paulina wyciaga kase,posiadasz takowe?

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lika1771']Poprosze dowody na to,ze Paulina wyciaga kase,posiadasz takowe?[/QUOTE]

poki co z tego watku nie bylo wplacanych zadnych pieniedzy, a gdyby byly to na dt czy hotelik na konto skarbnika bo Paulina nie moze miec tych pieskow u siebie nie ma miejsca

Posted

tutaj macie watek osoby aniadejek, post 11:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/231610-Chc%C4%99-kupi%C4%87-boston-terriera-co-sadzicie-o-tej-suczce"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231610-Chc%C4%99-kupi%C4%87-boston-terriera-co-sadzicie-o-tej-suczce[/URL]

dziwie sie tylko, ze nadal nie zostala przez nikogo zablokowana :roll:

Posted

słuchajcie ta [COLOR=#000000]aniadejek to jakaś osoba, która chyba pomyliła fora, na wątku Aramisa, pieska który zbiera deklarację na hotel z behawiorystą, jest opisany pw, jaki otrzymała osoba, która wysłała do niej zaproszenie. Włos się na głowie jeży, bo tak na pewno nie wypowiadają się miłośnicy zwierząt. Nie wiem co ta osoba robi tu na forum dogo, ale mam wrażenie, że nic dobrego:(
może się narażę na moderatorowi, ale wstawię cytat z tego wątku:

[/COLOR][COLOR=#000000]Rozsyłam zaproszenia do dogomaniaków na literkę A.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Wiem, że mozolnie mi to idzie, ale dam radę.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Z reguły nie dostaję odpowiedzi, albo dostaję bardzo miłe wiadomości.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Nawet jak ludzie nie mogą wesprzeć Aramisa finansowo to piszą rady, dobre słowo.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Dziś dostałam od użytkownika [/COLOR][B][COLOR=#417394]aniadejek[/COLOR] taką odpowiedź:

[COLOR=#000000]"A **** mnie obchidzi jakis kundel oby zdech jak najszybciej, *******ic głupie kundle prosto w dupe a suki w ich sromy"

Pisownia oryginalna.

[U]także nie wiem, czy warto zwracać uwagę na wpisy tej osoby:([/U][/COLOR][/B]

Posted (edited)

[B]Aniadejek..... ooooooooooooooo, co za niespodzianka!!!!!!![/B] Wytłumacz nam najpierw to co napisałaś w odpowiedzi na prośbę o pomoc dla Aramisa. Nie pisały tej prośby "oszustki" , pies jest- znam go osobiście, wiem gdzie przebywa, wiem jak bardzo potrzebuje pomocy i nie ja zbieram pieniądze a wręcz przeciwnie- zadeklarowałam skromną pomoc więc nie mam w tym żadnego interesu. Udzielona przez Ciebie odpowiedź :"A ...... itd...." nie wskazuje na szlachetne intencje[B].Skoro jednak martwisz się o nasze portfele , to uzasadnij tę swoją niebanalną odpowiedź, będziemy wdzięczne.[/B]

Edited by ewu
Posted

Na wątku Aniadejek jest post z informacją,że na innym wątku chciał(a) sprzedać szczeniaki ON-ki bez rodowodu bo ostatnie z miotu........
Obawiam się,że działanie tej pani( a może pana o oryginalnym nicku) są chyba dalekie od etyki.

Posted

[B]Prosimy o informacje o pieskach bo one są tu najważniejsze i oby takie wpisy nie zaszkodziły tym biedakom[/B]. Pewnie aniadejek została zaproszona z listy na literkę"a" i zamiast "kulturalnej" odpowiedzi uznała,że można tym pieskom inaczej zaszkodzić.
[COLOR=#ff0000][B]Nie dajmy się wmanipulowywać, tym bardziej,że nikt jeszcze grosika nie wpłacił a jeśli zacznie się akcja , to wpłaty pójdą do hoteliku.[/B][/COLOR]

Posted

Osoba o nicku [B]aniadejek[/B] wpadła już na 2 wątki, wszędzie próbując namieszać. No cóż, różne trolle i psychole chodzą po świecie...a język używany w kontaktach na PW świadczy też o rynsztokowym poziomie osobnika.

Posted

[quote name='sybisia']Osoba o nicku [B]aniadejek[/B] wpadła już na 2 wątki, wszędzie próbując namieszać. No cóż, różne trolle i psychole chodzą po świecie...a język używany w kontaktach na PW świadczy też o rynsztokowym poziomie osobnika.[/QUOTE]
Powinna zostać zablokowana.
[B]Aniadejek zamiast bruździć biednym psiakom poczytaj lepiej zasady polskiej pisowni , bardzo tego potrzebujesz !!!![/B]

Posted

[quote name='iwonamaj'][SIZE=5]Cioteczki, po raz trzeci i ostatni proponuję zrobienie wydarzenia na FB...
Jeśli chcecie, proszę o treść, nr telefonu i maila do kontaktu.[/SIZE][/QUOTE]
[B] To bardzo ważne ale nie ma na wątku dziewczyny , która ma kontakt z psiakami i założyła wątek. Napiszę do niej na pw.[/B]

Posted

[quote name='aniadejek']Ludzie opamiętajcie się - Paulina wyciąga od was kase i tyle !!!!1
Podsyła wam fotki psów a wy wysyłacie jej kase - i ma dziewczyna ubaw że trafila takich frajerow co jej forse na konto przelewają .[/QUOTE]
tu jest wątek suni której Paulina uratowała życie ale finanse prowadzę ja i czy uważasz że sunia jest wirtualna?
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227206-Pies-z-lasu-przywi%C4%85zana-do-drzewa-ju%C5%BC-po-operacji-czeka-na-DOM[/URL]

Posted

[quote name='baster i lusi']tu jest wątek suni której Paulina uratowała życie ale finanse prowadzę ja i czy uważasz że sunia jest wirtualna?
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227206-Pies-z-lasu-przywiązana-do-drzewa-już-po-operacji-czeka-na-DOM[/URL][/QUOTE]
Szkoda czasu na udowadnianie tego co wszyscy wiemy. Aniadejek znalazła sobie forum dogomania żeby dokuczać ludziom i szkodzić psiakom.
[SIZE=3][B]Paulina nie przejmuj się tym obrzydliwym wpisem, szanujemy Ciebie i Twoje działania.[/B][/SIZE]

Posted

Dostałam pw od aniadejek. Nazwała mnie głupią ci.. która okrada frajerów z dogo. Aniadejek życzy rownież psom śmierci. Nie cytuję calego pw, bo jest obrzydliwe, To odpowiedź na zaproszenie, które wyslałam (robiłam literkę A)

Posted

[quote name='iwonamaj']Dlaczego ta aniadejek nie ma jeszcze bana? Piszcie do moda...[/QUOTE]
Pisały chyba dziewczyny z wątku Aramisa ale nie jestem tego pewna.
To jakaś chora osoba.Na swoim wątku pyta o rasowego pieska i jest bardzo "milusia".....
Jak się tu pojawiła domyśliłam się ,że dostała zaproszenie z listy alfabetycznej.
Używa niewybrednego języka, jest agresywna,zieje nienawiścią do psów.Jej (bądź jego tego nie wiemy)obecność na dogo jest wysoce szkodliwa.
Trzeba ostrzegać ludzi dopóki nie zostanie zablokowana.

Posted (edited)

Cytowane teksty oraz inne wypowiedzi osoby używającej nicka aniadejek powinny być już wcześniej zmoderowane a konto to zablokowane,gdyż niedopuszczalne jest tolerowanie rażącego naruszania zasad i regulaminu tego forum. Nienawistny ton,agresja i lekceważąca postawa wobec innych uczestników forum i zwierząt oraz wulgarność i chamstwo jest wystarczającym powodem,by uniemożliwić takim jak ona/on umieszczanie tego typu tekstów. Te posty nie warte są naszej uwagi ani cytowania ich,ich poziom jest żenujący i świadczy o ograniczeniu ich autorki.
Prosimy moderatora o usunięcie postów pisanych przez tę osobę oraz zablokowanie tego konta.

Edited by Olga7
Posted

[quote name='Olga7']Cytowane teksty oraz inne wypowiedzi osoby używającej nicka aniadejek powinny być już wcześniej zmoderowane a konto to zablokowane,gdyż niedopuszczalne jest tolerowanie rażącego naruszania zasad i regulaminu tego forum. Nienawistny ton,agresja i lekceważąca postawa wobec innych uczestników forum i zwierząt oraz wulgarność i chamstwo jest wystarczającym powodem,by uniemożliwić takim jak ona/on umieszczanie tego typu tekstów. Te posty nie warte są naszej uwagi ani cytowania ich,ich poziom jest żenujący i świadczy o ograniczeniu ich autorki.
Prosimy moderatora o usunięcie postów pisanych przez tę osobę oraz zablokowanie tego konta.[/QUOTE]
Jest na tyle sprytna ,że te obleśności wysyła na pw.....

Posted

Można nie otwierać takich pw a nadawcę dodać do blokowanych i nie będzie mogla wysylać.
Lada moment konto powinno być zablokowane/zbanowane przez moda .
Jesli mysli ,że może tak dzialać bezkarnie,to jest w blędzie gdyż po IP kompa zawsze można dotrzeć do adresu posiadacza kompa i autora wypowiedzi. Nikt w sieci nie jest tak naprawdę anonimowy i zawsze można udowodnić/sprawdzić z ktorego komputera pisano i w jakiej sieci -zlokalizowac nadawcę.
A cytowanie takich chamskich i wulgarnych tekstów spelnia tylko zamiary i pożądane efekty takich psychicznych i skrzywionych ludzi a dodatkowo rozszerza zasięg takich tekstów,większy odbiór ,co jest wodą na ich mlyn.