Jump to content
Dogomania

Czipsy i alkohol czyli dogomaniacki sylwek 2006

Recommended Posts

Posted

Gdzie ja Was pomieszcze:lol: :lol: :lol: bo jak dobrze pojdzie to jedno lozko dwu osobowe bedzie wolne, no i u mnie jedno miejsce, a reszta na podlodze:lol: :lol: :lol:

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_TC']No pewnie,ze zrobimy:lol: :lol: :lol: A co do mojego lozeczka to przyjme osobe niezbyt wiercaca sie:lol: :evil_lol:

a wiesz, ze ja sie nawet "już" nie wierce :lol:
czasami tylko zdarza mi sie obudzic na odwrot, czyli tam gdzie nogi glowa, a na poduszcze nogi :evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Gdzie ja Was pomieszcze:lol: :lol: :lol: bo jak dobrze pojdzie to jedno lozko dwu osobowe bedzie wolne, no i u mnie jedno miejsce, a reszta na podlodze:lol: :lol: :lol:

A Twój braciszek bedzie?:lol: Moge spac z Pawełkiem?:lol: Czy moze sprowadzisz mi Piotra z Lublina?:razz:

Posted

rose napisał(a):
A Twój braciszek bedzie?:lol: Moge spac z Pawełkiem?:lol: Czy moze sprowadzisz mi Piotra z Lublina?:razz:

No właśnie zapomniałam napisac,że jeszcze jedno wolne miejsce będzie przy moim braciszku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak checesz mozesz:eviltong:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Ja bym sie nie cieszyla :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A co niebezpieczny sie ostatnio zrobił? Ja lubię wyzwania:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']To jakiego dnia my jedziemy do tego Pozka?
Mamy pociag pospieszny:

Katowice 08:54
Zabrze 09:13 09:14
Gliwice 09:22 09:24
Kędzierzyn Koźle 09:51 09:52
Opole Główne 10:28 10:30
Brzeg 10:55 10:56
Oława 11:08 11:09
Wrocław Główny 11:35 11:40
Oborniki Śląskie 12:06 12:07
Żmigród 12:26 12:27
Rawicz 12:51 12:52
leszno 13:15 13:17
Kościan 13:38 13:39
Poznań Główny 14:14

Dziadek zabrałbys nas z wrocka czy nie ? Lepiej dobrze zastanów się nad odpowiedzią dziadziu.

Wlasnie na dworzec bede musiala po was wyjechac, bo do mnie nie jest lato dotrzec;)

Posted

[quote name='Daga&Oskar']P.S mnie pociąg też pasuje, a na dworcu we worcku mam nadzieje, ze dziadek bedzie juz czekal na wnusie i prawnusie :loveu:

A o babci to nie wspomnisz???:mad:

Posted

Hahah komar skad ty wytrzasnąłęs te zlotowe nagranie hahahah
Kara my się kochana pomieścimy. Ja tam nie musze spac na łózku byle komar spał na ziemi to i mi dobrze bedzie- prawda dziadku?.:evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Hahah komar skad ty wytrzasnąłęs te zlotowe nagranie hahahah
Kara my się kochana pomieścimy. Ja tam nie musze spac na łózku byle komar spał na ziemi to i mi dobrze bedzie- prawda dziadku?.:evil_lol:

Juz sie glubie:lol: To chcesz z Komarem na ziemi?:lol: :lol: :lol:

Posted

no przetestowalismy:) a wiesz z eja jedna noc moze bede w namiocie spal z jakims ochtnikiem?? oczywisciejesli beda waruny odpowiednie:D... bo musze trnowac do wedrownego obozu zimopwego;D:D

Posted

[quote name='Agga']no ba pewnie, że z komarem na ziemi. Spanie razem przetestowaliśmy w MORSKU.
:lol: :lol: :lol: a pozniej male aggatka wyjada i male komarki:evil_lol:

Rozbijesz sobie go przed laskiem, tam straszy:evil_lol:

Posted

Jak sobie caly ten temat czytam, to powiem,że może to wyjść dość ciekawy sylwester:lol: Tyle atrakcji sie szykuje;) Czy wsytko co tu jest pisane zmiescimy w 4 dobach?:lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
:lol: :lol: :lol: a pozniej male aggatka wyjada i male komarki:evil_lol:

Rozbijesz sobie go przed laskiem, tam straszy:evil_lol:

Żeby czasem małe Karoliny przez przypadek nie wyszły:evil_lol: .
A co do lasku zhadzam sie tam straszy i pieczarki rosna:eviltong:

Posted

Ja też się piszę do spania na ziemi w końcu wygodniej ale nie musi to być spanie z Komarkiem!!! A co Agga ma ostatnio jakieś pociągi do dziadka???:D nie chce miec rodzeństwa którego matką będzie moja córka:shake:

Posted

Sluchajcie moi drodzy:evil_lol: Ja jako gospodarz (jak to fajnie brzmi:eviltong:) ustalam oplate za nocleg typu wyproadzania moich psow, chociaz raz sobie odpoczne:lol: :lol: :lol: Wiec prosze szykowac sobie grafik kto z ktorym i o ktorej:lol:

Posted

Ja też się piszę do spania na ziemi w końcu wygodniej ale nie musi to być spanie z Komarkiem!!! A co Agga ma ostatnio jakieś pociągi do dziadka???:D nie chce miec rodzeństwa którego matką będzie moja córka:shake: