Jump to content
Dogomania

Czipsy i alkohol czyli dogomaniacki sylwek 2006

Recommended Posts

Posted

U mnie jest miejsce wiec moge sobie pozowlic na taka impreze w moim domu;) Tylko jeden warunek najwazniejszy wezcie karimaty i spiwory bo lozek mam tylko pod domownikow;) A co do jedzenia to ja z mama sie tym zajmiemy, przeciez przez tyle km nie bedziecie zarcia wozic, a dla nas to nie bedzie problem przeciez;)

Agga zebym nie zapomniala mieszkam blisko tego cmentarza, którego pewnie chcilabys odwiedzic;) .

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kara no dobrze. Jedoznko ty z mamusią zrobicie. Ale jak znam dogomaniaków to i tak kazdy cos tam przywiezie ze sobą.

Kara mówisz, że blisko tego cmentarza mieszkasz. To dobrze bo ja jak zwykle chce to miejsce odwiedzić.

Posted

[quote name='Agga']Ja psa nie posiadam jeszcze.
No kochani nawet nie wiecie co dziadek komar mi zaproponował jak juz bedziemy na sylwku:oops:
Zgaduje bieganie pol nago na dworzu?:lol:

Posted

[quote name='Agga']komar ty ty wiesz co .....normalnie tyz chyba kazdej to zaproponował co??? o boze jakiego ja mam dziadka:shake:
A ja co mam za syna:lol: :lol: :lol: on to nawet mojej kumpeli proponowal:shake: :lol: :lol: co moi sasiedzi powiedza na tkie widoki, dobrze,ze mieszkam na srodku pola i sasiadkow mam jedynie po jednej stronie reszta to pola:lol:

Posted

no bo ja chce wszystkich w to zaangazowac:) i żeby przypakdkiem ktos nie zalapal zonka jak mnie zobaczy ranoD:... a kto powiedziaz ze bede po polu biegal tylko??;> a polu to ja zakoncze przeplynieciem 50 metrow w sneiogu stylem dowolnym:D:D

Posted

komar napisał(a):
no bo ja chce wszystkich w to zaangazowac:) i żeby przypakdkiem ktos nie zalapal zonka jak mnie zobaczy ranoD:... a kto powiedziaz ze bede po polu biegal tylko??;> a polu to ja zakoncze przeplynieciem 50 metrow w sneiogu stylem dowolnym:D:D

Ja nie wiem czy sie na to skusze bo moja sytacja bedzie najgorsza bo wszyscy mnie znaja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Tylko zebyc Komarku nie biegal mi po dachu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

komar dziadku jako pierwsza wyłamuje sie z tego biegania rano w biustonoszu lub bez. Mnie na to kochany nie namówisz na trzeźwo czy po pijaku NIE!!!!!!!!!!!!:diabloti:

Nie chce być pokazywana w programie TVN 24, UWADZE lub INTERWENCJI.:evil_lol:

Posted

ja jak to wszystko czytam zaczynam się poważnie zastanawiać czy nie zostać w domu na sylwka:shake:

A co do biegania to nie każdemu Kopmar to proponował, córeczkę oszczędził:D

Posted

[quote name='Agga']komar dziadku jako pierwsza wyłamuje sie z tego biegania rano w biustonoszu lub bez. Mnie na to kochany nie namówisz na trzeźwo czy po pijaku NIE!!!!!!!!!!!!:diabloti:

Nie chce być pokazywana w programie TVN 24, UWADZE lub INTERWENCJI.:evil_lol:
No prosze,o tym BEZ [SIZE=2]to nie słyszałam :lol: :lol: :lol:. Będzie trzeba Komara rano zamykac w garażu aby siary przy sasiadach nie robil:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Czeeeść :multi:

Już dotarłam do Was i widzę, że sprawa z sylwikiem dzięki Karuni się rozwiązała :buzi:aczki Kochana :loveu:
Oczywiście ja się podpisuję obiema rękami i nogami na liście obecności i postaram się nie nawalić :eviltong: Tym razem to ja chyba będę miała najdalej, ale damy radę, nie takie drogi się już pokonywało hihih
Powiedzcie mi tylko od kiedy do kiedy będzie ta Nasza kilkudniowa imprezka sylwestrowa trwała :razz:

Karuniu jeżeli się zgodzisz to ja na 90% będę z Oskarkiem, ponieważ w tym czasie prawdopodobnie nikogo nie bedzie w domku no i nie miałabym komu małego podrzucić, w końcu to moje dziecko i jak to mama mi powtarza : chciałaś dziecka to teraz się nim opiekuj hihi

Aha no i jeszcze koszta - po ile robimy składki na zakupy dla Kary - rozumiem Słonko, ze ty z racji tego, ze bedziesz na miejscu zajmiesz się tym wszytskim?
Ja mogę wziąć ze sobą makówki, takie Śląskie, tylko nie wiem czy takie coś preferujecie :lol: :lol:

P.S no i ile w końcu jest takich pewniackich osób??
P.S Komarku Twoja propozycja dalej aktualna :razz:

No to teraz nic mi nie zostało jak napisać : byle do grudnia :loveu:

Posted

Oczywiscie,ze sie zgodze;) Dobrze,że to pies bo moje dwie domowe malpy zabardzo dziewcyznek nie akceptuja:eviltong: a reszta to bedzie typowa izolacja :evil_lol:
Jakie skladki?:roll: W nic takiego się nie bawicie, ja zrobie zakupy i wszystko:lol:
A co do listy faktycznie jakas by sie przydala, bo nie wiem ile osob bedzie i jak moja mame przygotowac na taki SZOK:eviltong:

Posted

Ja na pewno Was odwiedzę;) , ale czy będę w samego Sylwestra to jeszcze nie wiem...

Wezmę z soba małą niespodzinkę:p jesli oczywiście uda mi sie zaciagnac ja do Was, bo ostatnio troche buntownicza jest:eviltong:

Posted

[quote name='komar']no wiesz... u mnie szczury to chadza:P ale ze ty masz latjace to pierwsze sysze;D:D:D
Tak jak pisalam latajace szczury oto dowod:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Dziewczyny ja nie wiem jak wy, ale myśle, że dobrze będzie w pierwszy dzien komara zahipnotyzować bo on na pewno bedzie chciał latac na wpół goło.