KaRa_ Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 U mnie jest miejsce wiec moge sobie pozowlic na taka impreze w moim domu;) Tylko jeden warunek najwazniejszy wezcie karimaty i spiwory bo lozek mam tylko pod domownikow;) A co do jedzenia to ja z mama sie tym zajmiemy, przeciez przez tyle km nie bedziecie zarcia wozic, a dla nas to nie bedzie problem przeciez;) Agga zebym nie zapomniala mieszkam blisko tego cmentarza, którego pewnie chcilabys odwiedzic;) . Quote
Agga Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Kara no dobrze. Jedoznko ty z mamusią zrobicie. Ale jak znam dogomaniaków to i tak kazdy cos tam przywiezie ze sobą. Kara mówisz, że blisko tego cmentarza mieszkasz. To dobrze bo ja jak zwykle chce to miejsce odwiedzić. Quote
KaRa_ Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Teraz pozostaje czekac do grudnia;) A jak to bedzie z psami? kto bierze? Quote
Agga Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ja psa nie posiadam jeszcze. No kochani nawet nie wiecie co dziadek komar mi zaproponował jak juz bedziemy na sylwku:oops: Quote
KaRa_ Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Agga']Ja psa nie posiadam jeszcze. No kochani nawet nie wiecie co dziadek komar mi zaproponował jak juz bedziemy na sylwku:oops: Zgaduje bieganie pol nago na dworzu?:lol: Quote
Agga Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 komar ty ty wiesz co .....normalnie tyz chyba kazdej to zaproponował co??? o boze jakiego ja mam dziadka:shake: Quote
KaRa_ Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Agga']komar ty ty wiesz co .....normalnie tyz chyba kazdej to zaproponował co??? o boze jakiego ja mam dziadka:shake: A ja co mam za syna:lol: :lol: :lol: on to nawet mojej kumpeli proponowal:shake: :lol: :lol: co moi sasiedzi powiedza na tkie widoki, dobrze,ze mieszkam na srodku pola i sasiadkow mam jedynie po jednej stronie reszta to pola:lol: Quote
komar Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 no bo ja chce wszystkich w to zaangazowac:) i żeby przypakdkiem ktos nie zalapal zonka jak mnie zobaczy ranoD:... a kto powiedziaz ze bede po polu biegal tylko??;> a polu to ja zakoncze przeplynieciem 50 metrow w sneiogu stylem dowolnym:D:D Quote
KaRa_ Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 komar napisał(a):no bo ja chce wszystkich w to zaangazowac:) i żeby przypakdkiem ktos nie zalapal zonka jak mnie zobaczy ranoD:... a kto powiedziaz ze bede po polu biegal tylko??;> a polu to ja zakoncze przeplynieciem 50 metrow w sneiogu stylem dowolnym:D:D Ja nie wiem czy sie na to skusze bo moja sytacja bedzie najgorsza bo wszyscy mnie znaja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Tylko zebyc Komarku nie biegal mi po dachu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 komar napisał(a):z dachu to bede skakal do sniegu;D tylko ciekawe czy snieg bedzie:lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 komar dziadku jako pierwsza wyłamuje sie z tego biegania rano w biustonoszu lub bez. Mnie na to kochany nie namówisz na trzeźwo czy po pijaku NIE!!!!!!!!!!!!:diabloti: Nie chce być pokazywana w programie TVN 24, UWADZE lub INTERWENCJI.:evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 ja jak to wszystko czytam zaczynam się poważnie zastanawiać czy nie zostać w domu na sylwka:shake: A co do biegania to nie każdemu Kopmar to proponował, córeczkę oszczędził:D Quote
Agga Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Mamo ja ci dam nie jechac na sylwka:shake: Quote
KaRa_ Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Agga']komar dziadku jako pierwsza wyłamuje sie z tego biegania rano w biustonoszu lub bez. Mnie na to kochany nie namówisz na trzeźwo czy po pijaku NIE!!!!!!!!!!!!:diabloti: Nie chce być pokazywana w programie TVN 24, UWADZE lub INTERWENCJI.:evil_lol: No prosze,o tym BEZ [SIZE=2]to nie słyszałam :lol: :lol: :lol:. Będzie trzeba Komara rano zamykac w garażu aby siary przy sasiadach nie robil:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Kara mysle, że ten pomysł z zamykaniem go będzie dobry. Ja naprawde nie musze byc w TV. Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Czeeeść :multi: Już dotarłam do Was i widzę, że sprawa z sylwikiem dzięki Karuni się rozwiązała :buzi:aczki Kochana :loveu: Oczywiście ja się podpisuję obiema rękami i nogami na liście obecności i postaram się nie nawalić :eviltong: Tym razem to ja chyba będę miała najdalej, ale damy radę, nie takie drogi się już pokonywało hihih Powiedzcie mi tylko od kiedy do kiedy będzie ta Nasza kilkudniowa imprezka sylwestrowa trwała :razz: Karuniu jeżeli się zgodzisz to ja na 90% będę z Oskarkiem, ponieważ w tym czasie prawdopodobnie nikogo nie bedzie w domku no i nie miałabym komu małego podrzucić, w końcu to moje dziecko i jak to mama mi powtarza : chciałaś dziecka to teraz się nim opiekuj hihi Aha no i jeszcze koszta - po ile robimy składki na zakupy dla Kary - rozumiem Słonko, ze ty z racji tego, ze bedziesz na miejscu zajmiesz się tym wszytskim? Ja mogę wziąć ze sobą makówki, takie Śląskie, tylko nie wiem czy takie coś preferujecie :lol: :lol: P.S no i ile w końcu jest takich pewniackich osób?? P.S Komarku Twoja propozycja dalej aktualna :razz: No to teraz nic mi nie zostało jak napisać : byle do grudnia :loveu: Quote
Agga Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 DO listy mozemy chyba dopisac jeszcze Linkę Też coś przywioze. Quote
KaRa_ Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Oczywiscie,ze sie zgodze;) Dobrze,że to pies bo moje dwie domowe malpy zabardzo dziewcyznek nie akceptuja:eviltong: a reszta to bedzie typowa izolacja :evil_lol: Jakie skladki?:roll: W nic takiego się nie bawicie, ja zrobie zakupy i wszystko:lol: A co do listy faktycznie jakas by sie przydala, bo nie wiem ile osob bedzie i jak moja mame przygotowac na taki SZOK:eviltong: Quote
AgaCzips Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='KaRa_TC'] A jak to bedzie z psami? kto bierze? ja będę bez psiaka;) Quote
KaRa_ Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 A zebym nie zapomniala Wy sie nie zdziwcie jak szczury po domu beda latac:razz: Quote
komar Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 no wiesz... u mnie szczury to chadza:P ale ze ty masz latjace to pierwsze sysze;D:D:D Quote
rose Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ja na pewno Was odwiedzę;) , ale czy będę w samego Sylwestra to jeszcze nie wiem... Wezmę z soba małą niespodzinkę:p jesli oczywiście uda mi sie zaciagnac ja do Was, bo ostatnio troche buntownicza jest:eviltong: Quote
KaRa_ Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='komar']no wiesz... u mnie szczury to chadza:P ale ze ty masz latjace to pierwsze sysze;D:D:D Tak jak pisalam latajace szczury oto dowod:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Agga Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Dziewczyny ja nie wiem jak wy, ale myśle, że dobrze będzie w pierwszy dzien komara zahipnotyzować bo on na pewno bedzie chciał latac na wpół goło. Quote
Recommended Posts