Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melisa, ty taka biedna jesteś i nikt cię nie chce.
Nawet tymczas żaden się nie zlituje :(
Ludzie, pomocy!
Ona coraz częściej przejawia oznaki lęku...

• Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonitwa napisał(a):
Już jestem, a Rybciu sama nie byłaś! Zawsze służę pomocą nawet gdy jestem słabo osiągalna, jednak nie ma rzeczy niemożliwych!

Jak to?
Oprócz niezastąpionej Fizi i jednej wizyty Agi nie było tu nikogo!
Ale dobrze że wróciłaś.

Posted

AgaiTheta napisał(a):
I na nią przyjdzie kolej!

Ja już tracę nadzieję, na cokolwiek związanego z Melisą. Może jakiś tymczas odratowałby sytuację?

Posted

Łzy same mi lecą,ale co z tego?jestem zapsiona i zakocona.Ja to bym jeszcze wzięła ja ,ale mąż :shake:.On kocha zwierzęta i nie żałuje pieniędzy,ale nie ma czasu na dodatkowe obowiązki.Może znjadzie się jakiś tymczasik,którego mozna by finansowo wspomóc?

Posted

Przepraszam, ale nie mam czasu przebijać sie przez cały wątek.
Mógłby ktoś przypomnieć jaki charakter ma Meliska? Jaka jest do:
-psów
-suk
-dzieci
-kotów

Posted

Szkoda,że nie wiadomo jak do dzieci i kotów, to wazne informacje,
ludzie nie chcą adoptowac psa "w ciemno"...i wcale się im nie dziwię...

Posted

GoWa napisał(a):
Przepraszam, ale nie mam czasu przebijać sie przez cały wątek.
Mógłby ktoś przypomnieć jaki charakter ma Meliska? Jaka jest do:
-psów
-suk
-dzieci
-kotów

GoWa:
Do psów nieagresywna, raczej uległa taki sam stosunek do suk. Ja sama jestem jeszcze dzieckiem ( nastolatką ), a mnie Melisa uwielbia, takie mam przynajmniej wrażenie. Co do kotów to niestety nie uda mi się tego sprawdzić, ale z tych informacji, o których mi wiadomo, podobno każdy pies z czasem się przyzwyczaja...

Posted

Rybc!a ma rację,
do dzieci takich powyżej 6-8 lat jest doskonała, nie wiemy tylko jak do tych młodszych.... i nie bardzo jest jak to sprawdzić, bo nie mamy od kogo dziecka "pożyczyć" żeby przejść się z nim do boksu i zobaczyć jak ona reaguje i czy daje się głaskać....

Posted

[quote name='Rybc!a']Jeszcze dwie fotki:

Boże, toż to taki piękny pies!!!! Rybc!u koniecznie dodaj te nowe fotki do ogłoszeń!

I nie zamartwiaj się tak, bo musisz mieć dużo siły, żeby dalej pomagać. Czasami tak jest, że pies wisi i wisi, a potem - jak znajdzie dom - to ten najlepszy z możliwych. Z Meliska tez tak będzie!

W górę, komu cudne stworzenie???

Posted

Rybciu, jak mogę pomóc? Ew. dom tymczasowy mogę zaoferować dopiero po wakacjach, bo wyjeżdżam za granicę i nawet własnego psa oddaję do hoteliku. Poza tym muszę mieć zgodę męża, a on jest niechętny i mam zamiar dopiero nad nim popracować!!! Melisa jest faktycznie ładną sunią i dziwne, że nikt jej nie chce!!!