Rybc!a Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Melisa, ty taka biedna jesteś i nikt cię nie chce. Nawet tymczas żaden się nie zlituje :( Ludzie, pomocy! Ona coraz częściej przejawia oznaki lęku... Quote
Gonitwa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Już jestem, a Rybciu sama nie byłaś! Zawsze służę pomocą nawet gdy jestem słabo osiągalna, jednak nie ma rzeczy niemożliwych! Quote
Rybc!a Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Gonitwa napisał(a):Już jestem, a Rybciu sama nie byłaś! Zawsze służę pomocą nawet gdy jestem słabo osiągalna, jednak nie ma rzeczy niemożliwych! Jak to? Oprócz niezastąpionej Fizi i jednej wizyty Agi nie było tu nikogo! Ale dobrze że wróciłaś. Quote
Gonitwa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Pewnie, że dobrze. I tak narobiłam sobie sporo zaległości.... Quote
Gonitwa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Melisko, Twoja boksowa koleżanka właśnie jedzie na rancho... A kiedy przyjdzie Twoja kolej? Quote
Rybc!a Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 AgaiTheta napisał(a):I na nią przyjdzie kolej! Ja już tracę nadzieję, na cokolwiek związanego z Melisą. Może jakiś tymczas odratowałby sytuację? Quote
Poker Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Łzy same mi lecą,ale co z tego?jestem zapsiona i zakocona.Ja to bym jeszcze wzięła ja ,ale mąż :shake:.On kocha zwierzęta i nie żałuje pieniędzy,ale nie ma czasu na dodatkowe obowiązki.Może znjadzie się jakiś tymczasik,którego mozna by finansowo wspomóc? Quote
aldona_b Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ja też sledze wątek Melissy i deklaruje niewielka kwotę na tymczas Quote
Gonitwa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Tylko nie ma chętnego kto by ją na ten tymczas wziął. Pieniądze zawsze da się jakoś zorganizować... Quote
BoWa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Przepraszam, ale nie mam czasu przebijać sie przez cały wątek. Mógłby ktoś przypomnieć jaki charakter ma Meliska? Jaka jest do: -psów -suk -dzieci -kotów Quote
Poker Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Lubi pieszczoty i bardzo się im domaga. Jest w boksie z innymi suczkami i dobrze się z nimi dogaduje. Prosi o domek.Tyle jest o charakterze suni Quote
BoWa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Szkoda,że nie wiadomo jak do dzieci i kotów, to wazne informacje, ludzie nie chcą adoptowac psa "w ciemno"...i wcale się im nie dziwię... Quote
Rybc!a Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 GoWa napisał(a):Przepraszam, ale nie mam czasu przebijać sie przez cały wątek. Mógłby ktoś przypomnieć jaki charakter ma Meliska? Jaka jest do: -psów -suk -dzieci -kotów GoWa: Do psów nieagresywna, raczej uległa taki sam stosunek do suk. Ja sama jestem jeszcze dzieckiem ( nastolatką ), a mnie Melisa uwielbia, takie mam przynajmniej wrażenie. Co do kotów to niestety nie uda mi się tego sprawdzić, ale z tych informacji, o których mi wiadomo, podobno każdy pies z czasem się przyzwyczaja... Quote
Gonitwa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Rybc!a ma rację, do dzieci takich powyżej 6-8 lat jest doskonała, nie wiemy tylko jak do tych młodszych.... i nie bardzo jest jak to sprawdzić, bo nie mamy od kogo dziecka "pożyczyć" żeby przejść się z nim do boksu i zobaczyć jak ona reaguje i czy daje się głaskać.... Quote
akucha Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Rybc!a']Jeszcze dwie fotki: Boże, toż to taki piękny pies!!!! Rybc!u koniecznie dodaj te nowe fotki do ogłoszeń! I nie zamartwiaj się tak, bo musisz mieć dużo siły, żeby dalej pomagać. Czasami tak jest, że pies wisi i wisi, a potem - jak znajdzie dom - to ten najlepszy z możliwych. Z Meliska tez tak będzie! W górę, komu cudne stworzenie??? Quote
akucha Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Może ktos mógłby zaoferować małej tymczas. Odpocząc potrzebuje i nabrać sił.. Quote
agusiazet Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Rybciu, jak mogę pomóc? Ew. dom tymczasowy mogę zaoferować dopiero po wakacjach, bo wyjeżdżam za granicę i nawet własnego psa oddaję do hoteliku. Poza tym muszę mieć zgodę męża, a on jest niechętny i mam zamiar dopiero nad nim popracować!!! Melisa jest faktycznie ładną sunią i dziwne, że nikt jej nie chce!!! Quote
Recommended Posts