Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]WITUŚ NADAL POSZUKUJE DOMKU!!![/B]
Właśnie otrzymałam informację od Pani Ewy, z której wynika, że Wituś nie zostanie adoptowany. Po głębszym przemyśleniu, Państwo doszli do wniosku, że nie są wystarczająco dyspozycyjni, aby przyjąć psa pod swój dach.
Decyzja o adopcji psa musi być przemyślana, dziękuję za informację, proszę kibicować Witusiowi.
Ziutka, wizyta jest nieaktualna, dziękujemy. I cóż... [B]szukamy dalej domku dla Witusia !!![/B]

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olivin,właśnie przeczytałam Twojego smsa i miałam powiadomić Ziutkę...ale widzę,że wszystko już ustalone.Bardzo mi przykro,że Wituś zostaje w schronisku.WITUŚ NADAL SZUKA DOMU!

Posted

A ja dziś miałam kolejny obiecujący telefon z Łodzi i...już sprawdzamy domek w Łodzi na Teofilowie.:lol:DOmek sprawdzi nam rita60. :lol:Rita,bardzo dziękuję:lol: i już wysyłam namiary na PW.Domek w bloku,małżeństwo na emeryturze,którym niedawno odszedł 15-letni psiak.Szukają nowego domownika.

Posted

[quote name='mania1979']trzymam kciuki za Witusia ;)
szkoda ze nie wypalił domek w Komorowie bo to rzut beretem ode mnie(jakieś 4 km) i mogłabym Go ciągle podglądać[/QUOTE]
Razem bysmy mogły podglądać, bo ode mnie też rzut beretem :lol:
Ale w takim razie, trzymamy za domek z Łodzi :loveu:

Posted

[quote name='Ziutka']Razem bysmy mogły podglądać, bo ode mnie też rzut beretem :lol:
Ale w takim razie, trzymamy za domek z Łodzi :loveu:[/QUOTE]

domek nie ważne gdzie -byle najlepszy :lol: kciuki za Witusia :thumbs:

Posted

I domek już sprawdzony... :lol:przed chwilą dzwoniła do mnie Rita60 i powiedziała,że domek jest super.:loveu::loveu::loveu:Małżeństwo dojrzałych ludzi,Wituś będzie "jedynakiem" w domu,obok park.Państwo są już przygotowani na przyjazd psiaka.Miseczki,kocyki już czekają.Jutro będą do mnie dzwonić i prawdopodobnie Wituś już przed sobotą będzie w swoim domku.WITEK PAKUJ SIĘ PSIAKU!:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Olivin']Super !!! Wituś ma domek!!! :multi::multi::multi:[/QUOTE]
Ja też bardzo się cieszę:lol: a jeszcze wczoraj martwiłam się,że nic nie wyszło z domku w Komorowie...

Posted

[quote name='Romka']Ja też bardzo się cieszę:lol: a jeszcze wczoraj martwiłam się,że nic nie wyszło z domku w Komorowie...[/QUOTE]

chyba lepiej ze nie wyszło nic z tej adopcji skoro ten drugi domek taki cudny :loveu::loveu:
a będą zdjęcia Witka z nowego Domku w tych jego kocykach?? :cool3:

Posted

[quote name='Olivin']Podobno Wituś jest już w swoim domku :roll: i podobno Romka ma jakieś zdjęcia...:smile:[/QUOTE]
No to czekamy na Romeczkę :)

Posted

[quote name='Donata']Czy Wituś juz w domku? A teraz kolej na kolejne nasze psiaki....[/QUOTE]
Tak,tak już w swoim domu,w czwartek przyjechał po niego nowy domek.Kontaktowałam się z Państwem wieczorem,powiedzieli mi,że niunio był bardzo wystraszony,drżał cały ale po przekupieniu kiełbaską zaczął machać ogonkiem i przestał się bać.Mam jedno zdjęcie,postaram się jutro wrzucić...tytuł wątku już zmieniłam.:lol::lol::lol:Powodzenia piesku,bądż szczęśliwy!:lol:

Posted

[quote name='rita60']Powodzenia mały:multi:,pewnie cie odwiedze...za jakiś czas:razz:. Romka wrzuć prosze tą fotę.:lol:[/QUOTE]
Jutro,na pewno wrzucę..