Olivin Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [B]WITUŚ NADAL POSZUKUJE DOMKU!!![/B] Właśnie otrzymałam informację od Pani Ewy, z której wynika, że Wituś nie zostanie adoptowany. Po głębszym przemyśleniu, Państwo doszli do wniosku, że nie są wystarczająco dyspozycyjni, aby przyjąć psa pod swój dach. Decyzja o adopcji psa musi być przemyślana, dziękuję za informację, proszę kibicować Witusiowi. Ziutka, wizyta jest nieaktualna, dziękujemy. I cóż... [B]szukamy dalej domku dla Witusia !!![/B] Quote
Romka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Olivin,właśnie przeczytałam Twojego smsa i miałam powiadomić Ziutkę...ale widzę,że wszystko już ustalone.Bardzo mi przykro,że Wituś zostaje w schronisku.WITUŚ NADAL SZUKA DOMU! Quote
Olivin Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Wituś, miałeś telefon południa Polski...Pani zastanawia się nad przyjazdem do Łowicza. Piękny Wituś. Quote
Romka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 A ja dziś miałam kolejny obiecujący telefon z Łodzi i...już sprawdzamy domek w Łodzi na Teofilowie.:lol:DOmek sprawdzi nam rita60. :lol:Rita,bardzo dziękuję:lol: i już wysyłam namiary na PW.Domek w bloku,małżeństwo na emeryturze,którym niedawno odszedł 15-letni psiak.Szukają nowego domownika. Quote
Ziutka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Romeczko, wysyłam Ci maile z zapytaniem w sprawie Witusia Quote
Romka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Ziutka']Romeczko, wysyłam Ci maile z zapytaniem w sprawie Witusia[/QUOTE] To jest ten sam domek,który sprawdzamy w Łodzi.:lol: Quote
mania1979 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 trzymam kciuki za Witusia ;) szkoda ze nie wypalił domek w Komorowie bo to rzut beretem ode mnie(jakieś 4 km) i mogłabym Go ciągle podglądać Quote
Ziutka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='mania1979']trzymam kciuki za Witusia ;) szkoda ze nie wypalił domek w Komorowie bo to rzut beretem ode mnie(jakieś 4 km) i mogłabym Go ciągle podglądać[/QUOTE] Razem bysmy mogły podglądać, bo ode mnie też rzut beretem :lol: Ale w takim razie, trzymamy za domek z Łodzi :loveu: Quote
mania1979 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Ziutka']Razem bysmy mogły podglądać, bo ode mnie też rzut beretem :lol: Ale w takim razie, trzymamy za domek z Łodzi :loveu:[/QUOTE] domek nie ważne gdzie -byle najlepszy :lol: kciuki za Witusia :thumbs: Quote
Romka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 I domek już sprawdzony... :lol:przed chwilą dzwoniła do mnie Rita60 i powiedziała,że domek jest super.:loveu::loveu::loveu:Małżeństwo dojrzałych ludzi,Wituś będzie "jedynakiem" w domu,obok park.Państwo są już przygotowani na przyjazd psiaka.Miseczki,kocyki już czekają.Jutro będą do mnie dzwonić i prawdopodobnie Wituś już przed sobotą będzie w swoim domku.WITEK PAKUJ SIĘ PSIAKU!:multi::multi::multi::multi: Quote
Olivin Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Super !!! Wituś ma domek!!! :multi::multi::multi: Quote
Romka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Olivin']Super !!! Wituś ma domek!!! :multi::multi::multi:[/QUOTE] Ja też bardzo się cieszę:lol: a jeszcze wczoraj martwiłam się,że nic nie wyszło z domku w Komorowie... Quote
rita60 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Domek naprawde fajny:loveu:,ciepły....mysle,ze Witusiowi nie zabraknie opieki i miłosci.Teraz spacery w parku,a latem odpoczynek na działce.:lol: Quote
Romka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Rita jeszcze raz bardzo dziękuję!:lol: Quote
mania1979 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Romka']Ja też bardzo się cieszę:lol: a jeszcze wczoraj martwiłam się,że nic nie wyszło z domku w Komorowie...[/QUOTE] chyba lepiej ze nie wyszło nic z tej adopcji skoro ten drugi domek taki cudny :loveu::loveu: a będą zdjęcia Witka z nowego Domku w tych jego kocykach?? :cool3: Quote
Ziutka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Super wieści :multi: cieszę się, że mu się udało :multi: Quote
Donata Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Czy Wituś juz w domku? A teraz kolej na kolejne nasze psiaki.... Quote
Olivin Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Podobno Wituś jest już w swoim domku :roll: i podobno Romka ma jakieś zdjęcia...:smile: Quote
Ziutka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Olivin']Podobno Wituś jest już w swoim domku :roll: i podobno Romka ma jakieś zdjęcia...:smile:[/QUOTE] No to czekamy na Romeczkę :) Quote
Romka Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Donata']Czy Wituś juz w domku? A teraz kolej na kolejne nasze psiaki....[/QUOTE] Tak,tak już w swoim domu,w czwartek przyjechał po niego nowy domek.Kontaktowałam się z Państwem wieczorem,powiedzieli mi,że niunio był bardzo wystraszony,drżał cały ale po przekupieniu kiełbaską zaczął machać ogonkiem i przestał się bać.Mam jedno zdjęcie,postaram się jutro wrzucić...tytuł wątku już zmieniłam.:lol::lol::lol:Powodzenia piesku,bądż szczęśliwy!:lol: Quote
rita60 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Powodzenia mały:multi:,pewnie cie odwiedze...za jakiś czas:razz:. Romka wrzuć prosze tą fotę.:lol: Quote
Romka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='rita60']Powodzenia mały:multi:,pewnie cie odwiedze...za jakiś czas:razz:. Romka wrzuć prosze tą fotę.:lol:[/QUOTE] Jutro,na pewno wrzucę.. Quote
Ziutka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Romka']Jutro,na pewno wrzucę..[/QUOTE] To za 54 minuty :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts