Maruda666 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ale waleczna kicia się trafiła:evil_lol: A tak niewinnie wygląda;) Quote
Nadziejka Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 :-(:-([quote name='fiorsteinbock']Ewuniu, czytam Wasze przezycia i wlos deba staje! Ludzie sa podli...chyba tak, dla sportu bo inaczej nie umiem tego wytlumaczyc :( :shake::shake::shake::shake::shake:Edyciu kochana , co sie dzieje kolo nas ...czasem tak blisko .... ile cierpienia ...a my o tym nic nie wiemy , nic sie nie spodziewamy :shake::shake:taki paskudny jest nasz swiat , bo ludzie na nim paskudni postokroc:-(:-( te chamy juz maja zapowiedziane , ze swoje szpargaly maja zabrac sobie do swopich domow i biur , a tutaj do bira administracji - nie beda miec kluczy , bo oni w spoldzielni nie pracuja , sa tylko czasem wynajmowani jako firma prywatna , ech ..... dzis sie nasza tygrysica zakropic nie dala , kilka razy podchody robilam i wkoncu wzielam na rece i do domku przynioslam , pochasala:multi::multi:sunieczce buzi tez dala , i nagle ja dopadla ciotka potwor czyli ja i zakroplilam znienacka , i uszka roztarlam , bo jak sie nie rozetrze, to szybko te kropleki na wierzch wylatuja:evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll::shake: bo tygrysica tak nimi trzepnie po kropieniu:multi:udalo sie juz dzis dwa razy , Marudeczko nasza - toc to serce tygryskowe prawdziwne i jak cudnie poluje na wsyckooooooo:multi::loveu::crazyeye::loveu:na zabaweczki , na patyczki , na pileczki , na dywaniczki , na kulki papierowe , a kupilam jej takie tanie:oops:kuleczki pileczki z dzwonenkami w srodku , to machnela pare razy po podlodze i fikola zrobila na moj brzuch i na moj sweterk zapolowala zielony :evil_lol::evil_lol:wiec kulenki plastikowe koci tygrysi nie ciesza :multi: Quote
diana79 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ewuniu a może TZ się do niej przekona i mogła by u Ciebie zostać przynajmniej do znalezienia nowego domku? ;) Quote
Igiełka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 diana79 napisał(a):Ewuniu a może TZ się do niej przekona i mogła by u Ciebie zostać przynajmniej do znalezienia nowego domku? ;) o i to jest myśl byłoby cudownie :) a jak tak siedzę i czytam o Psotunii to oczami wyobrażni widzę tą calą eskapadę zakraplania uszek-sercem z Wami Kochane :) Quote
Nadziejka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 :modla::iloveyou:witajcie kochane ciotenki:loveu::loveu:wczoraj u koci tygrysicy byla w odwiedzinkach moja kolezanak Dagmara- ktora wiele lat temu uratowali mi zycie:modla::modla::modla::iloveyou::iloveyou:niosac mnie na rekach do domku mego z dziecmi naszymi malymi pod pacha i z rowerem jeszcze na dodatek , zpod jej ramion trafilam do szpitala na natychmiastowa operacje , jeszcze kilka godz a byloby po gonziku ...:shake::shake: kocahna Dagunia mieszka bliziutenko i choc nasze drogi zycia czasem kilka miesiecy sie nie spotykaja , to jak juz sie dorwiemy :loveu:to wtedy wszystko opopwiedziec Daguni musze , Dagmarcia wczoraj sie kocia zachwycila i bedzie tez pytac o domusiek , tygrysica odrazu Daguni :loveu::loveu:zaufala i juz po chwilce - brzusia do glaskow wystawiala!Daguniu dziekuje tobie sercem miom calym najpiekniej , ratowniczko mojakochane ciotenki wiec Dagunia ma dwa swoje kotusie , tez przygarniete biedy , mysli o naszej tygrysicy oj mysli :modla:uszenka kropimy , co sie tygryskowi nie podoba wciaz i robi wielkie i trzeszczace_: miauuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaa!, kupki zesmy wczoraj ogladaly z moja Dagunia i zadnych robalkow tam nie uwidzialysmy:multi:Kochana Monisiu , ....,,mynzu,, sie nie godzi .....:shake: ma ataki spokojnosci , ma ...ale ...zadko......:shake:na zadne zwierzunki sie onci nie godzi .... na telefonki czekamyyyyyyy , narazie nikt nie dzwonil , ale tygrysiczka cudna , wiec modle sie o domusiek! a Bruniaczek od wczoraj w domku swym stalym juhuuuuuuuuuuuu Quote
Roszpunka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Wyściskaj ode mnie cioteczkę Dagmarę i Tygrysiczkę :) Kocinka nie wie, ile szczęścia ją spotkało, dlatego tak protestuje przeciwko kropieniu uszek ;) Quote
diana79 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ewuniu ja przez weekend oplakatowałam Świętochłowice, dziś powinno dojść do Ciebie plakaty więc będziesz miała co robić;) trzymam mocno kciuki za telefony ! Quote
Nadziejka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 :loveu::loveu::loveu:Roszpuneczko :loveu::loveu::loveu:Monisiudziekuje dziekuje sercem kochane i wysciskuniam od was i porozwieszam plakacikiiiiiii:loveu::loveu::modla::iloveyou::iloveyou:Rodzino moja - dziekuje wam dogomaniacy Quote
Nadziejka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 zapraszamy na bazarusiek kochane cioteczki :loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/threads/217382-Roznosci-dla-kocikow-dwoch-sercem-zapraszamy!od-7.11-18.11-do-godz-22.00 Quote
Igiełka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 zabieram Psotunię na wirtualny spacerek :) Quote
Martika&Aischa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 To ja po znajomości zaproszę :) http://www.dogomania.pl/threads/2174...Nagrody!-14.11 Quote
Nadziejka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Ciotenki witajcie sercem kocikowym:multi::loveu:dostalam od naszej kochane Diany79-duzo ogloszen naszej kotuni:loveu::loveu::loveu:Dziekuje slicznie Monisiuuuuu:loveu::loveu::loveu:juz czesc porozwieszalam , dzis bylo kropinko uszeniek , nawet zniosla ladnie , ale wczoraj dostala ataku wscieklosci kotunia :roll::evil_lol:i jak parskac i prychac zaczela , jak sie wic w rekach zaczela , jak drapac na wsyckie strony uch uchh normalnie tygrysssssssssssssssss:multi: ale zaraz po skonczeniu zakroplekowania - juz sie miziunkala i na kolankach slodko mruczlala , uszenka juz sa ladne , te kropelki i czyszczenie uszeczek - dziala :multi::multi:pozdrawiamy z kocikowa:loveu: nikt narazie nie dzwonil. Quote
Igiełka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Witajcie Cioteczki :loveu: Bardzo cieszę się że u Was wszystko dobrze :lol: - kotunia mądra i momentami gdy zakraplasz uszka to obraża się i nie chce no wiadomo nieprzyjemne :roll: ale póżniej już biegnie do Ciebie jakby wiedziała Ewuniu że odmieniłaś Jej los na lepsze jutro :lol:. Cały czas jestem sercem tam z Wami i trzymam mocno kciuki za odzew :thumbs::thumbs: Quote
diana79 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 dostałam maila w sprawie kotki cytuję: Witam, Poszukuję swojej kici i chciałabym sie zapytać czy ta którą Pani posiada od dawna jest u Pani? Moja zaginęła 15 października. Za pomoc z góry dziękuję pozdrawiam Emilia czy to może być ona? podałam jej nr do Ewuni i pewnie zadzwoni. oby to była ona! Quote
Nadziejka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 o matenko jaka podobnaaaaaaaaaaaa , ludeczkowie kochani moze to nasza kocia? ona sie blakala od pazdiernika wlasnie na osiedlu naszym , nasza niema tej plamuni na picholenku ale moze to ona/:loveu::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
diana79 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 jak nie ma tej plamy to pewnie nie ona ale może dorobisz jej tę plamę :evil_lol:;) Quote
Nadziejka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 ;):evil_lol::loveu:juhu wlasnie myslimy z p Beatricze nad ta plamka:evil_lol::multi:a moze to jakies otarcie bylo i na zdjeciu jest akurat , najlepiej aby ta pani zadzwonila i sie umowimy natychmiast , zeby przyjechala i ujrzala kocinke:multi::multi: Quote
diana79 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 napisałam jej o tym jeszcze że błąka się od października i że nie ma tej plamki ale zapytałam właśnie czy to nie jest jakieś otarcie ;) Quote
Nadziejka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 :iloveyou::modla::modla:Monisiu dziekuje dziekuje:loveu:moze akurat to bylo to otarcie na picholenku , o maltenko! Moniniu widzialas ....Brunio ma domussssssssssss Quote
diana79 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 tak widziałam że Bruno ma dom wspaniale :multi: to niestety nie ta kicia :( dostałam odpowiedź cyt: No właśnie też zauważyłam brak plamki na pyszczku a moja Zosia miała plamkę :( no i łapki z przodu też były całkowicie białe:(. Niestety . Dziękuję za informację Quote
Recommended Posts