Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I ja dotarłam.
Czorcik, Guliwer jak dobrze, że jechaliście wtedy z psiakami.
Zobaczcie, nic nie dzieje się przypadkiem, gdyby nie Wy, ona nadal by tam leżała...
Ja wczoraj widziałam zabitego dużego psa pod Warszawą, wcześniej pod cmentarzem na wsi, między autami latał mały kundelek.
Horror z tymi psami.
Jak dam radę, grosik może przeleję Kamusi.
Oby tylko zabieg się udał i sunia stanęła na nóżki.

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby tylko Kamusia była na tyle silna i to wszystko wytrzymała bo czeka ją bardzo skomplikowana operacja/je.Reszta,to już w gestii " dobrych serduszek",kochanych cioteczek!Będzie dobrze bo musi!

Posted

Podrzucam wieczorową porą ;)

A gdyby ktoś chciał to zapraszam na nowy wątek naszych sosnowieckich jamniorów Rubina i Macieja, które szukają domów, a ich sytuacja nie jest za ciekawa: jeden stary, drugi wychudzony :(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/217157-Sosnowieckie-jamniory-Maciej-i-Rubin-b%C5%82agaj%C4%85-o-domy-[/url]!

Posted

Fundacja nie po raz pierwszy współpracuje z Multiwetem i będą obniżać koszty jak tylko mogą, że względu że jest to pies bezdomny, ale i tak to będzie kosztowało baaaaardzo dużo.
Jutro będziemy u Kamusi w lecznicy to na pewno pojawią się nowe fotki.

a ja jak tylko otrzymam dzisiaj informację co z operacją to od razu napisze .

Posted

[quote name='Guliwer89']Czorciu nie wątpię że zaraz inaczej :mad: :mad: :mad: :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Czorcik']what ? nie kumam[/QUOTE]

Ciociu Czorciu, to jeszcze nie wiesz, że posty Wujcia Gulcia trzeba czytać dwa razy...?! :crazyeye:
Najpierw - tak, jak napisał (bez efektu), a potem - powoli oddzielając wyrazy i zgadując, gdzie mają być przecinki? :diabloti:

Posted

[quote name='Bogusik']Dzisiaj,poszedł przelew 40zł dla Kamy na konto fundacji.Czekam też niecierpliwie na wiadomości o jej zdrowiu!Trzymam za sunieczkę kciuki![/QUOTE]

dziękuję bardzo :):)
[quote name='inka33']Ciociu Czorciu, to jeszcze nie wiesz, że posty Wujcia Gulcia trzeba czytać dwa razy...?! :crazyeye:
Najpierw - tak, jak napisał (bez efektu), a potem - powoli oddzielając wyrazy i zgadując, gdzie mają być przecinki? :diabloti:[/QUOTE]

zawsze krzyczę na niego o te przecinki :)

Posted

Panno Kamyczko, jak się miewacie? :glaszcze:

[quote name='inka33']Ciociu Czorciu, to jeszcze nie wiesz, że posty Wujcia Gulcia trzeba czytać dwa razy...?! :crazyeye:
Najpierw - tak, jak napisał (bez efektu), a potem - powoli oddzielając wyrazy i zgadując, gdzie mają być przecinki? :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Czorcik'] (...) zawsze krzyczę na niego o te przecinki :)[/QUOTE]

Myślisz, że jak mu się ciągle będzie głowę truć i powtarzać w kółko, to się w końcu zreformuje...? :diabloti: