Awit Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 I ja dotarłam. Czorcik, Guliwer jak dobrze, że jechaliście wtedy z psiakami. Zobaczcie, nic nie dzieje się przypadkiem, gdyby nie Wy, ona nadal by tam leżała... Ja wczoraj widziałam zabitego dużego psa pod Warszawą, wcześniej pod cmentarzem na wsi, między autami latał mały kundelek. Horror z tymi psami. Jak dam radę, grosik może przeleję Kamusi. Oby tylko zabieg się udał i sunia stanęła na nóżki. Quote
Bogusik Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Oby tylko Kamusia była na tyle silna i to wszystko wytrzymała bo czeka ją bardzo skomplikowana operacja/je.Reszta,to już w gestii " dobrych serduszek",kochanych cioteczek!Będzie dobrze bo musi! Quote
gosia2313 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Podrzucam wieczorową porą ;) A gdyby ktoś chciał to zapraszam na nowy wątek naszych sosnowieckich jamniorów Rubina i Macieja, które szukają domów, a ich sytuacja nie jest za ciekawa: jeden stary, drugi wychudzony :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/217157-Sosnowieckie-jamniory-Maciej-i-Rubin-b%C5%82agaj%C4%85-o-domy-[/url]! Quote
sylwiaso Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 "lasek brzozowy"pozdrawia Kamusie i wszystkie Kochane cioteczki! Quote
Ewanka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Witaj Kamusiu :) ... trzymaj się dzielnie, będzie dobrze !!! nie ma innego wyjścia :) Quote
Czorcik Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Fundacja nie po raz pierwszy współpracuje z Multiwetem i będą obniżać koszty jak tylko mogą, że względu że jest to pies bezdomny, ale i tak to będzie kosztowało baaaaardzo dużo. Jutro będziemy u Kamusi w lecznicy to na pewno pojawią się nowe fotki. a ja jak tylko otrzymam dzisiaj informację co z operacją to od razu napisze . Quote
Guliwer89 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Czorciu nie wątpię że zaraz inaczej :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
inka33 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Guliwer89']Czorciu nie wątpię że zaraz inaczej :mad: :mad: :mad: :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Czorcik']what ? nie kumam[/QUOTE] Ciociu Czorciu, to jeszcze nie wiesz, że posty Wujcia Gulcia trzeba czytać dwa razy...?! :crazyeye: Najpierw - tak, jak napisał (bez efektu), a potem - powoli oddzielając wyrazy i zgadując, gdzie mają być przecinki? :diabloti: Quote
Bogusik Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Dzisiaj,poszedł przelew 40zł dla Kamy na konto fundacji.Czekam też niecierpliwie na wiadomości o jej zdrowiu!Trzymam za sunieczkę kciuki! Quote
Czorcik Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='Bogusik']Dzisiaj,poszedł przelew 40zł dla Kamy na konto fundacji.Czekam też niecierpliwie na wiadomości o jej zdrowiu!Trzymam za sunieczkę kciuki![/QUOTE] dziękuję bardzo :):) [quote name='inka33']Ciociu Czorciu, to jeszcze nie wiesz, że posty Wujcia Gulcia trzeba czytać dwa razy...?! :crazyeye: Najpierw - tak, jak napisał (bez efektu), a potem - powoli oddzielając wyrazy i zgadując, gdzie mają być przecinki? :diabloti:[/QUOTE] zawsze krzyczę na niego o te przecinki :) Quote
Javena Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 "Pieniązki" (czyt.drobiazgi ) wysyłać na konto fundacji? Quote
Czorcik Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 tak można na konto Fundacji :) dziękuję Quote
martasekret Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Zaglądam do sunieczki. Jak się miewa? Quote
Martika&Aischa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Pokazuj się dziewczynko kochana :* Quote
inka33 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Panno Kamyczko, jak się miewacie? :glaszcze: [quote name='inka33']Ciociu Czorciu, to jeszcze nie wiesz, że posty Wujcia Gulcia trzeba czytać dwa razy...?! :crazyeye: Najpierw - tak, jak napisał (bez efektu), a potem - powoli oddzielając wyrazy i zgadując, gdzie mają być przecinki? :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Czorcik'] (...) zawsze krzyczę na niego o te przecinki :)[/QUOTE] Myślisz, że jak mu się ciągle będzie głowę truć i powtarzać w kółko, to się w końcu zreformuje...? :diabloti: Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Znalazlam Kamcie na fb [url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1880126702403.76763.1818367657&type=3[/url] Quote
Ewanka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Hop - pokazuj się ciotkom ... i wujkom ;) Quote
Owieczka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Wpadam, zapisuję i postaram sie jakoś pomóc. Jeszcze nie wiem jak... :( Ale jestem jak by co. Quote
Recommended Posts