Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magdina napisał(a):
a czy do wyborczej to wysyłałyscie sms ogloszenie? bo mi poali numer 72007 i juz tam wysyłałam info o psikach z Zabrza

nie, nie sms... jest taka Pani od wyborczej, ale tam się ciężko dostać...

Posted

Jagienka napisał(a):
nie, nie sms... jest taka Pani od wyborczej, ale tam się ciężko dostać...

Jagienko, Puszek był pierwszy na liście. Niestety w poniedziałek wydrukowano tylko 1 ogłoszenie i było mało miejsca. Dlatego poszedł jamnikowaty - tekst był krótszy :cool1:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Camara czy Puszek bedzie jako nastepny.

taką mam nadzieję, choć jak już parokrotnie pisałam wszystko zależy od ilości miejsca - czyli od ekipy składu drukarskiego :cool1:

Magdina - sms-owe ogłoszenia GW dotyczą ogłoszeń drobnych? nie słyszałam o innej możliwości. Przynajmniej nie w dodatku krakowskim.

Posted

Puszek jest umieszczony we wczorajszej gazecie wyborczej za co Camarze bardzo dziękujemy.

:shake: Niestety nie mam do tej pory zadnego telefonu w sprawie Puszka.Jeden był z gazety ale pan chce małego ,młodego psiaka dla dzieci.
Zaproponowalam mu Cara z A1 ,ma przyjechac do schroniska i go obejrzeć.
Co nasz biedny Puszek zrobi ,aż się boję żeby się psiak nie zmarnował bo on jest taki kochany ,że sece się ściska widzać jak patrzy tymi swoimy slepkami ,żeby go chociaż wyprowadzić i poprzytulać,a tu znowu nie miał nam kto tego boksu wyprowadzić i Puszek bardzo był smutny.:placz:

Posted

Kurde szkoda, że nikt po Puszka nie dzwoni :( Ja w ostatnią niedzielę nie dałem rady jechać do schronu, ale w tą napewno pojade. Może będzie ktoś kto nam ten boks wyprowadzi...

Posted

[quote name='Jagienka']Puszek:

Puszek jest naprawde baaardzo przytulastym i spokojnym psiakiem... Wyprowadzalismy go co tydzień, teraz jak koleżanka pisała wyżej nie mamy takiej możliwości, jak Nas zobaczył to zamarł... a mnie serce zamarło...
PUSZKU! Jesteś przepiękny i przesłodki!!! Jak Ty bardzo chcesz wyjść z tego kojaca!!! :( Uda Ci się!!! Trzymam kciuki!!!

Posted

Jutro ide na konsultację z Puszkiem do wet,więc będe miała okazję go wyprowadzić .Musze sie dowiedzieć czy ewentualnie Pusiu może być kastrowany bo Paulinka od Rudika powiedziała ,że Puszek im na serduszku siedzi i za wszelka cenę będą z nami szukały domku.

Posted

Isabel napisał(a):
Pusiu, co u ciebie?Może jakiś domek się szykuje? Tak bym chciała, od początku ci kibicuję, zaglądam, z nadzieją, że może już...

Puszek nadal w schronisku, ale był dzisiaj na spacerku, wycałowany jest i wypieszczony, miał iść do wterynarza z Foksią.

Posted

Isabel napisał(a):
To taki urokliwy maluch, tak pięknie, ciekawie wybarwiony, aż dziw, że nikomu nie przypadł do serca.

Prawda?? Dla mnie też to jest niewytłumaczalne... chociaż to pewnie przez tę padaczkę. :placz:

Posted

Jagienka napisał(a):
Puszek nadal w schronisku, ale był dzisiaj na spacerku, wycałowany jest i wypieszczony, miał iść do wterynarza z Foksią.

Był u wet.Bedzie mieć robione EKG i pobraną krewkę w wolnych chwilach.Jak EKG wyjdzie ok ,bedzie kastrowany pod lekką narkozą dla starszych psiaków.
Trzymać dziewczyny kciuki bo we wtorek Paulinka ma mieć odpowiedzć czy Puszek bedzie adoptowany.
A co do padaczki ,do tej pory nie stwierdzono ,może ma ,a może nie ,może w ten sposób właściciele chcieli się go pozbyć,Jak by było cośz nim nie tak to nie byłby na h 1 tylko a1.
Ale od wczoraj jest w A1 bo poprosiłam panią Sabinke i Panią ASię ,żeby go na razie nie dawać do H1 bo tam może teraz zostac pogryziony i pani Asia umiesciła go w A1 i miała na niego od czsu do czssu popatrzeć.

Posted

A więc domek na horyzoncie! Trzymam kciuki. Oby się udało! Myślę, że jakby Pusio miał padaczkę, to by się już ujawniła, zwłaszcza w warunkach schroniskowych. To mogła być wymówka ze strony poprzednich opiekunów, ale tym gorzej to o nich świadczy.