Anashar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ps. Przepraszam za zwłoke ale dopiero do domu wróciłem :-( Quote
Jagienka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Dziadeczek mój kochany :placz: Mam nadzieje, że Was będzie dużo za tydzień i będę mogła go wyprzytulać. :oops: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Jagienka napisał(a):Puszek to psiak na kanapę, bardzo czuły i wrażliwy. Stonowany dojrzały 6-letni Pan. Kiedyś był małą maskotką, chwilową przyjemnością. Został oddany do schroniska z powodu choroby, której objawów w schronisku jak dotąd nie stwierdzono. Pięknie chodzi na smyczy, jest wpatrzony w człowieka, garnie się do ludzkiej ręki. On kiedyś kochał, lecz nie był kochany... Czy to TY pokochasz Puszka? Czy pozwolisz Puszkowi pokochać właśnie Ciebie? Magdina jest pozwolenie w takiej wersji i trzeba dodac numer schroniska :012/429-74-72 do wolontariuszki 504-470-635 numer Puszka 821106 boks H1 ,a zdjecie ma być któreś z tych ostatnich ,które wkleiał Anaschar . Quote
Magdina Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ok, a musze podawac numer boksu?nie wystarczy Puszek?chyba ta wolontariuszka bedzie wiedziec o kogo chodzi Quote
Jagienka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Magdina napisał(a):ok, a musze podawac numer boksu?nie wystarczy Puszek?chyba ta wolontariuszka bedzie wiedziec o kogo chodzi Ale Foksia podała również nr do schronu, jakby ktoś nie chciał przez wolontariuszkę, tylko bezpośrednio do schroniska to bezpieczniej jest podać. Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Magdina moze tobie sie uda wczesniej umieścic Puszka w gazecie bo Małgosia wczoraj napisała ,ze nie wydrukowano psiaków i jak dzisiaj nie wydrukują (sprawdzałam nie wydrukowano)to bedzie przesuniecie o tydzien czyli dla Puszka o 2.:shake: Quote
Magdina Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 juz go daje do autogiełdy i do MOJ PIES w ogloszeniach drobnych Quote
Jagienka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Magdina napisał(a):juz go daje do autogiełdy i do MOJ PIES w ogloszeniach drobnych Magdina dziękujemy :loveu: :Rose: Quote
Magdina Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 oto ogłoszenie Puszka w autogiełdzie w necie ,takie samo wyjdzie w prasie http://www.autogielda.pl/zwierzeta_domowe_mieszance,mieszaniec,25261122.html dzisiaj przyszykuje tez ogłoszonko do MOjego Psa:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Magdina napisał(a):juz go daje do autogiełdy i do MOJ PIES w ogloszeniach drobnych Magdina bardzo dziękuję. Wszyscy trzymajmy kcuki za Pusia:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Jagienka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dzisiaj Puszek miał zakrwawioną mordkę, oddala się od Nas :shake: Quote
Isabel Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A cóż się stało biedakowi? Kompan z boksu go pogryzł? Quote
Jagienka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Nie wiem, może Foksia wie coś więcej, podobno od krat... Na szczęście (szczęście w nieszczęściu) ten psiak, który molestował seksualnie Puszka jest teraz w szpitalu. Quote
Perfi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 moze go odjajkuja to juz nie bedzie gwalcil :roll: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 :shake: niestety widac ,że Pusiu jest coraz smutniejszy i coraz bardziej zrezygnowany ,a do tego nie mogłyśmy go wczoraj wyprowadzić i jak poszłam do niego żeby pokazać go ludzią to najpierw pszybiegł do krat ale jak widział ze nie ma szans na zabranie go to odrazu posmutniał ,sadł w odległości od krat i nie chciał podejśc jak go wołałam . Domek pilnie poptrzebny ,psiak popada w depresje :placz: Quote
Anashar Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A nie ma mozliwosci dania Puszka do dziennika? Bo moze byli chetni, tylko ten numer...:shake: Quote
Magdina Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dziewczyny koniecznie napiszcie do jakiejs gazety krakowskiej!!ja nie wiem jakie tam macie ale ostatnio pisałam do jednej z Zabrza i ogloszenie było gratis,płaciło sie tylko za wysłanie sms z tekstem ogłoszenia.Ja go dałam do Moj pies i jeszcze bede kombinowała Quote
Jagienka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Magdina napisał(a):dziewczyny koniecznie napiszcie do jakiejs gazety krakowskiej!!ja nie wiem jakie tam macie ale ostatnio pisałam do jednej z Zabrza i ogloszenie było gratis,płaciło sie tylko za wysłanie sms z tekstem ogłoszenia.Ja go dałam do Moj pies i jeszcze bede kombinowała Puszek jest w kolejce do wyborczej, tylko tam nie drukują regularnie info o psiakach...:shake: Quote
Recommended Posts