Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka napisał(a):
Puszek to psiak na kanapę, bardzo czuły i wrażliwy. Stonowany dojrzały 6-letni Pan. Kiedyś był małą maskotką, chwilową przyjemnością. Został oddany do schroniska z powodu choroby, której objawów w schronisku jak dotąd nie stwierdzono. Pięknie chodzi na smyczy, jest wpatrzony w człowieka, garnie się do ludzkiej ręki. On kiedyś kochał, lecz nie był kochany... Czy to TY pokochasz Puszka? Czy pozwolisz Puszkowi pokochać właśnie Ciebie?

Magdina jest pozwolenie w takiej wersji i trzeba dodac numer schroniska :012/429-74-72 do wolontariuszki 504-470-635 numer Puszka 821106 boks H1 ,a zdjecie ma być któreś z tych ostatnich ,które wkleiał Anaschar .

Posted

Magdina napisał(a):
ok, a musze podawac numer boksu?nie wystarczy Puszek?chyba ta wolontariuszka bedzie wiedziec o kogo chodzi

Ale Foksia podała również nr do schronu, jakby ktoś nie chciał przez wolontariuszkę, tylko bezpośrednio do schroniska to bezpieczniej jest podać.

Posted

Magdina moze tobie sie uda wczesniej umieścic Puszka w gazecie bo Małgosia wczoraj napisała ,ze nie wydrukowano psiaków i jak dzisiaj nie wydrukują (sprawdzałam nie wydrukowano)to bedzie przesuniecie o tydzien czyli dla Puszka o 2.:shake:

Posted

Nie wiem, może Foksia wie coś więcej, podobno od krat... Na szczęście (szczęście w nieszczęściu) ten psiak, który molestował seksualnie Puszka jest teraz w szpitalu.

Posted

:shake: niestety widac ,że Pusiu jest coraz smutniejszy i coraz bardziej zrezygnowany ,a do tego nie mogłyśmy go wczoraj wyprowadzić i jak poszłam do niego żeby pokazać go ludzią to najpierw pszybiegł do krat ale jak widział ze nie ma szans na zabranie go to odrazu posmutniał ,sadł w odległości od krat i nie chciał podejśc jak go wołałam .
Domek pilnie poptrzebny ,psiak popada w depresje :placz:

Posted

dziewczyny koniecznie napiszcie do jakiejs gazety krakowskiej!!ja nie wiem jakie tam macie ale ostatnio pisałam do jednej z Zabrza i ogloszenie było gratis,płaciło sie tylko za wysłanie sms z tekstem ogłoszenia.Ja go dałam do Moj pies i jeszcze bede kombinowała

Posted

Magdina napisał(a):
dziewczyny koniecznie napiszcie do jakiejs gazety krakowskiej!!ja nie wiem jakie tam macie ale ostatnio pisałam do jednej z Zabrza i ogloszenie było gratis,płaciło sie tylko za wysłanie sms z tekstem ogłoszenia.Ja go dałam do Moj pies i jeszcze bede kombinowała

Puszek jest w kolejce do wyborczej, tylko tam nie drukują regularnie info o psiakach...:shake: