Magdina Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 no biedul!!!trzymy kciuki!! a moze jakies ogłoszenia ze zdjeciem trzeba porozwieszac po miescie?? Quote
Isabel Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Co u ciebie Puszeczku? Widać dalej czekasz nieboraku, bo cisza tu taka... Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Isabel napisał(a):Puszek był w Kundlu! I co, i co??? Niestety nic,byl jeden telefon ale pani powiedziała ,że za stary ( w karcie ma wpisane 10 lat) . Niestety ludzie zaczynaja pozbywać sie starszych psów i wymieniaj,a na mlodsze ,a mało jest chetnych ,ktorzy by chcieli adoptowac te starsze kochane psiaczki bo nie rozujeją ,że one moga im jeszcze dać duzo radości ,a przy tym są bardzo ułozone i stęskione miłości. Quote
Isabel Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ludzie nieraz dzwonią dopiero następnego dnia, jak się namyślą, obgadają to z rodziną. Jeszcze nic straconego. Co do starszych psów zgadzam się całkowicie, sama wzięłam z Dogo 10-letnią sunię i jest super, ale z normalnymi adopcjami to jest najczęściej tak, że ludzie chcą szczeniaka lub młodego, po co komu stary pies, który będzie chorować i pewnie niedługo umrze. Niestety taka jest ludzka mentalność. Bardzo to przykre, ale prawdziwe. Quote
Isabel Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Puszeczku, do domku trzeba iść, nie w schronie siedzieć. Kto się nad nim zlituje? Quote
Isabel Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 On wcale na dziadzia nie wygląda, a kondycja też nienajgorsza. Jeszcze życie przed nim, tylko kto mu da szansę? Quote
Isabel Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Może udałoby się umieścić Pusia w Dzienniku? Wydaje mi się, że to właśnie z Dziennika najwięcej piesków znajduje domy. Quote
Asior Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 dziś przeniesiono Pusia do boxu dla staruszków ....Pani Beatka o to zadbała... powiedziała, ze niewyjdzie zanim go nie przeniosą..... :D I teraz ma przynajmniej spokój , nikt go nie dominuje Strasznie kochany ten Pusio....i duuuzo duuuzo mniejszy niż myslałam.....na zdjęciu na większego wygladał, a on maluni taki i taaaki serdeczny... :placz: jak go mogli oddać ??? :placz:???? Quote
Isabel Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ja też nie rozumiem jak można oddać psa po tylu latach. Chory, nie chory, przecież to członek rodziny. Jak się ci ludzie zestarzeją i będa niedomagać to dzieci też oddadzą ich do DOS? Niewykluczone, bo przykład już mają. Oj Pusiu, Pusiu, tak bym chciała, żeby się do ciebie szczęście uśmiechnęło, żebyś miał kogoś, kto kochać cię będzie do końca twoich dni. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 :placz: :placz: Pusiu dalej w schronisku , dalej tęskni,nikt go nie chce. Quote
Jagienka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Puszek dzisiaj o 18:30 będzie w TV... :loveu: Quote
Jagienka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Asia_M napisał(a):W jakiej?:cool3: TV Kraków o 18:25 dokładnie, w programie "Kundel bury i kocury" Quote
Asia_M Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Szkoda, że nie odbieram tego w Cze-wie. Powodzenia Pusiu :) Na pewno zaprezentujesz się rewelacyjnie! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kam Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 w regionalnej krakowskiej, ale potem można obejrzeć tu: http://ww6.tvp.pl/6266,20041229145278.strona :razz: czy Puszek ma już allegro? jeśli, tfu, tfu, nie znajdzie dziś domu, a allegro nie ma, to mogę go wystawić dawno tu już do niego zaglądam, bo chłopak jak marzenie :loveu: Quote
Asior Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 widziałam, widziałam :multi: Pusio był baardzo grzeczny i próbował lizać Foksie :loveu: P. Magda powiedziała, że on już jak stały bywalec :) Quote
Recommended Posts