LadyS Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Na innym forum ktoś podrzucił link do wielkiej pseudo, która oferuje m.in. sprzedaż hurtową psów... Jakaś masakra... http :// www. naszepsiakii. ovh .org/ index1.htm Quote
ulka 1108 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 napisz poprawnie link bo nie można wejść, a chciałam poczytać Quote
LadyS Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 ulka 1108 napisał(a):napisz poprawnie link bo nie można wejść, a chciałam poczytać Zlikwiduj spacje w adresie mailowym, to będzie można wejść. Normalnie się nie da, bo dogo blokuje linki. Quote
a.piurek Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 http://www.naszepsiakii.ovh.org/index1.htm proszę bardzo Quote
natalia.aleksandrov Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 wtf? gdzie to jest? o kur*a, najchętniej bym tam pojechała i ich zgnoiła jak nie wiem! Quote
kokula Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 To jakiś koszmar, to nawet nie pseudohodowla tylko fabryka psów.:angryy: Quote
Guest Lotty Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Nawet nie potrafi poprawnie zapisać nazwy rasy, którą " choduje" ( chichuała).:shake: Quote
natalia.aleksandrov Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 czy zostalo to gdzies zgloszone? Quote
paulinapalutka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Straszne... Tyle tylko jestem w stanie napisać. Quote
Nevi Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 To chyba nie jest żart. Znalazłam jeden z tych numerów jakie wyświetlają na stronie pod takim ogłoszeniem. To podkarpackie - Leżajsk. http://lezajsk.olx.pl/yorki-miniaturki-iid-80584334 a takie info wyrzuca GG nick: iwonka imię: iwona rok urodzenia: 1983 płeć: mężczyzna miasto: lezajsk Quote
anetta Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Masakra...:crazyeye::angryy: SdZ mogłaby się zająć czymś takim??? żeby nie było tak że pokręcą nosem bo przecież psy zdrowe, bez żeber na wierzchu, nie wyglądają na zaniedbane. Quote
LadyS Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 anetta napisał(a):Masakra...:crazyeye::angryy: SdZ mogłaby się zająć czymś takim??? żeby nie było tak że pokręcą nosem bo przecież psy zdrowe, bez żeber na wierzchu, nie wyglądają na zaniedbane. SdZ wątpie, szczególnie że raczej nie ma podstawy - tak jak piszesz, psy nie wyglądają źle, pewnie mają jakieś tam dokumenty. Jak już, to skarbówka, bo nie wygląda mi to na zarejestrowaną firmę. Quote
_Aga_ Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ale od nowego roku nie zarejestrowane hodowle nie mają racji bytu.. To jest wystarczająca podstawa.. Quote
LadyS Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 _Aga_ napisał(a):Ale od nowego roku nie zarejestrowane hodowle nie mają racji bytu.. To jest wystarczająca podstawa.. Tak, ale od początku roku, nie od teraz. Quote
_Aga_ Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 To już niedługo ;) A co do psiaków - nigdy nie wiadomo, jak wyglądają i w jakich warunkach są przetrzymywane - zwłaszcza dorosłe.. Wartałoby to sprawdzić.. Quote
natalia.aleksandrov Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 a gdzie to jest? ja bym pojechała jako szpieg :D :D :D Quote
Anula Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Może coś by pomogła baster i lusi jest z Leżajska. Quote
Osa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 O rany...:sad: [FONT="]SHI-TZU[/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="]Piesek lewek [/FONT][FONT="][FONT=Georgia] [FONT=Arial][SIZE=3]Nazwy rasy poprawnie napisać nie umie - hodofffca :roll: Sam jest "lewek" - kretyn...:angryy:[/FONT][/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT] Quote
kkasiiiar Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 masakra ! Ale pewnie znajac polskie prawo nic nie mozna z tym zrobic? Quote
wapiszon Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 To jest chyba kpina? Jestem ciekawa ile to w wersji hurtowej owczarków? Quote
Recommended Posts